an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']An3czka wybacz, dopiero teraz miałyśmy okazje wpaść i pooglądać Basco jest piękny :loveu: i te oczka :loveu: Wybaczam, wybaczam:p Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Łokurde. Ja sobie spokojnie zdjęcia wklejam, a tu mi się posty od Was pojawiają... Z tym łyżwiarstwem to pomyślę:eviltong: Jak to jest, że Basco za cholerę nie boi się lodu, a na parkiecie wymyśla? TZ mu rzucał śnieżki, a ten wcale nie zwracał uwagi, że mu się łapy rozjeżdżają, tylko dawaj...!!:roll: Quote
Behemot Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='an3czka']Łokurde. Ja sobie spokojnie zdjęcia wklejam, a tu mi się posty od Was pojawiają... No to po kiego wklejasz takie super zdjęcia? :lol::cool3: A teraz trza za komplementa dziękować :cool3: Basco rulez i basta! :loveu: Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Behemot']No to po kiego wklejasz takie super zdjęcia? :lol::cool3: Po to, żeby mi się posty od Was pojawiały!!!:laugh2_2: [quote name='Behamot']A teraz trza za komplementa dziękować :cool3: DZIĘ-KU-JE-MY!!!!:eviltong: :calus: Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Behamot! Jak tam w Waszej galerii? co?:razz: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Brace'a Willis'a na wystawie to nawet komentować nie będę. Szczególnie z tym petem wstrętnym...:oops: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: ale to mu dodaj uroku :razz: :oops: :oops: dobra już więcej nic nie pisze....:oops: haha nic nie mówiłaś, że Basco jeździ po lodzie na łapkach, :hmmmm: na olimpiade go!!! do sekcji lyzwiarstwa figurowego :lol: Taak!! Popieram!! :lol: Ohh jak sobie zgrabnie podskakuje :loveu: :evil_lol: [SIZE=4]Zapomniany gatunek zająca weimarskiego...:cool3: :shock: Basco.... :shock: :klacz: suuuper fotka!!! Brawo!! Pozdrawiamy i sciskamy naszego zajaca jezdzacego po lodzie o imieniu Basco :loveu: :lol: Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Bruce'owi z petem mowię "NIE". Z resztą już nie pali:lol: [quote name='mrowka']Pozdrawiamy i sciskamy naszego zajaca jezdzacego po lodzie o imieniu Basco :loveu: :lol: A my dziękujemy i przypominamy, że to wszechstronny pies myśliwski + kilka jeszcze cech...:eviltong: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Bruce'owi z petem mowię "NIE". Z resztą już nie pali:lol: :shock: noo to wielkie brawa dla Bruce :klacz: A my dziękujemy i przypominamy, że to wszechstronny pies myśliwski + kilka jeszcze cech...:eviltong: tak tak jasne, tak to sobie tlumacz, chciałaś psa a masz zająca, który trenuje łyżwiarstwo figurowe :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Hmmmm zostanę może przy moich interpretacjach... Żadnych anomalii tu nie widzę!:eviltong: Quote
Nugatowa Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hooopla:cool3: :cool3: No nieżle nieżle króik wiemarski:lol: rzadka odmiana ale nic w przyrodzie nie ginie i to mi sie podoba zdjecia bosskie tylko szkoda ze mam zajady od tego smiania:-( :cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: Dla mnie swietne Quote
olcha Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='an3czka']Zapomniany gatunek zająca weimarskiego...:cool3: Suuuuuuuuuuuuuuuper skok! Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Nugatowa na zajady wit. B :lol: Fajnie, że mam okazję takie zapomniane gatunki jak zając weimarski oglądać.Haha!:eviltong: Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Oto moje drogie sesja łóżkowa, tym razem z pańcią. Postarałam się, abym to nie ja stanowia pierwszy plan. Na zdjęciach wolę być tłem dla mojego kochanego Basiunia (szczególnie jak bez make - up'u jestem).:p Quote
Hanna R. Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='an3czka'] A CO TY ROBISZ Z MOIM GEZIEM ??? NO I DLACZEGO ZMIENIŁAŚ POSCIEL NA PASKI ???? :p :p :p Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 A ukradłam go sobie na chwilkę, żeby wycałować:cool3: Jak widzisz całkiem nieźle ma się w pościeli w paski:eviltong: Quote
Nugatowa Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='a[IMG']http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/W%20domu/Luty%2006/Obraz023.jpg Ulalalala jakie czułości az Oczy mu zabłysły :grins: :grins: :confused: Tak sie zastanawiam czy TZ nie bedzie zazdrosny w końcu to taki przystojny zielonoki przystojniaczek jeszcze ma tak zniewalajacy biały uśmiech ojojojojo :razz: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Nugatowa TZ zazdrosny nie jest, wręcz przeciwnie. To On robił te zdjęcia:multi: Kilka z dzisiaj. Niestety pogoda nie sprzyjała. Basco z patyczkiem: Quote
Behemot Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka'] Basco ma słodziutki nochal wręcz stworzony do całowania :loveu: A Ty, An3czko, wyglądasz wypisz wymaluj jak Dorota Masłowska :lol: Nie wiedziałam, że Bruce Willis rzucił Demi Moore dla Masłowskiej :cool3: Quote
Behemot Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka'] Książę Basco Szalonooki :evil_lol::loveu: Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka']Nugatowa TZ zazdrosny nie jest, wręcz przeciwnie. To On robił te zdjęcia:multi: Kilka z dzisiaj. Niestety pogoda nie sprzyjała. Basco z patyczkiem: no nie po prostu nie da sie opisać:) to ostatnie zdjęcie nominuje do zdjęcia roku:) Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Behemot']Basco ma słodziutki nochal wręcz stworzony do całowania :loveu: A Ty, An3czko, wyglądasz wypisz wymaluj jak Dorota Masłowska :lol: Nie wiedziałam, że Bruce Willis rzucił Demi Moore dla Masłowskiej :cool3: Jak Dorota Masłowska?? Ha! Fajnie mieć sobowtóra:cool3: (a tak na serio, to widzę znaczne różnice. We wtorek ide do fryzjera zrobić się na bóstwo, to może pojawię się na zdjęciu z Basco - jako tło oczywiście - może się i wymaluję czy co...:eviltong: , i mnie lepiej będzie widać). Kinol Basco ma ogromniasty!! Tylko cmokać i cmokać. (Sońka też nie ma mełego...:cool3: ). Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='dealer']no nie po prostu nie da sie opisać:) to ostatnie zdjęcie nominuje do zdjęcia roku:) HAHA szalony pies, w dodatku z kijem!:eviltong: Quote
Recommended Posts