an3czka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='Dobcia']Hurrra!! Nowe fotki:lol::lol::lol: Jaki zwinny jestem!:pŻągler ze mnie, czasem akrobata:loveu: ...i świetny aporter!:loveu:Już do panci biegne, już, już...Patrz, co znalazłem!:cool3: Aniu, śliczny ten nowy banerek;) Dobciu on ma różne zdolności. Do cyrku go, do cyrku!!!:evil_lol: Aporter to faktycznie z niego dobry:p Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Tośka_m napisał(a): Basco jest BAMBOOCHA!!! :ylsuper: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Aneczko piekne te zdjęcia, ale Ty to wiesz przecież:cool3: :p Pozdrawiam :eviltong: Marysia i Una Quote
beth_i_boogi Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Pij ta fanta bądź BASCUCZA:) Jak zawsze miło mi tu oko zawiesić:) Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 beth_i_boogi napisał(a):Pij ta fanta bądź BASCUCZA:) Powtórzę się: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='Tośka_m'] Basco jest BAMBOOCHA!!! :ylsuper: A skąd Ty wiedziałaś, że my tak na niego wołamy?:cool3: Quote
an3czka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Aneczko piekne te zdjęcia, ale Ty to wiesz przecież:cool3: :p Pozdrawiam :eviltong: Marysia i Una Nie wiem:cool3: Quote
an3czka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 beth_i_boogi napisał(a):Pij ta fanta bądź BASCUCZA:) Jak zawsze miło mi tu oko zawiesić:) :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Jeszcze mam takie z rana... Czesanie jest nudne, więc... Podczas upału bajorka mile widziane (uffff jak dobrze, że on się w tym nie kładzie, tylko pije:lol:) Quote
AlKil Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ja już nie wiem co pisać... kończą mi sie komplementy...:placz::placz::placz: Quote
an3czka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='AlKil']Ja już nie wiem co pisać... kończą mi sie komplementy...:placz::placz::placz: Bardzo mi miło:p Quote
Tośka_m Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ja wiem różne dziwne i niespotykane rzeczy :cool3: Tego robacka też widziałam ostatnio. Ale nie był skory do współpracy, zwinął się i udawał, że go nie ma. A wiadomo, że jak czegoś nie ma, to nie można mu zrobić zdjęcia :razz: Quote
an3czka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='Tośka_m']Ja wiem różne dziwne i niespotykane rzeczy :cool3: Tego robacka też widziałam ostatnio. Ale nie był skory do współpracy, zwinął się i udawał, że go nie ma. A wiadomo, że jak czegoś nie ma, to nie można mu zrobić zdjęcia :razz: Nie zaprzeczę:lol: Ta gąsienica była bardzo duża. Jeszcze takiej nie widziałam. (Ciekawe jakie świństwo z niej wyrośnie:evil_lol:) Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='an3czka'] (Ciekawe jakie świństwo z niej wyrośnie:evil_lol:) No jakie, jakie.... Yeti [SIZE=2]oczywiście :smhair2: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 czesc Aniu jak tam mój ulubiony model i jak tam moje ulubiona fotoreporterka :razz: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 U mnie ostatnio Sharon tkiego robala zjadla:angryy: Ale juz taki robal jest lepszy od pijawki co kiedys tez musiala skosztowac:shake: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Aniu, jak sie nazywa ta rękawica, którą czaszecie Basculca ??? Bo ja ciemnogród jestem ... :oops: I Gezia tylko szczotką traktuję ...Zdjęcia - jak zwykle :p Quote
bigos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka'] Basco jak zwykle piękny:loveu::loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka'] No nadrobiłam galerie i jak zwykle Basco wali super miny i super skoki:evil_lol: tak więc po chwilowej nie obecności Witam i nie znikam :multi: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Witajcie, witajcie!:multi: Dziś od rana siedzielismy nad wodą (mam nadzieję, że mi Gosia od Bajanka wybaczy nieobecność na wystawie...). Wróciliśmy niedawno. Basco śpi jak zabity:lol: Haniu do wyczesywania kłaków mam świetną, kupioną w zoologicznym w Zakopiance. Jest dwustronna, gumowa, super wyczesuje. Do czyszczenia mam Econetti - też bardzo sobie ją chwalę:p Bigosku, Jo-jo dzięki:p Kara jak to zjadła?? Takie włochate? Bleeeeee... O pijawce już nie wspomnę:roll: :evil_lol: Debe, ale nam słodzisz:cool3: U nas dobrze. Trochę się zjarałam na słońcu:roll: Quote
Recommended Posts