Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='an3czka']No nie wiem...
Wczoraj miały być, ale zrientowałam się dopiero w dordze na spacer, że bateria padła:cool1:
Poza tym, robiąc zdjęcia muszę wykonywac różne, szybkie ruchy, co w mojej sytuacji jest mało komfortowe:roll:

To chyb musisz uświadomić Basca że ma się ruszać baaardo powoli :razz:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']Może powinnaś z nim przeprowadzić rozmowę w cztery oczy/ :razz: :evil_lol:
Nie uda się, bo cały czas śpi i ma zamknięte oczy:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']No nie wiem...
Wczoraj miały być, ale zrientowałam się dopiero w dordze na spacer, że bateria padła:cool1:
Poza tym, robiąc zdjęcia muszę wykonywac różne, szybkie ruchy, co w mojej sytuacji jest mało komfortowe:roll:

Najlepsze na twoje biedne oparzone ciało :-( będą lniane lub czysto bawełanine ubrania :cool3: :cool3: No i kopres z siadłego mleka, o którym już wspominała Ala :)
Aniu przynamniej Basco nie jest sam, oby dwoje chodzicie w stroju Ewy i Adama. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Najlepsze na twoje biedne oparzone ciało :-( będą lniane lub czysto bawełanine ubrania :cool3: :cool3: No i kopres z siadłego mleka, o którym już wspominała Ala :)
Aniu przynamniej Basco nie jest sam, oby dwoje chodzicie w stroju Ewy i Adama. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nugatowa a Ty skąd w ogóle znasz takie sztuczki?:razz: Naturalnie bardzo dziekuję za rady i staram sie stosować:p :p :p

Oboje chodzimy, to fakt, ale tylko w domu, bo wiesz... gdy wychodzimy, to już się ubieram:lol:

A tak na marginesie, to nie jestem pewna, czy strój Basco można określić jako strój Adama:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Nugatowa a Ty skąd w ogóle znasz takie sztuczki?:razz: Naturalnie bardzo dziekuję za rady i staram sie stosować:p :p :p

Oboje chodzimy, to fakt, ale tylko w domu, bo wiesz... gdy wychodzimy, to już się ubieram:lol:

A tak na marginesie, to nie jestem pewna, czy strój Basco można określić jako strój Adama:lol: :lol: :lol:

Bo z moją cerą, sa takie jaja że wszystkie metody znam :evil_lol: :lol: Zycie mnie doświadczyło :evil_lol:

No Basco jutro twój wielki dzień!!! :cool3:

Posted

[quote name='Nugatowa']Bo z moją cerą, sa takie jaja że wszystkie metody znam :evil_lol: :lol: Zycie mnie doświadczyło :evil_lol:

No Basco jutro twój wielki dzień!!! :cool3:
Oooooo. Widzę, że pamietasz!:cool3:
To ja sobie zrobię okłady z maślanki. Ile tego mam nałożyć? Jeden kubek wystarczy na całe ciało?

Posted

[quote name='an3czka']Oooooo. Widzę, że pamietasz!:cool3:
To ja sobie zrobię okłady z maślanki. Ile tego mam nałożyć? Jeden kubek wystarczy na całe ciało?

Hmmmm :hmmmm: Sądze,że musi to być ok. 1litra

Posted

[quote name='an3czka']Nie, ale wtedy nie ma czasu na tłumaczenie:lol:

Hmm a między obudzeniem a wyjściem nie znajdzie się chwilka :razz: :evil_lol:

Posted

Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór:evil_lol::lol:

[quote name='an3czka']
Nie. Dalej czerwona i boląca. Jak długo siedzę przy kompie, to wstając nie mogę sie wyprostować od razu, z bólu...:cool1:
Tak sobie myśle, że może lepiej niewstawać...:PROXY5:Skoro przed kompem wygodnie, miło, i nic nieboli...:pA spacerki bez panci może Basco wybaczy, w takiej sytuacji...8)

Jutro będe myśleć o Bascunci:loveu:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Dobciu, przecież Basculec nie zmienia płci :stop: :stop: :evil_lol:

Przecież wiem:cool3:, tylko maniak zdrobnień ze mnie:evil_lol: Do swojego nie żadko mówie: "Negrusia mojjja kochana", "Dobuńka słodziutka", no tak już jakoś mam:oops:;)

Posted

[quote name='Nugatowa']Dopóki Ci się nie zrobi taka serwatka z tej maślanki. Njlepiej co 3-4 godziny.Oby mogło! ;)
Nie czaję tego:placz:
Mam nałożyć i czekać, aż się zetnie? Ile mam to trzymać? Spłukać czy co?

Posted

[quote name='Dobcia']Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór:evil_lol::lol:

Tak sobie myśle, że może lepiej niewstawać...:PROXY5:Skoro przed kompem wygodnie, miło, i nic nieboli...:pA spacerki bez panci może Basco wybaczy, w takiej sytuacji...8)

Jutro będe myśleć o Bascunci:loveu:
A jeszcze do tego wszystkiego TZ nie kupił mi tabletek przeciwbólowych, bo zapomniał:cry:. A po maślankę, to sobie musiałam iść sama:cool1:

Dzięki, że pamiętasz o Basco:buzi:

Posted

[quote name='Dobcia']Przecież wiem:cool3:, tylko maniak zdrobnień ze mnie:evil_lol: Do swojego nie żadko mówie: "Negrusia mojjja kochana", "Dobuńka słodziutka", no tak już jakoś mam:oops:;)
:lol: :lol: :lol:
Pewna pani mówi na Basco tylko i wyłącznie "Baśka":evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Nie czaję tego:placz:
Mam nałożyć i czekać, aż się zetnie? Ile mam to trzymać? Spłukać czy co?:pno tak trzeba czekać na twarożek na ciałku / :mad:napisałam wczoraj :evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pno tak trzeba czekać na twarożek na ciałku / :mad:napisałam wczoraj :evil_lol:/

Ania, to jest OBRZYDLIWE. Chociaż skuteczne, nie mogłam się nigdy przemóc, żeby nałożyć to świństwo na skórę . Brrr... :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ania, to jest OBRZYDLIWE. Chociaż skuteczne, nie mogłam się nigdy przemóc, żeby nałożyć to świństwo na skórę . Brrr... :shake:
No ok. Czyli nakładam to, czekam, aż się zetnie i zmywam?
A potem znowu nakładam i tak w kółko?