an3czka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Hahaha. Jak mam rozumieć te serduszka? Czyżbyś do Basco żywiła jakieś głębsze uczucia?:eviltong: :eviltong: :eviltong: :cool3: Basco baaardzo lubi jak interesują się nim kobiety... Jakiś masażyk grzbiecika, boczków. Za takie gliglanko, to wycałuje, że hej!:cool3: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='an3czka'] swietne zdjecie :D lewitujacy Basco macha uszkiem :loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Ja wiem czy on tak nim macha? Chyba "samo się macha":eviltong: :p Quote
anetta Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/Luty/Obraz120.jpg no nieee, rewelka!!!! :roflt: :roflt: :roflt: PRZEPIEKNE ZDJECIA :sweetCyb: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='an3czka']Hahaha. Jak mam rozumieć te serduszka? Czyżbyś do Basco żywiła jakieś głębsze uczucia?:eviltong: :eviltong: :eviltong: :cool3: Basco baaardzo lubi jak interesują się nim kobiety... Jakiś masażyk grzbiecika, boczków. Za takie gliglanko, to wycałuje, że hej!:cool3: Kurcze no i sie wydalo :oops: Powiem szczerze, mam slabosc do Basco :oops: (a dlaczego? Dlatergo ze weimary byly moja pierwsza miloscia, bardzo mi sie podobaly i dalej podobaja :razz: ) no wciaga jak narkotyk!! Jak raz sie go zobaczylo, tak pozniej ciagle sie chce ogladac, coraz wiecej i wiecej... :evil_lol: :cool3: :loveu: No i po mojej tajemnicy :lol: Osz ty.... Ah masazyk czemu nie, tylko kto komu? :hmmmm: :evil_lol: :hmmmm: czy to jakis nowy tym kaganca? Nie slyszlalam jeszcze o takich...:evil_lol: Quote
an3czka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Masażyk? -No jasne, że Ty jemu:evil_lol: Tzn. jeśli za masaż uznajesz np. zdeptanie Cie, to taki masaż jest całkiem realny w wykonaniu Basco.:eviltong: Ogladanie weimarów jest faktycznie jak narkotyk. Za to jaki nieszkodliwy!:p Serek rocotta sprawdziłby się swietnie jako kaganiec. Trzymasz przed psem, a ten idzie jak osiołek za marchewką. Nic go więcej nie obchodzi:cool3: :loveu: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='an3czka']Masażyk? -No jasne, że Ty jemu:evil_lol: Tzn. jeśli za masaż uznajesz np. zdeptanie Cie, to taki masaż jest całkiem realny w wykonaniu Basco.:eviltong: Ogladanie weimarów jest faktycznie jak narkotyk. Za to jaki nieszkodliwy!:p Serek rocotta sprawdziłby się swietnie jako kaganiec. Trzymasz przed psem, a ten idzie jak osiołek za marchewką. Nic go więcej nie obchodzi:cool3: :loveu: Ohh uwielbiam jak ktos chce mnie zdeptac, pozneij pelno szram mam na ciałku ohh czego więcej chcieć, już jestem w niebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A czy ja czy nieszkodliwy :hmmmm: za niedlugo do okulisty bede musiala sie wybrac bo w metkowej galerii widzę już potrójnie.. :lol: Więc jak coś to rachuneczek wyślemy na Wasz adres... :evil_lol: Oh to Mejk z takim kagancem spac by nawet chodził, znając mojego drania.. :lol: Buziaaki przesylam dla Precelki-masazysty :razz: Quote
an3czka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 mrowka napisał(a):Ohh uwielbiam jak ktos chce mnie zdeptac, pozneij pelno szram mam na ciałku ohh czego więcej chcieć, już jestem w niebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A czy ja czy nieszkodliwy :hmmmm: za niedlugo do okulisty bede musiala sie wybrac bo w metkowej galerii widzę już potrójnie.. :lol: Więc jak coś to rachuneczek wyślemy na Wasz adres... :evil_lol: Oh to Mejk z takim kagancem spac by nawet chodził, znając mojego drania.. :lol: Buziaaki przesylam dla Precelki-masazysty :razz: ...Buziaki przekażę, a rachuneczku to nie musisz wysyłać:eviltong: . Zachowaj go sobie, zachowaj...:cool3: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 an3czka napisał(a):...Buziaki przekażę, a rachuneczku to nie musisz wysyłać:eviltong: . Zachowaj go sobie, zachowaj...:cool3: Dziękuję bardzo! :razz: A co do rachunku to miałam nadzieję, że tak powiesz..:multi: :lol: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dopiero teraz zobaczyłam sobie całą galeryjkę i: Boziuuu jaki cuuudowny!!!! :iloveyou: jaki piękny stworek :loveu: :loveu: hahaha! Suuper fotka :razz: :razz: :razz: Nikt nic nie mówił, że na wystawie ma być Bruce Willis!!! :loveu: :oops: Jaki jęzorek mam śliczniutki!! Czy Wy aby napewni jesteście na Barfie? :hmmmm: Tego jesszcze nie widziałam! Były już szmatki, patyczki ale szklanki? :shock: :evil_lol: hahahaha Suuper Basco nadchodzi... haha :loveu: :shock: :shock: :shock: ale śliczna foteczka :iloveyou: :multi: Jejciuu jakie cuudo!! Cudowny, boski Basco :loveu: i jak tu sie nie zakochać!! Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Brace'a Willis'a na wystawie to nawet komentować nie będę. Szczególnie z tym petem wstrętnym...:oops: :angryy: . Basco niby BARFujący, ale jednak ciągle wszystkożerny. A to szklaneczka się trafi, a to talerzyk, kubeczek po serku... A precelek jaki mniamuśny!:cool3: Nie zaprzeczę, że malutkie weimary są cholernie słodkie, z tą swoją wyniosłością i lekką nieproporcjonalnością. Jako nieliczne mogą z nimi konkurować boksie (kiedyś spotkaliśmy taką jedną, małą, długoogoniastą. Nie więcej niż 4 miesiące miała...:loveu: ). No nic... Kończę kawę i na spacer. Może będą jakieś zdjęcia, bo ładna pogoda. Już cholera nie mam pomysłów na pozy, w których mogę go fotografować.:hmmmm: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='an3czka'] na olimpiade go!!! do sekcji lyzwiarstwa figurowego :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='an3czka'] An3czka wybacz, dopiero teraz miałyśmy okazje wpaść i pooglądać Basco jest piękny :loveu: i te oczka :loveu: Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Zapomniany gatunek zająca weimarskiego...:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='an3czka'] hahaha jest booooooooski :loveu: Quote
Recommended Posts