jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']No nie wiem... Wczoraj miały być, ale zrientowałam się dopiero w dordze na spacer, że bateria padła:cool1: Poza tym, robiąc zdjęcia muszę wykonywac różne, szybkie ruchy, co w mojej sytuacji jest mało komfortowe:roll: To chyb musisz uświadomić Basca że ma się ruszać baaardo powoli :razz: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']To chyb musisz uświadomić Basca że ma się ruszać baaardo powoli :razz: Yhy. Tylko jak???:roll: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Yhy. Tylko jak???:roll: Może powinnaś z nim przeprowadzić rozmowę w cztery oczy/ :razz: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Może powinnaś z nim przeprowadzić rozmowę w cztery oczy/ :razz: :evil_lol: Nie uda się, bo cały czas śpi i ma zamknięte oczy:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']No nie wiem... Wczoraj miały być, ale zrientowałam się dopiero w dordze na spacer, że bateria padła:cool1: Poza tym, robiąc zdjęcia muszę wykonywac różne, szybkie ruchy, co w mojej sytuacji jest mało komfortowe:roll: Najlepsze na twoje biedne oparzone ciało :-( będą lniane lub czysto bawełanine ubrania :cool3: :cool3: No i kopres z siadłego mleka, o którym już wspominała Ala :) Aniu przynamniej Basco nie jest sam, oby dwoje chodzicie w stroju Ewy i Adama. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Nie uda się, bo cały czas śpi i ma zamknięte oczy:evil_lol: Hmm a jak wychodzi z domu to też na śpiąco? :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Nugatowa']Najlepsze na twoje biedne oparzone ciało :-( będą lniane lub czysto bawełanine ubrania :cool3: :cool3: No i kopres z siadłego mleka, o którym już wspominała Ala :) Aniu przynamniej Basco nie jest sam, oby dwoje chodzicie w stroju Ewy i Adama. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nugatowa a Ty skąd w ogóle znasz takie sztuczki?:razz: Naturalnie bardzo dziekuję za rady i staram sie stosować:p :p :p Oboje chodzimy, to fakt, ale tylko w domu, bo wiesz... gdy wychodzimy, to już się ubieram:lol: A tak na marginesie, to nie jestem pewna, czy strój Basco można określić jako strój Adama:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Hmm a jak wychodzi z domu to też na śpiąco? :evil_lol: Nie, ale wtedy nie ma czasu na tłumaczenie:lol: Quote
Nugatowa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Nugatowa a Ty skąd w ogóle znasz takie sztuczki?:razz: Naturalnie bardzo dziekuję za rady i staram sie stosować:p :p :p Oboje chodzimy, to fakt, ale tylko w domu, bo wiesz... gdy wychodzimy, to już się ubieram:lol: A tak na marginesie, to nie jestem pewna, czy strój Basco można określić jako strój Adama:lol: :lol: :lol: Bo z moją cerą, sa takie jaja że wszystkie metody znam :evil_lol: :lol: Zycie mnie doświadczyło :evil_lol: No Basco jutro twój wielki dzień!!! :cool3: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Nugatowa']Bo z moją cerą, sa takie jaja że wszystkie metody znam :evil_lol: :lol: Zycie mnie doświadczyło :evil_lol: No Basco jutro twój wielki dzień!!! :cool3: Oooooo. Widzę, że pamietasz!:cool3: To ja sobie zrobię okłady z maślanki. Ile tego mam nałożyć? Jeden kubek wystarczy na całe ciało? Quote
Nugatowa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Oooooo. Widzę, że pamietasz!:cool3: To ja sobie zrobię okłady z maślanki. Ile tego mam nałożyć? Jeden kubek wystarczy na całe ciało? Hmmmm :hmmmm: Sądze,że musi to być ok. 1litra Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Nie, ale wtedy nie ma czasu na tłumaczenie:lol: Hmm a między obudzeniem a wyjściem nie znajdzie się chwilka :razz: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Nugatowa']Hmmmm :hmmmm: Sądze,że musi to być ok. 1litra Ok. A jak często takie coś sobie nakładać? Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Hmm a między obudzeniem a wyjściem nie znajdzie się chwilka :razz: :evil_lol: Zastanowię się:eviltong: Quote
Dobcia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór:evil_lol::lol: [quote name='an3czka'] Nie. Dalej czerwona i boląca. Jak długo siedzę przy kompie, to wstając nie mogę sie wyprostować od razu, z bólu...:cool1: Tak sobie myśle, że może lepiej niewstawać...:PROXY5:Skoro przed kompem wygodnie, miło, i nic nieboli...:pA spacerki bez panci może Basco wybaczy, w takiej sytuacji...8) Jutro będe myśleć o Bascunci:loveu: Quote
Nugatowa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Ok. A jak często takie coś sobie nakładać? Dopóki Ci się nie zrobi taka serwatka z tej maślanki. Njlepiej co 3-4 godziny.Oby mogło! ;) Quote
Nugatowa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Dobcia'] Jutro będe myśleć o Bascunci:loveu: Dobciu, przecież Basculec nie zmienia płci :stop: :stop: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Nugatowa napisał(a):Dobciu, przecież Basculec nie zmienia płci :stop: :stop: :evil_lol: Przecież wiem:cool3:, tylko maniak zdrobnień ze mnie:evil_lol: Do swojego nie żadko mówie: "Negrusia mojjja kochana", "Dobuńka słodziutka", no tak już jakoś mam:oops:;) Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Nugatowa']Dopóki Ci się nie zrobi taka serwatka z tej maślanki. Njlepiej co 3-4 godziny.Oby mogło! ;) Nie czaję tego:placz: Mam nałożyć i czekać, aż się zetnie? Ile mam to trzymać? Spłukać czy co? Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Dobcia']Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór:evil_lol::lol: Tak sobie myśle, że może lepiej niewstawać...:PROXY5:Skoro przed kompem wygodnie, miło, i nic nieboli...:pA spacerki bez panci może Basco wybaczy, w takiej sytuacji...8) Jutro będe myśleć o Bascunci:loveu: A jeszcze do tego wszystkiego TZ nie kupił mi tabletek przeciwbólowych, bo zapomniał:cry:. A po maślankę, to sobie musiałam iść sama:cool1: Dzięki, że pamiętasz o Basco:buzi: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Dobcia']Przecież wiem:cool3:, tylko maniak zdrobnień ze mnie:evil_lol: Do swojego nie żadko mówie: "Negrusia mojjja kochana", "Dobuńka słodziutka", no tak już jakoś mam:oops:;) :lol: :lol: :lol: Pewna pani mówi na Basco tylko i wyłącznie "Baśka":evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Nie czaję tego:placz: Mam nałożyć i czekać, aż się zetnie? Ile mam to trzymać? Spłukać czy co?:pno tak trzeba czekać na twarożek na ciałku / :mad:napisałam wczoraj :evil_lol:/ Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Zastanowię się:eviltong: I jak zastanowiłaś się? :razz: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno tak trzeba czekać na twarożek na ciałku / :mad:napisałam wczoraj :evil_lol:/ Ania, to jest OBRZYDLIWE. Chociaż skuteczne, nie mogłam się nigdy przemóc, żeby nałożyć to świństwo na skórę . Brrr... :shake: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ania, to jest OBRZYDLIWE. Chociaż skuteczne, nie mogłam się nigdy przemóc, żeby nałożyć to świństwo na skórę . Brrr... :shake: No ok. Czyli nakładam to, czekam, aż się zetnie i zmywam? A potem znowu nakładam i tak w kółko? Quote
Recommended Posts