Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']An3czka wybacz, dopiero teraz miałyśmy okazje wpaść i pooglądać Basco

jest piękny :loveu: i te oczka :loveu:

Wybaczam, wybaczam:p

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łokurde. Ja sobie spokojnie zdjęcia wklejam, a tu mi się posty od Was pojawiają...

Z tym łyżwiarstwem to pomyślę:eviltong:
Jak to jest, że Basco za cholerę nie boi się lodu, a na parkiecie wymyśla?
TZ mu rzucał śnieżki, a ten wcale nie zwracał uwagi, że mu się łapy rozjeżdżają, tylko dawaj...!!:roll:

Posted

[quote name='an3czka']Łokurde. Ja sobie spokojnie zdjęcia wklejam, a tu mi się posty od Was pojawiają...

No to po kiego wklejasz takie super zdjęcia? :lol::cool3: A teraz trza za komplementa dziękować :cool3:
Basco rulez i basta! :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']No to po kiego wklejasz takie super zdjęcia? :lol::cool3:
Po to, żeby mi się posty od Was pojawiały!!!:laugh2_2:
[quote name='Behamot']A teraz trza za komplementa dziękować :cool3:

DZIĘ-KU-JE-MY!!!!:eviltong: :calus:

Posted

Brace'a Willis'a na wystawie to nawet komentować nie będę. Szczególnie z tym petem wstrętnym...:oops: :angryy:

:evil_lol: :evil_lol: ale to mu dodaj uroku :razz: :oops: :oops: dobra już więcej nic nie pisze....:oops:

haha nic nie mówiłaś, że Basco jeździ po lodzie na łapkach, :hmmmm:

na olimpiade go!!!
do sekcji lyzwiarstwa figurowego :lol:

Taak!! Popieram!! :lol:

Ohh jak sobie zgrabnie podskakuje :loveu: :evil_lol:

[SIZE=4]Zapomniany gatunek zająca weimarskiego...:cool3:

:shock: Basco.... :shock:
:klacz: suuuper fotka!!! Brawo!!

Pozdrawiamy i sciskamy naszego zajaca jezdzacego po lodzie o imieniu Basco :loveu: :lol:

Posted

Bruce'owi z petem mowię "NIE". Z resztą już nie pali:lol:
[quote name='mrowka']Pozdrawiamy i sciskamy naszego zajaca jezdzacego po lodzie o imieniu Basco :loveu: :lol:

A my dziękujemy i przypominamy, że to wszechstronny pies myśliwski + kilka jeszcze cech...:eviltong:

Posted

Bruce'owi z petem mowię "NIE". Z resztą już nie pali:lol:

:shock: noo to wielkie brawa dla Bruce :klacz:

A my dziękujemy i przypominamy, że to wszechstronny pies myśliwski + kilka jeszcze cech...:eviltong:

tak tak jasne, tak to sobie tlumacz, chciałaś psa a masz zająca, który trenuje łyżwiarstwo figurowe :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hooopla:cool3: :cool3:
No nieżle nieżle króik wiemarski:lol: rzadka odmiana ale nic w przyrodzie nie ginie i to mi sie podoba zdjecia bosskie tylko szkoda ze mam zajady od tego smiania:-( :cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: Dla mnie swietne

Posted

Oto moje drogie sesja łóżkowa, tym razem z pańcią. Postarałam się, abym to nie ja stanowia pierwszy plan. Na zdjęciach wolę być tłem dla mojego kochanego Basiunia (szczególnie jak bez make - up'u jestem).:p

Posted

[quote name='a[IMG']http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/W%20domu/Luty%2006/Obraz023.jpg

Ulalalala jakie czułości az Oczy mu zabłysły :grins: :grins:
:confused: Tak sie zastanawiam czy TZ nie bedzie zazdrosny w końcu to taki przystojny zielonoki przystojniaczek jeszcze ma tak zniewalajacy biały uśmiech ojojojojo :razz:

Posted

[quote name='an3czka']

Basco ma słodziutki nochal wręcz stworzony do całowania :loveu:
A Ty, An3czko, wyglądasz wypisz wymaluj jak Dorota Masłowska :lol:
Nie wiedziałam, że Bruce Willis rzucił Demi Moore dla Masłowskiej :cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Nugatowa TZ zazdrosny nie jest, wręcz przeciwnie. To On robił te zdjęcia:multi:

Kilka z dzisiaj. Niestety pogoda nie sprzyjała.

Basco z patyczkiem:

no nie po prostu nie da sie opisać:) to ostatnie zdjęcie nominuje do zdjęcia roku:)

Posted

[quote name='Behemot']Basco ma słodziutki nochal wręcz stworzony do całowania :loveu:
A Ty, An3czko, wyglądasz wypisz wymaluj jak Dorota Masłowska :lol:
Nie wiedziałam, że Bruce Willis rzucił Demi Moore dla Masłowskiej :cool3:
Jak Dorota Masłowska?? Ha! Fajnie mieć sobowtóra:cool3:
(a tak na serio, to widzę znaczne różnice. We wtorek ide do fryzjera zrobić się na bóstwo, to może pojawię się na zdjęciu z Basco - jako tło oczywiście - może się i wymaluję czy co...:eviltong: , i mnie lepiej będzie widać).

Kinol Basco ma ogromniasty!! Tylko cmokać i cmokać. (Sońka też nie ma mełego...:cool3: ).