jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']Jo-jo my też wyjeżdżamy z Krakowa... Aniu gdybym miała już prawko i autko to bym jeździła co weekend a tak to D... Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :cool3:o bidulko ...współczuję :razz: ale wiesz może poproś Bruca żeby po powrocie z pracy strzelił ci fotę ....no tak na pamiątkę i ku przestrodze :evil_lol: trzymam kciuki żeby przestało boleć no i w środe za Basculka ;) Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Nugatowa']Ja 2 lata temu w Chorwacji tak się spaliłam, że straciłam przytomność :shake: A maślanke porponuje wlać do wany i sie popluskać :cool3: :cool3: . Ale wspaniale działą żel Thermi z firmy pharmea znieczula koi i lagodzi natychmiast. basco trzymamy kciuk!! :thumbs: Ale ile tej maślanki? Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Beth dziękuję:p Aga nie pomogę Ci, bo ja wiem jeszcze mniej niż Ty Może by się tak poradzić jakiegoś psiego fryzjera?:roll: Jo-jo ja mam męża z autkiem i prawkiem:eviltong: Niestety jak sama zrobię, to skończą się przywileje wynikające z bycia wiecznym pasażerem:cool1: Alu fotka nie jest potrzebna. Nauczkę już dostałam:razz: I tak najbardziej baliśmy sie o Basco, bo franca w cieniu nie chciała siedzieć wcale. Dopiero chwilę, przed planowanym powrotem polazł do jakichś pań, pod drzewko... Już raz sobie jajka opalił za bardzo i skórka się mu łuszczyła:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']Jo-jo ja mam męża z autkiem i prawkiem:eviltong: Niestety jak sama zrobię, to skończą się przywileje wynikające z bycia wiecznym pasażerem:cool1: Wiesz Aniu u mnie to trzeba czekac jeszcze ze dwa latka żeby mnie do kursu dopuścili :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='jo-jo']Wiesz Aniu u mnie to trzeba czekac jeszcze ze dwa latka żeby mnie do kursu dopuścili :evil_lol: Hmmmm, to ile Ty masz lat?:razz: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']Hmmmm, to ile Ty masz lat?:razz: Łatwo policzyć :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='jo-jo']Łatwo policzyć :evil_lol: No nie wiem, bo kiedyś można było robić prawko przed 18-stką, za zgodą rodziców:cool3: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']No nie wiem, bo kiedyś można było robić prawko przed 18-stką, za zgodą rodziców:cool3: Hmm ale to było kiedyś a ja poczekam sobie jeszcze ;-) Wtedy już jak będzie prawko i jakieś autko to i wypady za miasto nad wode z psiulem gwarantowane :loveu: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Mój boxio 2 razy miał udar i to za 1 razem cały czas był w cieniu ale w górskiej rzece i chyba promienie się jakoś odbijały :cool3:było strasznie . A zamiast maślanki może być kwaśne mleko , kefir ew smietana , wszystko łagodzi i najlepiej okłady na ligninie bądź wacie ;) Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Mój boxio 2 razy miał udar i to za 1 razem cały czas był w cieniu ale w górskiej rzece i chyba promienie się jakoś odbijały :cool3:było strasznie . A zamiast maślanki może być kwaśne mleko , kefir ew smietana , wszystko łagodzi i najlepiej okłady na ligninie bądź wacie ;) Ale ile ja mam z tym leżeć? Mam to płukać czy nie? Udar jest okropny. Sama miałam kiedyś:shake: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']Ale ile ja mam z tym leżeć? Mam to płukać czy nie? Udar jest okropny. Sama miałam kiedyś:shake: musisz się poobkładać , no i będzie ci się robił z tego twarożek :razz:wtedy potrzymać chwilkę i zmienić Najlepszy byłby Pantenol w piance Quote
Patka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 oj Ala ma racje a naj naj potem filtr 30 albo i wiecje .... trzymaj sie !!! Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Patka']oj Ala ma racje a naj naj potem filtr 30 albo i wiecje .... trzymaj sie !!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ania miała filtr 60 , Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ania miała filtr 60 , 60+ !!:lol: Quote
Patka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 sie smiejecie ja mam jasna karnacje i opalenizna raczek wieć wiem co to dobry filtr :cool3: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']60+ !!:lol: większego juz nie było? :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Patka']sie smiejecie ja mam jasna karnacje i opalenizna raczek wieć wiem co to dobry filtr :cool3: Pati krem z filtrem to ja mam świetny (pisałam już o plamach, które mam na ramionach i plecach, bo źle go rozsmarowałam), tylko nie wiem jak to sie stało, że przestałam się nim po jakimś czasie smarować. No zapomniałam normalnie:cool1: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='jo-jo']większego juz nie było? :evil_lol: Nie:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']Nie:evil_lol: Hmm to co tu poradzić? Może mniej opalania :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 No właśnie. Mniej słońca, a więcej cienia, to jest to!:evil_lol: Mądry Polak po szkodzie?:cool1: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']No właśnie. Mniej słońca, a więcej cienia, to jest to!:evil_lol: Mądry Polak po szkodzie?:cool1: Nauczka na przyszłość:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='jo-jo']Nauczka na przyszłość:evil_lol: No właśnie:cool1: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']No właśnie:cool1: To na następny raz polecam kąpiel ze psem ;-) zamiast leżenia plackiem ;-) Quote
Recommended Posts