Mi. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka']Bo nie było okazji, a zdjęcia z pola są już nudne... wcale nie są nudne :wink: co ja mam powiedzieć :p moje wszystkie są nudne i jakoś żyje :lol: Quote
mmbbaj Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka']Dzięki za wygrzebanie galerii:lol: Drobnostka :p [quote name='an3czka']Miło mi, że myślałaś o nas na wyjeździe, ale kiciusia nie mam:cool1: Ooooo! To jestem zawiedziona! A czemu? :cool3: [quote name='an3czka']Kurcze na pewno na wystawie będę w sobotę. Z niedzielą może być problem...:cool1: :mad: :mad: :mad: Quote
Medorowa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka']Bo nie było okazji, a zdjęcia z pola są już nudne... Nie są nudne, dawaj je, dawaj:razz: :lol: Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka']Bo nie było okazji, a zdjęcia z pola są już nudne... Dzień dobry Aniu. Co to znaczy "nudne" ? :crazyeye: Obiekt jest zawsze ten sam, tła najczęściej się powtarzają - ale przecież każde ujęcie jest inne ... Mam ooooookropnie dużo zdjęć - i zamierzam je wstawiać , chociaż w myśl tego, co napisałaś powyżej nie powinnam . Proszę NIE SZERZYĆ TAKICH HEREZJI ! :x :x :x Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Jo-jo dzień dobry! No nie ma fotek. Nic ostatnio nie pstrykałam:roll: Chcesz Basco na żywo zobaczyć?:cool3: *luthien* Twoje nie są nudne:lol: Gosiu kotka nie ma, bo urodził sie tylko jeden,w dodatku martwy kotek... Ale ja się nie poddaję. Kotek będzie za jakis czas:cool3: Upssss. Chyba z niedzielą nie mam wyboru...:-o Madzia i medor musze je najpierw zrobić:lol: Haniu tak między nami, to średnio mi się chce taszczyć aparat ze sobą. W szyję gorąco okropnie...Wiesz jak to u nas, w Krakowie (:lol:) - gorąco, duszno, wszystko sie klei, a tu jeszcze takie ciężkie coś mi dynda:evil_lol: Haniu wstawiaj zdjęcia prędko! Ja już milknę:ekmm: Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka']Jo-jo dzień dobry! No nie ma fotek. Nic ostatnio nie pstrykałam:roll: Chcesz Basco na żywo zobaczyć?:cool3: A pewnie że chce!!!!:loveu: A zdjęcia masz pstrykać taki przystojniak i nic :razz: Quote
-PRADA- Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [A zdjęcia masz pstrykać taki przystojniak i nic :razz:] [/quote] Dokładnie tak!!! my też śledzimy galerię i czekamy niecierpliwie... Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='jo-jo']A pewnie że chce!!!!:loveu: A zdjęcia masz pstrykać taki przystojniak i nic :razz: No dobra... :lol: :lol: :lol: Jutro pewnie pojedziemy drania zwodować, to może cosik uwiecznię:razz: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='-PRADA-'][A zdjęcia masz pstrykać taki przystojniak i nic :razz:] Dokładnie tak!!! my też śledzimy galerię i czekamy niecierpliwie... No dobra, dobra. Skoro tak nalegacie...:eviltong: Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka']No dobra... :lol: :lol: :lol: Jutro pewnie pojedziemy drania zwodować, to może cosik uwiecznię:razz: Chyba musze się z kimś na wystawe zabrać w sobote :loveu: i zobaczyć przystojniaczka (pewnie nie wyjdzie jak zwykle) Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka']Dokładnie tak!!! my też śledzimy galerię i czekamy niecierpliwie... No dobra, dobra. Skoro tak nalegacie...:eviltong: Ożeszty , próżna babo ! :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='jo-jo']Chyba musze się z kimś na wystawe zabrać w sobote :loveu: i zobaczyć przystojniaczka (pewnie nie wyjdzie jak zwykle) Ale my się nie wystawiamy:cool1: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No dobra, dobra. Skoro tak nalegacie...:eviltong: Ożeszty , próżna babo ! :lol: :lol: :lol: Cholera zdemaskowałaś mnie:eviltong: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Patka']kazdy ma jakieś słabosci Aniu :evil_lol: No ja wiem, ale pewne kwestie wolałabym pozostawić tylko dla siebie:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Cześć Aniu!:p Zdjęcia są super:multi::loveu::multi:, i nawet z wielkim wysiłkiem nic nudnego bym w nich nieznaklazła! Ale ze mnie przystojniaczek:loveu: [quote name='an3czka'] Bardzo spragniny przystojniaczek:loveu: A o której cudny Basco będzie w sobotę obecny na wystawie?:cool3: Quote
an3czka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Dobcia']Cześć Aniu!:p Zdjęcia są super:multi::loveu::multi:, i nawet z wielkim wysiłkiem nic nudnego bym w nich nieznaklazła! A o której cudny Basco będzie w sobotę obecny na wystawie?:cool3: Dobciu witaj i dzięki!:multi: Pisałam już, że się nie wystawiamy, więc niestety przystojniaczka nie zobaczysz:cool1: Quote
Honey Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :placz: Buuuu, nie ma kotka .... :placz: A ja juz sie cieszylam na fotki maluszka ... Quote
Dobcia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='an3czka']Dobciu witaj i dzięki!:multi: Pisałam już, że się nie wystawiamy, więc niestety przystojniaczka nie zobaczysz:cool1: Musiałam coś przegapić...:oops: Więc tylko cierpliwie na kolejne zdjęcia trzeba mi poczekać, ale warto:cool3::lol: Quote
PIKA Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Cześć Aniu :multi: Wpadlam myślalam, ze sa nowe fotki a tu nici :shake: Quote
an3czka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Honey']:placz: Buuuu, nie ma kotka .... :placz: A ja juz sie cieszylam na fotki maluszka ... Nie ma, ale to nie znaczy, że nie będzie:cool3: Żeby nie zapeszać nie powiem nic! Bedę milczała jak grób:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Dobcia']Musiałam coś przegapić...:oops: Więc tylko cierpliwie na kolejne zdjęcia trzeba mi poczekać, ale warto:cool3::lol: Niedługo będą. Obiecuję:p Quote
an3czka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Aniu :multi: Wpadlam myślalam, ze sa nowe fotki a tu nici :shake: Cześć PIKA! Cierpliwości...:eviltong: Quote
an3czka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='KaRa_TC']Aniu ale masz śliczny banner:loveu: Kara dzięki!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts