Behemot Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka']Behemot zdecyduj się, Jamochłon, Gollum, czy marsjański guziec?:lol: :lol: :lol: Yyyy.... wszystkiego po trochu. Basco to bestia o tysiącu twarzy :diabloti: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Nugatowa']Bleeee niedobra :shake: Popłynne dalej może będzie lepsza :hmmmm: :hmmmm: Ahh dajcie spokój, zeby dobrej wody tu nie było :stop: :stop: Może Pańca ma buteleczkę :lol!: Jednak zgłodniałem, smaczna ta frytka :grins: Odrobina majonezu...mmmmmm :question: :wink: Jednak frytki lepsze tu podają :jumpie: Bosz chyba bar samoobsługi :cooldevi: Niedość ze frytki niedosmażone to jeszcze samemu trzeba se przynieść :stupid: Ahh no mam ją mam, jest moja! :bigcool: Chyba nie ma wolnych stolików :niewiem: Jeszcze rzucę okiem, może sie jakiś zwolni :PROXY5: Ufffff w końcu mogę sie rozkoszować :Cool!: :Cool!: BASCO SMACZNEGO :sabber: Hahahahaha!!! Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Behemot']Yyyy.... wszystkiego po trochu. Basco to bestia o tysiącu twarzy :diabloti: Łojezu!:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 O kochana, to ju z nie jest jamochłon ani nawet Gullum, tylko.... Świt żywych trupów :shocked!::shocked!::shocked!: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Behemot'] O kochana, to ju z nie jest jamochłon ani nawet Gullum, tylko.... Świt żywych trupów :shocked!::shocked!::shocked!: O nie. Do Zombie to mi go nie porównuj:mad: :lol: :lol: :lol: Quote
Tośka_m Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Nugatowa - padłam gdy czytałam Twoje komenty :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka'] a mnie to zdjecie rozczula :oops: taki cudny zmarszczony nonio :loveu::loveu::loveu: [quote name='an3czka'] ale tego to juz sie boje :crazyeye: ;) Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Teklunia']a mnie to zdjecie rozczula :oops: taki cudny zmarszczony nonio :loveu::loveu::loveu: I dzięki Ci za to:multi: Bo wiesz... niektórzy to na tym zdjęciu Zombie widzą:mad: ale tego to juz sie boje :crazyeye: ;) A tam. Ja się boję Tenka, gdy sobie gumki we włosy wpina:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Behemot'] O kochana, to ju z nie jest jamochłon ani nawet Gullum, tylko.... Świt żywych trupów :shocked!::shocked!::shocked!:] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Medorowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Jejku, pomocy, bo padne ze śmiechu:roflt: :roflt:Kto go nauczył takie miny robić :turn-l: :turn-l: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='madzia i medor']Jejku, pomocy, bo padne ze śmiechu:roflt: :roflt:Kto go nauczył takie miny robić :turn-l: :turn-l: Nikt?:lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka']A tam. Ja się boję Tenka, gdy sobie gumki we włosy wpina:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:no wiesz! to za ktos ma odmienne upoodobania, preferencje, to nie znaczy ze zaraz sie go trzeba bac... troche tolerancji ;) ;) ;) Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Teklunia']no wiesz! to za ktos ma odmienne upoodobania, preferencje, to nie znaczy ze zaraz sie go trzeba bac... troche tolerancji ;) ;) ;) Nie no, spoko. Nie mam nic do facetów w spinkach. Tak tylko napisałam, że sie go boję:cool3: :lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Tośka_m']Toż to samorodny talent :lol: Yhy:lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='an3czka']Nie no, spoko. Nie mam nic do facetów w spinkach. Tak tylko napisałam, że sie go boję:cool3: :lol:wiesz Aniu, moze i dobrze robisz :hmmmm: w dzisiejszej epoce chyba bezpieczniej jest sie nie przyznawac do tolerowania niekktorych zachowan... :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Tośka_m']Nugatowa - padłam gdy czytałam Twoje komenty :lol: :lol: Dziekuję , widząc foty Ani nie mogłam sie oprzeć :cool3: :evil_lol: :loveu: Quote
dbsst Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 o qrczaki nie mogę się zdecydować które wybrać :-o Quote
Behemot Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 an3czka napisał(a):O nie. Do Zombie to mi go nie porównuj:mad: :lol: :lol: :lol: A Ty o mojej Soni powiedzialas, że jest wstrętną żebraczką :diabloti: a to tylko "Sęp miłości" :loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Teklunia napisał(a):wiesz Aniu, moze i dobrze robisz :hmmmm: w dzisiejszej epoce chyba bezpieczniej jest sie nie przyznawac do tolerowania niekktorych zachowan... :evil_lol: Eeeee. Tu, na Dogo można się przyznawać:lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 dbsst napisał(a):o qrczaki nie mogę się zdecydować które wybrać :-o Debe, no zrób mi tę przyjemność i zdecyduj się w końcu;) :lol: Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 an3czka napisał(a):Witaj! A tu są zdjęcia:evil_lol: No i doczekałam się przystojniaka:loveu: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Behemot napisał(a):A Ty o mojej Soni powiedzialas, że jest wstrętną żebraczką :diabloti: a to tylko "Sęp miłości" :loveu::loveu::loveu: Aaaaa. Czyli to taka mała zemsta była?:cool3: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 jo-jo napisał(a):No i doczekałam się przystojniaka:loveu: Przystojniaka powiadasz?:cool3: Quote
Recommended Posts