jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Foty super i zazdraszczam wam tej wody :razz: Prawda też by się taką chciało :razz: Quote
gochgoch Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :megagrin::megagrin::megagrin: pożyteczne bydle :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Ala, Jo-jo co Wy kąpielisk nie macie?:roll: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ło matko ! :modla: WIEM !:PROXY5: NIE BĘDĘ TU WCHODZIĆ !!!! :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ło matko ! :modla: WIEM !:PROXY5: NIE BĘDĘ TU WCHODZIĆ !!!! :obrazic: :obrazic: :obrazic: Haniu:nono: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']Ala, Jo-jo co Wy kąpielisk nie macie?:roll: We Warszawie o takowe trudno :shake: Jedyne stawiki gdzie teraz tłumy ludzii w centrum miasta:razz: za daleko jak na wyprawe komunikacją... Quote
olcha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Jakie cudne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: się aż zamyśliłam :loveu: :loveu: :loveu: Mieszkam 30 km pod Warszawą i u mnie pełno stawików :cool3: i też w nich ryby łowią i się kąpią (chociaż ja się nie odważę :shake: ) Quote
Medorowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 On jest poprostu niesamowity z tymi minami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
aga1215 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Aniu! Czy te rękawice, o których pisałaś nadają się dla szorstkich? Quote
Teklunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Anka, Anka...:shake: Twoje zdjecia zrobily sie porazajace! Nie mozna od nich oczu oderwac! Uwielbiam wodnego Basco :) A i wodny Bruce prezentuje sie nie najgorzej :cool3: Quote
AlKil Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 taaak, "piękne" - było, "cudowne" - było, "boskie" - było, "wspaniałe" - było, "fantastyczne" - było, "porażające "- było, "ekstra" - było, może... odlotowe zdjęcia Aniu! Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Jo-jo my też wyjeżdżamy z Krakowa... Olcha dzięki!:p Czemu sie nie odważysz? Tzn. ja nie mówie o taki zamulonych stawach, gdzie nie powinno się kąpać. Tam, gdzie byliśmy wczoraj jest ok. Ludzie sie kąpią, a wędkarzy kilku siedzi, ale to nie tak, że to są stawy przeznaczone do wędkowania:lol: Madziu taki śmieszny jest:lol: Aga nie wiem na 100%, ale raczej nie. Te gumowe włoski są raczej krótkie. Akurat rekawice mam w samochodzie, ale jak chcesz, to później mogę jej zdjęcie pstryknąć, to zobaczysz sama:p A szorstkich się czasem nie trymuje? Kasiu to wszystko bardzo mnie cieszy:cool3: :evil_lol: Alkil dziękuję:lol: :lol: :lol: Jestem tak po wczorajszym spalona, że ledwo sie ruszam. Miałam problemy z wejściem i wyjściem z auta:shake:. Założenie dziś spodenek, to była katorga. Od wczoraj na prochach jadę. W nocy miałam pobudkę około 4, tak mnie bolało. Teraz znowu coś wzięłam, bo się nie da. Głupia baba ze mnie strasznie. Żeby tak się spalić...:flaming: Pamietajcie, żeby w środę trzymać kciuki za Basco... Quote
olcha Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']Olcha dzięki!:p Czemu sie nie odważysz? Tzn. ja nie mówie o taki zamulonych stawach, gdzie nie powinno się kąpać. Tam, gdzie byliśmy wczoraj jest ok. Ludzie sie kąpią, a wędkarzy kilku siedzi, ale to nie tak, że to są stawy przeznaczone do wędkowania:lol: Nie odważę się bo: -Nie cierpię włazić do wody gdzie pod stopami mam śliski szlam -gdzie co chwila jakaś ryba ociera mi się o nogi -gdzie łażą raki i pijawki -gdzie wchodząc nie widzę swoich stóp Ale innym to nie przeszkadza więc się kąpią brrrrrr Wchodzę tylko do morza i basenów :eviltong: An3czko z tym spaleniem to Cię rozumiem ja też głupia baba wyszłam na pierwsze słońce nieświadoma, że jest takie mocne i spaliłam sobie równo plecy, że przez 3 dni nie mogłam się ruszyć (a teraz to już mi skóra zeszła :placz: ale naszczęście opalenizna została :cool3:trochę krzywa ale zawsze :eviltong: . Więc smaruj się kobieto, smaruj!). Quote
bigos Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka'] Jestem tak po wczorajszym spalona, że ledwo sie ruszam. Miałam problemy z wejściem i wyjściem z auta:shake:. Założenie dziś spodenek, to była katorga. Od wczoraj na prochach jadę. W nocy miałam pobudkę około 4, tak mnie bolało. Teraz znowu coś wzięłam, bo się nie da. Głupia baba ze mnie strasznie. Żeby tak się spalić...:flaming: Pamietajcie, żeby w środę trzymać kciuki za Basco... Proponuję okłady z zimnej maślanki;) A za Basco kciuki oczywiście trzymamy:cool1: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='olcha']Nie odważę się bo: -Nie cierpię włazić do wody gdzie pod stopami mam śliski szlam -gdzie co chwila jakaś ryba ociera mi się o nogi -gdzie łażą raki i pijawki -gdzie wchodząc nie widzę swoich stóp Ale innym to nie przeszkadza więc się kąpią brrrrrr Wchodzę tylko do morza i basenów :eviltong: To u nas takich historii nie ma:multi: An3czko z tym spaleniem to Cię rozumiem ja też głupia baba wyszłam na pierwsze słońce nieświadoma, że jest takie mocne i spaliłam sobie równo plecy, że przez 3 dni nie mogłam się ruszyć (a teraz to już mi skóra zeszła :placz: ale naszczęście opalenizna została :cool3:trochę krzywa ale zawsze :eviltong: . Więc smaruj się kobieto, smaruj!). Ale ja się nie lubię opalać. Lubię moją skórę jasną. W zeszłym roku, ani razu nie byłam na plaży (tylko wieczorem, żeby pies popływał). No i wczoraj... A najlepsze jest to, że miałam krem z filtrem +60, którym smarowałam na poczatku wrażliwsze części ciała (teraz mam białe plamy na ramionach i plecach, bo krem źle rozsmarowałam) a potem coś się stało... i zapomniałam. Zła jestem na siebie strasznie. Jeszcze do tego musiałam odwołać jutrzejszą jazdę (robie prawko), bo normalnie nie dałabym rady. Niestety L-ki klimy nie mają i wykończyć się można w tym upale:shake: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='bigos']Proponuję okłady z zimnej maślanki;) A za Basco kciuki oczywiście trzymamy:cool1: TZ do roboty polazł cholera. Jak mam se sama okłady zrobić??:bigcry: Dzieki za kciuki:p Quote
Teklunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']TZ do roboty polazł cholera. Jak mam se sama okłady zrobić??:bigcry: Dzieki za kciuki:p Aniu, a moze napatoczy sie jakis hydraulik czy listonosz... i on pomoze...:cool3: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Teklunia']Aniu, a moze napatoczy sie jakis hydraulik czy listonosz... i on pomoze...:cool3: A może sąsiada poproszę?:cool3: :lol: Problem aktualnie tkwi w maślance, a dokładnie w jej braku:lol: A do sklepu za Chiny nie pójdę, bo spodenek nie włożę:cool1: Quote
Dobcia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Biedna Ania...:glaszcze: Będzie dobrze:buzi:;) Ja się nieżle spiekłam w sobotę, też mam jasną cerę, posmarowałam się zwykłym kremem, Nivea, i o dziwo nic mi nie jest:p Może tego spróbuj?:roll: A za Basco będe mocno trzymać kciuki, a Negruś pazurki:cool3::thumbs: A! Zapomniałabym....Zdjęcia super!! !! ;) Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Dobcia']Biedna Ania...:glaszcze: Będzie dobrze:buzi:;) Ja się nieżle spiekłam w sobotę, też mam jasną cerę, posmarowałam się zwykłym kremem, Nivea, i o dziwo nic mi nie jest:p Może tego spróbuj?:roll: A za Basco będe mocno trzyumać kciuki, a Negruś pazurki:cool3::thumbs: A! Zapomniałabym....Zdjęcia super!! !! ;) Dzięki! Ja mam specjalny preparat po opalaniu, ale wsmarowanie go w ciało, to katorga, więc ograniczam się tylko do dwóch razów dziennie. Najskuteczniejsze z tego wszystkiego są tabletki:cool1: A skóra i tak zlezie:shake: Quote
aga1215 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Aniu! Dzięki - poszukam po sklepach int. za taką rękawicą do czyszczenia.Trymer pewnie tysz by się przydał. Będę musiała nauczyć się. Na dworze patelnia:angryy: Wyszłam na chwilę z Wektorem i on sam zaraz wrócił :roll: Wyobrażam sobie, co się dzieje w Krakowie BTW - o maślankę poproś sąsiada,który będzie Ci plecy smarował. Zdobędzie;) :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='aga1215']Aniu! Dzięki - poszukam po sklepach int. za taką rękawicą do czyszczenia.Trymer pewnie tysz by się przydał. Będę musiała nauczyć się. Na dworze patelnia:angryy: Wyszłam na chwilę z Wektorem i on sam zaraz wrócił :roll: Wyobrażam sobie, co się dzieje w Krakowie BTW - o maślankę poproś sąsiada,który będzie Ci plecy smarował. Zdobędzie;) :evil_lol: Pytałam o trymowanie, bo wydawało mi się, że szorstkie kłaków nie gubią i wystarczy je raz na jakis czas trymować:eviltong: W Krakowie tragedia. Ani jednej chmurki na niebie:shake: O maślance pomyślę, tylko gorzej, jak trafię na sąsiadkę:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ja 2 lata temu w Chorwacji tak się spaliłam, że straciłam przytomność :shake: A maślanke porponuje wlać do wany i sie popluskać :cool3: :cool3: . Ale wspaniale działą żel Thermi z firmy pharmea znieczula koi i lagodzi natychmiast. basco trzymamy kciuk!! :thumbs: Quote
beth_i_boogi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Byłam, widziałam, popodziwiałma, co tu więcej pisać jak zawsze :klacz: :cool2: :cool2: :cool2: :loveu: Quote
aga1215 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']Pytałam o trymowanie, bo wydawało mi się, że szorstkie kłaków nie gubią i wystarczy je raz na jakis czas trymować:eviltong: W Krakowie tragedia. Ani jednej chmurki na niebie:shake: O maślance pomyślę, tylko gorzej, jak trafię na sąsiadkę:evil_lol: nigdy nie trymowałam przyrządem - ręcznie usuwam kłaczki, ale pewnie robię to nie dokładnie:oops: Poszukałam po sklepach - trymerki są, tylko jaki wybrać :hmmmm: Quote
Recommended Posts