an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='*luthien*']heh, Erga też miała chodzić ale ja się nie zgodziłam:placz: I teraz żałuje:shake: Szkoda. Miałaby świetną zabawę. Quote
bigos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']A co? Chcesz, żeby jakiś poszedł z Tobą na polowanie?:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Raczej żeby mnie upolował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Dobcia']Wszystko możliwe:cool3:Z moją pamięcią do twarzy słabiutko, więc niewiem,:roll: lepiej za to ubiór kojarze:cool3: Hmmm... Stałam głownie koło zadaszenia, pod którym siedziała pani sędzia. Miałam krótkie spodenki, czarną bluzkę bez rękawków, żółta torebkę, czarne klapki - japonki, włosy blond z grzywką na czoło i w ręce trzymałam kubek z piwskiem:lol:. Obok mnie stałą kumpela (brunetka), która również trzymała piwsko:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='bigos']Raczej żeby mnie upolował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No mój Cię już raczej nie upoluje:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']Hmmm... Stałam głownie koło zadaszenia, pod którym siedziała pani sędzia. Miałam krótkie spodenki, czarną bluzkę bez rękawków, żółta torebkę, czarne klapki - japonki, włosy blond z grzywką na czoło i w ręce trzymałam kubek z piwskiem:lol:. Obok mnie stałą kumpela (brunetka), która również trzymała piwsko:evil_lol: No i ładnie!:oops: Gdybym wcześniej wiedziała, to bym się chociaż przywitała:oops: Ja byłam z drugiej strony, koło bardzo miłej pani w niebieskiej sukience, z pięknym weimarem, który wygrał:pi jej sympatycznym synkiem;) Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 o Basca tzreba podtrzymywac bo się biedak topi :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']Szkoda. Miałaby świetną zabawę. nio.... :( Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Dobcia']No i ładnie!:oops: Gdybym wcześniej wiedziała, to bym się chociaż przywitała:oops: Ja byłam z drugiej strony, koło bardzo miłej pani w niebieskiej sukience, z pięknym weimarem, który wygrał:pi jej sympatycznym synkiem;) Nie widziałam Cię:cool1: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='PIKA']o Basca tzreba podtrzymywac bo się biedak topi :evil_lol: A tam topi od razu! Na rączki chciało maleństwo!:lol: Quote
Dobcia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']A tam topi od razu! Na rączki chciało maleństwo!:lol: Nie ma to jak chęć na pieszczotki na środku jeziora:evil_lol: [quote name='an3czka'] Nie widziałam cię:cool1: Jakoś się z tym pogadzę...:roll:;) Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Dobcia']Nie ma to jak chęć na pieszczotki na środku jeziora:evil_lol: Jakoś się z tym pogadzę...:roll:;) Ufffff:lol: :lol: :lol: Quote
Tośka_m Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka'] Hłe hłe... A od jakiego to zielska Basco ma takie oczy? :smokin: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Tośka_m']Hłe hłe... A od jakiego to zielska Basco ma takie oczy? :smokin: Od trawki wodnej:cool3: Quote
Nugatowa Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Witaj Aniu wypatrywałam Cie, ale nie skutecznie :-( :shake: :oops: Chyba Dagę od Oskarka spotkałam ale kiedys się skapnełam ona znikła :-( :oops: ZDJĘCIA FENOMENALNE!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: Basco przytulany przez Panią :bigcool: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Nugatowa']Witaj Aniu wypatrywałam Cie, ale nie skutecznie :-( :shake: :oops: Chyba Dagę od Oskarka spotkałam ale kiedys się skapnełam ona znikła :-( :oops: ZDJĘCIA FENOMENALNE!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: Basco przytulany przez Panią :bigcool: A ja Cię widziałam!:eviltong: Najpierw spacerowałaś z jakimś zajebistym setterem (prawie cały biały - cudo!), potem siadłas i plotkowałaś:evil_lol: Jaką Panią, jaką Panią?? Jeśli myślisz, że ja mam takie ciało, to jesteś w błędzie!:obrazic: :lol: :lol: :lol: Quote
Nugatowa Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']A ja Cię widziałam!:eviltong: Najpierw spacerowałaś z jakimś zajebistym setterem (prawie cały biały - cudo!), potem siadłas i plotkowałaś:evil_lol: Jaką Panią, jaką Panią?? Jeśli myślisz, że ja mam takie ciało, to jesteś w błędzie!:obrazic: :lol: :lol: :lol: Osz ty i do mnie nie podeszłaś :mad: :mad: :obrazic: :obrazic: A ten zajeisty setter to pół-brat Nugata :lol: :lol: :cool3: :cool3: Ahhh to Bruce ma takie zadbane ręce :cool3: :oops: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Nugatowa']Osz ty i do mnie nie podeszłaś :mad: :mad: :obrazic: :obrazic: A ten zajeisty setter to pół-brat Nugata :lol: :lol: :cool3: :cool3: Ahhh to Bruce ma takie zadbane ręce :cool3: :oops: :evil_lol: :evil_lol: A bo nie chciałam przeszkadzać w plotkach:evil_lol: Zadbanego mam męża, nie powiem:cool3: Quote
aga1215 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nugatowa Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']A bo nie chciałam przeszkadzać w plotkach:evil_lol: Zadbanego mam męża, nie powiem:cool3: W jakich plotkach ?!?!?!? :cool3: :cool3: , to bylo omawianie strategiczne konkurencji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko się cieszyć z takiego męza :evil_lol: :evil_lol: :multi: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Nugatowa']W jakich plotkach ?!?!?!? :cool3: :cool3: , to bylo omawianie strategiczne konkurencji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko się cieszyć z takiego męza :evil_lol: :evil_lol: :multi: A cieszę się i to bardzo:loveu: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 To macie jeszcze kilka:cool3: Do czego można wykorzystać wyżła:lol: A bo Basco to cienia nie lubi. W największy upał rozwalił się na pseudoparawanie, który sam zniszczył:roll: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Bul bul bul bul bul... Ze skrajności... ...w skrajność:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='PIKA']buhaha, pies mysliwski na klapki :evil_lol: A co? :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts