an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Patka napisał(a):Myslisz ze to takie łatwe ?? :mad: :evil_lol: A nie?:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 an3czka napisał(a):Przystojniaka powiadasz?:cool3: No pewnie że przystojniaczek :loveu: Ehh gdybym jechała na wystawe do Krakowa to chyba bym odwiedziła takiego pięknisia :razz: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 jo-jo napisał(a):No pewnie że przystojniaczek :loveu: Ehh gdybym jechała na wystawe do Krakowa to chyba bym odwiedziła takiego pięknisia :razz: O kurcze! Czy to jakaś propozycja?:cool3: :lol: Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 an3czka napisał(a):O kurcze! Czy to jakaś propozycja?:cool3: :lol: Hmm a dlaczego by nie:lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 an3czka napisał(a):Debe, no zrób mi tę przyjemność i zdecyduj się w końcu;) :lol: to ponad moje siły :shake: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 jo-jo napisał(a):Hmm a dlaczego by nie:lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 dbsst napisał(a):to ponad moje siły :shake: Ok Debe. Jesteś usprawiedliwiona. O godzinie 1 w nocy mało kto ma siłę:p Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 an3czka napisał(a)::oops: :oops: :oops: :lol: ale broń boże nie matrymonialna :diabloti: :evil_lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 an3czka napisał(a):Ok Debe. Jesteś usprawiedliwiona. O godzinie 1 w nocy mało kto ma siłę:p hehhehehe dzięki odrazu mi lepiej Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 jo-jo napisał(a):ale broń boże nie matrymonialna :diabloti: :evil_lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To by było niemożliwe, bo za niedługo Basco będzie pół-chłopem:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Patka napisał(a):ja nie mam siły sie położyć ... No właśnie ja też mam aktualnie z tym problem:roll: Quote
mmbbaj Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Znalazłam cię na 5 stronie :mad: , cofnęłam do tyłu kilka stron :mad: i nadal nie wiem , masz tego kiciusia czy nie? :mad: Myślałam nawet o tym na wyjezdzie :p Zdjęcia Basco rewelacja! :loveu: A my będziemy w Krakowie na wystawie w niedzielę! :lol: , może nam pokibicujesz? ;) PS. Witaj Aniu :multi: Quote
Loona Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 O matko, przeszłam przez prawie całą galerkę (tak gdzieś od marca) :cool3: Jestem z siebie dumna, parę dni mi to zajęło :evil_lol: Zdjęcia są super, nie ma słów które mogą je określic :loveu: Czekam na następne :diabloti: Quote
AlKil Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Aniu, zdjęcia jak zwykle mistrzostwo świata!!! Co tu duż o dalej mówić - rewelka! Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Znalazłam cię na 5 stronie :mad: , cofnęłam do tyłu kilka stron :mad: i nadal nie wiem , masz tego kiciusia czy nie? :mad: Myślałam nawet o tym na wyjezdzie :p Zdjęcia Basco rewelacja! :loveu: A my będziemy w Krakowie na wystawie w niedzielę! :lol: , może nam pokibicujesz? ;) PS. Witaj Aniu :multi: Dzięki za wygrzebanie galerii:lol: Miło mi, że myślałaś o nas na wyjeździe, ale kiciusia nie mam:cool1: Kurcze na pewno na wystawie będę w sobotę. Z niedzielą może być problem...:cool1: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Loona']O matko, przeszłam przez prawie całą galerkę (tak gdzieś od marca) :cool3: Jestem z siebie dumna, parę dni mi to zajęło :evil_lol: Zdjęcia są super, nie ma słów które mogą je określic :loveu: Czekam na następne :diabloti: Haha! Cieszę się, że przebrnęłaś. Dziękuję bardzo i zapraszam!:p Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='AlKil']Aniu, zdjęcia jak zwykle mistrzostwo świata!!! Co tu duż o dalej mówić - rewelka! Dzięki!!!:p Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='*luthien*']Dzieńdoberek An3czko:multi: Heloł!!!:multi: Quote
Medorowa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Dzień dobry An3czka:p :p I dawaj fotki :mad: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='madzia i medor']Dzień dobry An3czka:p :p I dawaj fotki :mad: :evil_lol: Cześć! Nie ma fotek:shake: Quote
Medorowa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka']Cześć! Nie ma fotek:shake: dlaczego... :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='madzia i medor']dlaczego... :placz: :placz: :placz: :placz: Bo nie było okazji, a zdjęcia z pola są już nudne... Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka']To by było niemożliwe, bo za niedługo Basco będzie pół-chłopem:evil_lol: Hehe ale myśle że, będe musiała się kiedyś do Was wybrać i zobaczyć tego skoczka w akcji!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak wogóle Dzień Dobry :multi: A gdzie foteczki:razz: Quote
Recommended Posts