Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie ja tam nie wiem, czy chcę się doszukiwać erotyzmu u mojego psa. Chyba wolę, żeby dla mnie był "dzieciątkiem":cool3: :loveu:

Jakoś lepiej mi się go wtedy całuje...:eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']Słuchajcie ja tam nie wiem, czy chcę się doszukiwać erotyzmu u mojego psa.

Jasne, jasne, zostawmy to innym pieskom :cool3:
Sonia też jest moim dzieciaczkiem, słodkim pieszczoszkiem :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']No! Czyli żądzą nami zdrowe rodzicielskie odruchy!

(Uffffffff...):shiny: :shiny:

No An3czko, chyba mnie nie podejrzewałaś o jakieś dziwne zapędy? :cool3:
Tak se głupio zażartowałam ;)

Posted

Psiury mają takie rozanielono-przymulone spojrzenie, kiedy coś w skupieniu gryzą :loveu:
Kiedy Sonia obrabia kość cielęcą, wygląda, jakby się naćpała: półprzymknięte oczy, wzrok wbity gdzieś w dal i ta błooooogość :lol:

Posted

Ha! Właśnie.

Basco kocha tę piłkę, ale równocześnie chce ją zniszczyć. Tragiczna miłość...:-( :eviltong:

(Zapomniałam dodać, że takich ukochanych, to ona ma wiele.
Na lodówce stacjonują. Opróch pomarańczowej ze sznurkiem, jest żółciutka - mięciutka, biała z kolcami - świecąca w nocy:cool3: /co by łatwiej zlokalizować/, czerwona kolczasta, która jest jeżem - nazywa się Jerzy i niebieska - ale to właściwie kość jest:roll: )

Posted

[quote name='Teklunia']jeszcze mi sie skojarzylo, ze wyglada jakby chcial te pilke wystrzeli, tak jak z procy :lol:

Teklunia
To zdjęcie było robione w parterze. Basco był wyżej ode mnie i wcale gał nie wytrzeszczał:lol: . Machnęłam mu ręką czy coś...

Posted

[quote name='an3czka']Basco kocha tę piłkę, ale równocześnie chce ją zniszczyć. Tragiczna miłość...:-( :eviltong:

Aaaaach... Eros i Thanatos.... miłość i śmierć... jakże cienka czerwona linia je rozdziela...... :saint1::diabloti:

Posted

Nie no!On to robi specjalnie!:B-fly:Jakiś samorodny talent do szneków,albo Ty go tak nauczyłaś,przyznaj się-pokazywałaś mu jakie miny ma robić??

a tak poza tym,to czy ja coś przeoczyłam,czy obiecany drugi filmik się nie pojawił?:razz:

Posted

Dobra,dobra...Ty mu mówisz"a teraz Basco zrób tak -tu następuje pokazanie miny-żeby te wstrętne forumowicze sobie zapluły klawiaturę!":angryy:
Poza tym on jest pewnie kolejnym,jeszcze nieujawnionym X-manem - człowiek "efekt ganji":lol: