Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Bascowi strachy przeszly :razz:

czy on sika jak suczka ? :crazyeye: to co to bedzie po wycięciu jajcow ? :evil_lol:
Czasami tak sika, ale bardzo rzadko:lol:

Posted

[quote name='Behemot']

Nikt mi nie wmówi, że to... to... to coś jest psem :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
To jest jakaś.... jakaś marsjańska odmiana guźca :shocked!:
Behemot zdecyduj się, Jamochłon, Gollum, czy marsjański guziec?:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='anetta']BOsh, co za nieziemskie foty :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:
To jest poezja!!!:shocked!:
Nie mdlej, nie mdlej:lol:

Dziękuję:p

Posted

[quote name='an3czka']W zeszłym roku też mieliśmy problem z dojechaniem właśnie przez tę tabliczkę. Komuś najwidoczniej się nie podobała i musiał ją wyrwać:mad:.

Ja wiem czy brudno? Chyba od miejsca zależy. Tam, gdzie byliśmy wczoraj, woda była fajna. Naturalnie śmieci na brzegu, to standard:mad:.
Myśmy też kozę widzieli. Ona się przy ulicy pasie, nie?:cool3:
Jest jeszcze duga, bura, ale tak blisko nie podchodzi:evil_lol:

Woda jest OK - tylko ten brzeg ! Tam gdzie byliśmy wszędzie - ale to wszędzie - poniewierały się worki, butelki, papiery i puszki ... A ja , cholera, wrażliwa jestem - :angryy: Co za ludzie ! :mad:

Koza jest fantastyczna , widzieliśmy tylko tę przy drodze.
Maki cudne .
No i wogóle dzięki, bo nie mieliśmy takiego miejsca, gdzie wyder mógłby popływać . :calus:

Posted

Behemot napisał(a):
O tak, jak takie ziarenko maku wpadnie do tachwicy, to może zatkać na amen :evil_lol:

Albo jak nie popijesz maku żadnym płynem, to suszy jak cholerka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Behemot zdecyduj się, Jamochłon, Gollum, czy marsjański guziec?:lol: :lol: :lol:

Wszystko w jednym :evil_lol: :evil_lol:

an3czka Fotki jak zwykle ekstra :loveu: :loveu: i nawet nie wiem, która jest naj :roll: Basco dziękuje za trzymanie kondycji moich mięśni brzucha :lol:

Posted

Nie, no Basco tutaj się zawiodłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A gdzie noga podniesiona do góry?:razz::razz:

P.S. Czy juz jajek cię Pani pozbawiła?

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Woda jest OK - tylko ten brzeg ! Tam gdzie byliśmy wszędzie - ale to wszędzie - poniewierały się worki, butelki, papiery i puszki ... A ja , cholera, wrażliwa jestem - :angryy: Co za ludzie ! :mad:

Koza jest fantastyczna , widzieliśmy tylko tę przy drodze.
Maki cudne .
No i wogóle dzięki, bo nie mieliśmy takiego miejsca, gdzie wyder mógłby popływać . :calus:
Chyba najwięcej syfu jest przy tym najwiekszym jeziorku, gdzie jest piaszczysta plaża. Tam przesiaduje masa "kocykowiczów":angryy:

Koza robi fajne miny jak przeżuwa trawę:evil_lol:

Haniu nie dziękuj, bo nie ma za co.
Niestety Przylasek jest trochę daleko i nie da się tam codziennie jeździć, niestety:cool1:

Posted

[quote name='Tośka_m']No i znowu, że tak powiem, Basculcowy tyłeczek na pierwszym planie :cool3:
A jakoś tak się ustawił, a ja sptryknęłam...:cool3: :lol:

Posted

[quote name='bigos']

Ale o co chodzi????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To tylko patolek!
Bo on wyprzedza fakty i już się na niego czai mimo, że TZ nie ma go jeszcze w ręku i nie przymierza sie nawet do rzucenia:evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Wszystko w jednym :evil_lol: :evil_lol:

an3czka Fotki jak zwykle ekstra :loveu: :loveu: i nawet nie wiem, która jest naj :roll: Basco dziękuje za trzymanie kondycji moich mięśni brzucha :lol:
Dzięki. Basco mówi: "Nie ma za co":lol:

Posted

[quote name='bigos']

Nie, no Basco tutaj się zawiodłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A gdzie noga podniesiona do góry?:razz::razz:

P.S. Czy juz jajek cię Pani pozbawiła?
Czy zauważyłaś, żeby z piachu, w tym, konkternym miejscu wystawało coś do obsikania?:razz: :evil_lol:
"Nie, Pani mnie jeszcze jajek nie pozbawiła":obrazic:

Posted

[quote name='Cimi']Widać jeszcze jajeczka :evil_lol:.

[img]http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/czerwiec/DSC_0241.jpg[img]

:lol: :lol: :lol:.
No jasne, że widać, bo jeszcze są:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Czy zauważyłaś, żeby z piachu, w tym, konkternym miejscu wystawało coś do obsikania?:razz: :evil_lol:
"Nie, Pani mnie jeszcze jajek nie pozbawiła":obrazic:

Że jaka są (jeszcze) to wszyscy wiemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A obok widzę malutką trawkę - Bigosek by jej nie odpuścił:evil_lol:

Posted

[quote name='bigos']Że jaka są (jeszcze) to wszyscy wiemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A obok widzę malutką trawkę - Bigosek by jej nie odpuścił:evil_lol:
Zaraz, zaraz. Gdy tylko tam przyleźliśmy, to Basco osiurał wszystko dookoła. Sikanie "na dziewczynę" było wymuszeniem przerwy w aportowaniu kija z wody. Wiesz, takie taktyczne zagranie, żeby czas zyskać i siły zregenerować:cool3: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Zaraz, zaraz. Gdy tylko tam przyleźliśmy, to Basco osiurał wszystko dookoła. Sikanie "na dziewczynę" było wymuszeniem przerwy w aportowaniu kija z wody. Wiesz, takie taktyczne zagranie, żeby czas zyskać i siły zregenerować:cool3: :lol:

No chyba, że tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest usprawiedliwiony;)