Behemot Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka']Kinol Basco ma ogromniasty!! Tylko cmokać i cmokać. W psich nosach jest coś takiego.... hmmmm.... EROTYCZNEGO :cool3::cool3::cool3: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Słuchajcie ja tam nie wiem, czy chcę się doszukiwać erotyzmu u mojego psa. Chyba wolę, żeby dla mnie był "dzieciątkiem":cool3: :loveu: Jakoś lepiej mi się go wtedy całuje...:eviltong: Quote
Behemot Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka']Słuchajcie ja tam nie wiem, czy chcę się doszukiwać erotyzmu u mojego psa. Jasne, jasne, zostawmy to innym pieskom :cool3: Sonia też jest moim dzieciaczkiem, słodkim pieszczoszkiem :loveu: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 No! Czyli rządzą nami zdrowe rodzicielskie odruchy! (Uffffffff...) :shiny: :shiny: :shiny: Quote
Behemot Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka']No! Czyli żądzą nami zdrowe rodzicielskie odruchy! (Uffffffff...):shiny: :shiny: No An3czko, chyba mnie nie podejrzewałaś o jakieś dziwne zapędy? :cool3: Tak se głupio zażartowałam ;) Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 JA i moja ukochana, pomarańczowa piłeczka... Moja kizia -mizia... Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Moja... tiu, tiu, tiu... Smakujesz wybornie... Echhh... Quote
Behemot Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Psiury mają takie rozanielono-przymulone spojrzenie, kiedy coś w skupieniu gryzą :loveu: Kiedy Sonia obrabia kość cielęcą, wygląda, jakby się naćpała: półprzymknięte oczy, wzrok wbity gdzieś w dal i ta błooooogość :lol: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Ha! Właśnie. Basco kocha tę piłkę, ale równocześnie chce ją zniszczyć. Tragiczna miłość...:-( :eviltong: (Zapomniałam dodać, że takich ukochanych, to ona ma wiele. Na lodówce stacjonują. Opróch pomarańczowej ze sznurkiem, jest żółciutka - mięciutka, biała z kolcami - świecąca w nocy:cool3: /co by łatwiej zlokalizować/, czerwona kolczasta, która jest jeżem - nazywa się Jerzy i niebieska - ale to właściwie kość jest:roll: ) Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka'] jeszcze mi sie skojarzylo, ze wyglada jakby chcial te pilke wystrzeli, tak jak z procy :lol: Quote
Behemot Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teklunia napisał(a):ojejku, ale oczy :crazyeye: To są oczy z prawdziwej chińskiej porcelany :thumbs: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 O nie! Wypraszam sobie. Mój pies jest żywy! Ma najprawdziwsze na świecze oczy!...[SIZE=1]z chińskiej porcelany:roflt: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Teklunia']jeszcze mi sie skojarzylo, ze wyglada jakby chcial te pilke wystrzeli, tak jak z procy :lol: Teklunia To zdjęcie było robione w parterze. Basco był wyżej ode mnie i wcale gał nie wytrzeszczał:lol: . Machnęłam mu ręką czy coś... Quote
Behemot Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka']Basco kocha tę piłkę, ale równocześnie chce ją zniszczyć. Tragiczna miłość...:-( :eviltong: Aaaaach... Eros i Thanatos.... miłość i śmierć... jakże cienka czerwona linia je rozdziela...... :saint1::diabloti: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Dla Basco ta linia nie istnieje...:evil_lol: Quote
Vidge Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nie no!On to robi specjalnie!:B-fly:Jakiś samorodny talent do szneków,albo Ty go tak nauczyłaś,przyznaj się-pokazywałaś mu jakie miny ma robić?? a tak poza tym,to czy ja coś przeoczyłam,czy obiecany drugi filmik się nie pojawił?:razz: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka']Moja... tiu, tiu, tiu... Smakujesz wybornie... Echhh... obłędne miny :lol::lol::lol: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Hi hi dzięki wszystkim!!!:loveu: Vidge on nic nie robi specjalnie. Basco jest taki spontaniczny...:eviltong: :lol: Nie ma drugiego filmu jeszcze:oops: Quote
Vidge Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dobra,dobra...Ty mu mówisz"a teraz Basco zrób tak -tu następuje pokazanie miny-żeby te wstrętne forumowicze sobie zapluły klawiaturę!":angryy: Poza tym on jest pewnie kolejnym,jeszcze nieujawnionym X-manem - człowiek "efekt ganji":lol: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Vidge'] Łaaaaaa ! On robi lepsze miny niż Gezio ! :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Faktycznie Dorota Masłowska wypisz wymaluj :eviltong: A Basco cudny. Miny robi przekochane :loveu: Quote
Recommended Posts