Dobcia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']:lol: :lol: :lol: Pewna pani mówi na Basco tylko i wyłącznie "Baśka":evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Na to jeszcze niewpadłam:p a z tymi okładami to dobry pomysł;) Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno tak trzeba czekać na twarożek na ciałku / :mad:napisałam wczoraj :evil_lol:/ Widocznie niejasno!:obrazic: :lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 HEllo AnIu:lol: :lol: :loveu: Jak tam Mój Basculec?:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']I jak zastanowiłaś się? :razz: Nie:eviltong: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']No ok. Czyli nakładam to, czekam, aż się zetnie i zmywam? A potem znowu nakładam i tak w kółko? Nie wiem - bo nie mogłam się przemóc :lol: Ale pewnie tak. :roll: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Widocznie niejasno!:obrazic: :lol::razz:musi miałaś gorączkę :eviltong: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Dobciu niedawno zrobiłam wycieczkę do sklepu i kupiłam 6 maślanek (albo kefirów - nie pamietam) i zamierzam się dziś upaprać tym świństwem. Mam tylko nadzieję, że nie znienawidzę przez to kotkajlu truskawkowego na bazie fefiru:cool1: Luthien Basculec jak zwykle, oczekuje na spacer śpiąc:lol: Haniu a powiedz mi jak to działa. Nawilża skórę? Czy długotrwale chodzi? Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:musi miałaś gorączkę :eviltong: Całkiem prawdopodobne:eviltong: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka'] Luthien Basculec jak zwykle, oczekuje na spacer śpiąc:lol: to pozdrów go od cioci luthien:lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']No ok. Czyli nakładam to, czekam, aż się zetnie i zmywam? Albo Basculek zjada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Luthien już się robi:lol: Bigos zaraz pawia puszczę:tard: Quote
bigos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka'] Bigos zaraz pawia puszczę:tard: Bez przesady;)Pomyś jaką ucztę miałby Basco:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']No ok. Czyli nakładam to, czekam, aż się zetnie i zmywam? A potem znowu nakładam i tak w kółko? Dokładnie tak !!! :p Quote
bigos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ania czy ty będziesz na zlocie w Morsku???Chociażby przejazdem??? (w końcu msz blisko!);) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Nie:eviltong: Ehh czyli na fotki jeszcze sobie troche poczekamy :angryy: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='bigos']Bez przesady;)Pomyś jaką ucztę miałby Basco:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie czekajcie na szybka odpowiedź... Ania właśnie puściła pawia ... :-? Quote
bigos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie czekajcie na szybka odpowiedź... Ania właśnie puściła pawia ... :-? Chyba tak bo nagle gdzieś znikła:ekmm::ekmm::ekmm::shiny::shiny::shiny: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 bigos napisał(a):Chyba tak bo nagle gdzieś znikła:ekmm::ekmm::ekmm::shiny::shiny::shiny: No cóż napewno wróci i opowie:razz: Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Cześć Aniu :razz: Jak cialko oblepione nabialem? :evil_lol: I od ktorej jutro trzymac kciuki za Basca ? ;) Mam nadzieje, ze w związku z tym jutro zrobi się chlodniej :roll: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Dziewczyny!!!!! Wrócilismy niedawno ze spaceru. Więc... od pewnej chwili mam ciało oblepione nabiałem. Jest to tak obrzydliwe, że aż trudne do opisania. Nie dość, że śmierdzi, to jeszcze wygląda okropnie. Ścięło się prawie od razu, więc chyba zaraz pójdę to spłukać. Fakt, że znieczula momentalnie. Nałożenie tego jest potwornie męczące, bo im ciało bardziej spieczone - rozpalone, tym kefir jest bardziej zimny i trzeba się napracować, żeby się zmusić do posmarowania...:cool1: Trochę o Basco... Żal mi go strasznie, bo bidak chodził za mną cały czas zdziwiony czemu kolacji nie dają. Jak zobaczył, że mam w miseczce kefir, pomyślał, że to dla niego i aż się ześlinił:-(. Taki jest biedny... Położył się przed chwilą zawiedziony, ale jeszcze ma nadzieję, że coś dostanie, bo czujny jest bardzo i interesuje się, gdy wychodzimy do kuchni. Naturalnie w międzyczasie próbuje mnie lizać, co jest wyjątkowo nieprzyjemne w obecnej sytuacji. Zabieg o 10.45 Kciuki trzymajcie! Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ja sie zgubiłam nie wiem za co mam trzymać kciuki ale trzymam :kciuki: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Basculku , mocno trzymamy ;) Mogło by się faktycznie schłodzić , byłoby dla niego lepiej :razz: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ania, gdzie ci zerżną Basculca ? Na Piłsudskiego. Tego czynu dokona doktor Kujawski:p Quote
Recommended Posts