PIKA Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Cześć Aniu :razz: Przypomnij jeszcze pzred "godzina zero" o tych kciukach bo ja na ten przyklad to ostatnia skleroza :evil_lol: I czekamy na fotki plywającego Basco :razz: Quote
jo-jo Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Witaj Aniu:multi: A gdzież to zdjęcia Basca!? Myślałam że przyjdę i mnie kolorki przytkają a tu pustka :shake: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu oswiadczam ze przestane chyba wchodzić do Twojej galerii... strasznie zazdroszczę zdjeć - naprawdę. Piękne ujęcia, jakosć i kolorki :loveu: Gosiu dziękuję!:p Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 bigos napisał(a):Od maku może zatkać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Aniu :razz: Przypomnij jeszcze pzred "godzina zero" o tych kciukach bo ja na ten przyklad to ostatnia skleroza :evil_lol: I czekamy na fotki plywającego Basco :razz: Jasne, że przypomnę. Pewnie mnie nerwy będą zżerać i zacznę gadac o tym jak najeta. Niczyjej uwadze to nie ujdzie. Obiecuję:lol: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='jo-jo']Witaj Aniu:multi: A gdzież to zdjęcia Basca!? Myślałam że przyjdę i mnie kolorki przytkają a tu pustka :shake: Witaj! A tu są zdjęcia:evil_lol: Quote
Behemot Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 bigos napisał(a):Od maku może zatkać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: O tak, jak takie ziarenko maku wpadnie do tachwicy, to może zatkać na amen :evil_lol: Quote
Behemot Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='an3czka'] On tę wodę pił, czy ją wypluwał? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Behemot']O tak, jak takie ziarenko maku wpadnie do tachwicy, to może zatkać na amen :evil_lol: Hehehe:lol: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Behemot']On tę wodę pił, czy ją wypluwał? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pił:lol::lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Aniu ! Cudne ! Wiesz, byliśmy na tym zadupiu :evil_lol: ... Oczywiście przejechaliśmy sie do Wawrzeńczyc - bo ta cholerna tabliczka drogowskazowa , którą pamiętam z drogi głównej jest widoczna tylko od strony Sandomierza ... No i dotarliśmy trochę późno ... Gezesław miał jak w raju ! Tylko tam jest trochę - hmmm - brudno ... I WIDZIELIŚMY KOZĘ ! I MAKI !!! :p :p :p Quote
Behemot Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Toż to Gollum z "Władcy pierścieni" :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Behemot Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Pozwoliłam se Golluma nominować do konkursu :lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Bascowi strachy przeszly :razz: czy on sika jak suczka ? :crazyeye: to co to bedzie po wycięciu jajcow ? :evil_lol: Quote
Behemot Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Nikt mi nie wmówi, że to... to... to coś jest psem :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To jest jakaś.... jakaś marsjańska odmiana guźca :shocked!: Quote
aga1215 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='an3czka'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: te Twoje foty, Aniu są niesamowite - brak słów:loveu: Quote
anetta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 BOsh, co za nieziemskie foty :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: To jest poezja!!!:shocked!: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu ! Cudne ! Wiesz, byliśmy na tym zadupiu :evil_lol: ... Oczywiście przejechaliśmy sie do Wawrzeńczyc - bo ta cholerna tabliczka drogowskazowa , którą pamiętam z drogi głównej jest widoczna tylko od strony Sandomierza ... No i dotarliśmy trochę późno ... Gezesław miał jak w raju ! Tylko tam jest trochę - hmmm - brudno ... I WIDZIELIŚMY KOZĘ ! I MAKI !!! :p :p :p W zeszłym roku też mieliśmy problem z dojechaniem właśnie przez tę tabliczkę. Komuś najwidoczniej się nie podobała i musiał ją wyrwać:mad:. Ja wiem czy brudno? Chyba od miejsca zależy. Tam, gdzie byliśmy wczoraj, woda była fajna. Naturalnie śmieci na brzegu, to standard:mad:. Myśmy też kozę widzieli. Ona się przy ulicy pasie, nie?:cool3: Jest jeszcze duga, bura, ale tak blisko nie podchodzi:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Behemot'] Toż to Gollum z "Władcy pierścieni" :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To Gollum czy Jamochłon. Gubię się:hmmmm: :lol: Quote
an3czka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Łiiiiiii ! :laola: Ale mu się łoko naciągnęło co?:evil_lol: Quote
Recommended Posts