an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 No i termin zaklepany. Trzymajcie kciuki 28 czerwca... Quote
Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Biedny Basculec, tak się wystraszyć wody:razz: Ciekawe czy bedzie chciał wogóle jeszcze do niej wchodzić :p Ah..i koniec jajeczek się zbliża :cool3: Będe trzymać kciuki... Fotki oczywiście bajeczne i ciężko od nich oczy oderwać...ale czemu tak mało?:cool3: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Cola']Biedny Basculec, tak się wystraszyć wody:razz: Ciekawe czy bedzie chciał wogóle jeszcze do niej wchodzić :p Ah..i koniec jajeczek się zbliża :cool3: Będe trzymać kciuki... Fotki oczywiście bajeczne i ciężko od nich oczy oderwać...ale czemu tak mało?:cool3: Będzie chciał, będzie. Dziś wieczorem jedziemy nad wodę:razz: Dzięki za kciuki:p Mało bo... jakoś tak wyszło:lol: Quote
Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :multi: :multi: Będą fotki :multi: Mam nadzieje, że duuużo :cool3: Prosze nas zasypać ilością :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Cola']:multi: :multi: Będą fotki :multi: Mam nadzieje, że duuużo :cool3: Prosze nas zasypać ilością :evil_lol: Matko Boska! Jestem pod presją normalnie:evil_lol: Quote
Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 eee...tam od razu presja :evil_lol: Robienie zdjęć to przecież dla Ciebie OGROMNA przyjemność :cool3: Quote
Teklunia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='an3czka'] Aniu, czesc :) NIesamowite te Twoje zdjecia... A to :loveu::loveu::loveu: Pan Koza bardzo dostojny! ;) Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Aniu - no żesz KURDE ! Wiedziałam, że jak tu wejdę, to wpadnę w kompleksy na maksa ! :shake: Ja Twoje zdjęcia odkładam sobie NA DESER ! :p Ania, a nad jaką wodę jeździcie ? Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Cola']eee...tam od razu presja :evil_lol: Robienie zdjęć to przecież dla Ciebie OGROMNA przyjemność :cool3: Echhhhhh Cola... Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Teklunia']Aniu, czesc :) NIesamowite te Twoje zdjecia... A to :loveu::loveu::loveu: Pan Koza bardzo dostojny! ;) Kasiu dziękuję:p Pan Koza to dygor. Basco raz szczeknął a ten już zaczął się rwać na łańcuchu:shake: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu - no żesz KURDE ! Wiedziałam, że jak tu wejdę, to wpadnę w kompleksy na maksa ! :shake: Ja Twoje zdjęcia odkładam sobie NA DESER ! :p Ania, a nad jaką wodę jeździcie ? Haniu a ja wpadam w kompleksy będąc u Ciebie. Ten ostatni zachód słońca mmmmmm:loveu: Przylasek Rusiecki kojarzysz? Tam jeździmy Quote
Medorowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Dech w piersiach zapiera :crazyeye: :crazyeye: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='an3czka'] Przylasek Rusiecki kojarzysz? Tam jeździmy Przylasek Rusiecki ??? Coś mi się obiło o ucho - ale nie dokładnie ... Jak tam się jedzie ? Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='madzia i medor']Dech w piersiach zapiera :crazyeye: :crazyeye: :multi: :multi: Miło mi:p:p :p Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Przylasek Rusiecki ??? Coś mi się obiło o ucho - ale nie dokładnie ... Jak tam się jedzie ? Haniu zadupie to okrutne. To jest za Hutą, jadąc na Igołomię. Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Behemot'] Jakie cudowne kolory! :-o Jak w raju..... Jak w raju powiadasz?:loveu: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='an3czka']Haniu zadupie to okrutne. To jest za Hutą, jadąc na Igołomię. O ja gupia ! Przez naście lat jeździliśmy tamtędy do Rodziców, do Lublina ... Ale tam podobno wędkarzy dużo ... :roll: Gezesław towarzyski jest - i ludzie go interesują ... Czy duży tam ruch ??? Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O ja gupia ! Przez naście lat jeździliśmy tamtędy do Rodziców, do Lublina ... Ale tam podobno wędkarzy dużo ... :roll: Gezesław towarzyski jest - i ludzie go interesują ... Czy duży tam ruch ??? Wiesz Haniu. Dla nas miejsce się znalazło, a Basco z pieskami średio. Ludzia też zaczepić lubi:razz:. Wczoraj trochę "kocykowiczów" było, ale to nic w porównaniu z tym, co się pewnie w Kryspinowie dzieje. W Przylasku jest wiele stawów mniejszych i większych, więc miejsca sporo. Dziś wieczorem się wybieramy. Szkoda cholera, że Gezio to chłop, bo byśmy się umówiły:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='an3czka'] Ulalala co za cud miód Basco odpoczywa w Edenie Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Behemot'] Zatkło mnie... :modla::modla::modla: To tylko maki...:lol: Quote
Gosiek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 cześć Aniu oswiadczam ze przestane chyba wchodzić do Twojej galerii... strasznie zazdroszczę zdjeć - naprawdę. Piękne ujęcia, jakosć i kolorki :loveu: Quote
bigos Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='an3czka']To tylko maki...:lol: Od maku może zatkać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts