Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaha. Jak mam rozumieć te serduszka? Czyżbyś do Basco żywiła jakieś głębsze uczucia?:eviltong: :eviltong: :eviltong: :cool3:

Basco baaardzo lubi jak interesują się nim kobiety...
Jakiś masażyk grzbiecika, boczków. Za takie gliglanko, to wycałuje, że hej!:cool3:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Hahaha. Jak mam rozumieć te serduszka? Czyżbyś do Basco żywiła jakieś głębsze uczucia?:eviltong: :eviltong: :eviltong: :cool3:

Basco baaardzo lubi jak interesują się nim kobiety...
Jakiś masażyk grzbiecika, boczków. Za takie gliglanko, to wycałuje, że hej!:cool3:
Kurcze no i sie wydalo :oops:
Powiem szczerze, mam slabosc do Basco :oops: (a dlaczego? Dlatergo ze weimary byly moja pierwsza miloscia, bardzo mi sie podobaly i dalej podobaja :razz: ) no wciaga jak narkotyk!! Jak raz sie go zobaczylo, tak pozniej ciagle sie chce ogladac, coraz wiecej i wiecej... :evil_lol: :cool3: :loveu:

No i po mojej tajemnicy :lol: Osz ty....
Ah masazyk czemu nie, tylko kto komu? :hmmmm: :evil_lol:

:hmmmm: czy to jakis nowy tym kaganca? Nie slyszlalam jeszcze o takich...:evil_lol:

Posted

Masażyk? -No jasne, że Ty jemu:evil_lol:
Tzn. jeśli za masaż uznajesz np. zdeptanie Cie, to taki masaż jest całkiem realny w wykonaniu Basco.:eviltong:

Ogladanie weimarów jest faktycznie jak narkotyk. Za to jaki nieszkodliwy!:p

Serek rocotta sprawdziłby się swietnie jako kaganiec. Trzymasz przed psem, a ten idzie jak osiołek za marchewką. Nic go więcej nie obchodzi:cool3: :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Masażyk? -No jasne, że Ty jemu:evil_lol:
Tzn. jeśli za masaż uznajesz np. zdeptanie Cie, to taki masaż jest całkiem realny w wykonaniu Basco.:eviltong:

Ogladanie weimarów jest faktycznie jak narkotyk. Za to jaki nieszkodliwy!:p

Serek rocotta sprawdziłby się swietnie jako kaganiec. Trzymasz przed psem, a ten idzie jak osiołek za marchewką. Nic go więcej nie obchodzi:cool3: :loveu:
Ohh uwielbiam jak ktos chce mnie zdeptac, pozneij pelno szram mam na ciałku ohh czego więcej chcieć, już jestem w niebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A czy ja czy nieszkodliwy :hmmmm: za niedlugo do okulisty bede musiala sie wybrac bo w metkowej galerii widzę już potrójnie.. :lol: Więc jak coś to rachuneczek wyślemy na Wasz adres... :evil_lol:
Oh to Mejk z takim kagancem spac by nawet chodził, znając mojego drania.. :lol:

Buziaaki przesylam dla Precelki-masazysty :razz:

Posted

mrowka napisał(a):
Ohh uwielbiam jak ktos chce mnie zdeptac, pozneij pelno szram mam na ciałku ohh czego więcej chcieć, już jestem w niebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A czy ja czy nieszkodliwy :hmmmm: za niedlugo do okulisty bede musiala sie wybrac bo w metkowej galerii widzę już potrójnie.. :lol: Więc jak coś to rachuneczek wyślemy na Wasz adres... :evil_lol:
Oh to Mejk z takim kagancem spac by nawet chodził, znając mojego drania.. :lol:

Buziaaki przesylam dla Precelki-masazysty :razz:

...Buziaki przekażę, a rachuneczku to nie musisz wysyłać:eviltong: .
Zachowaj go sobie, zachowaj...:cool3:

Posted

an3czka napisał(a):
...Buziaki przekażę, a rachuneczku to nie musisz wysyłać:eviltong: .
Zachowaj go sobie, zachowaj...:cool3:

Dziękuję bardzo! :razz:
A co do rachunku to miałam nadzieję, że tak powiesz..:multi: :lol:

Posted

Dopiero teraz zobaczyłam sobie całą galeryjkę i:

Boziuuu jaki cuuudowny!!!! :iloveyou: jaki piękny stworek :loveu: :loveu:

hahaha! Suuper fotka :razz: :razz: :razz:

Nikt nic nie mówił, że na wystawie ma być Bruce Willis!!! :loveu: :oops:

Jaki jęzorek mam śliczniutki!!

Czy Wy aby napewni jesteście na Barfie? :hmmmm: Tego jesszcze nie widziałam! Były już szmatki, patyczki ale szklanki? :shock: :evil_lol:

hahahaha Suuper Basco nadchodzi... haha :loveu:

:shock: :shock: :shock:

ale śliczna foteczka :iloveyou: :multi:

Jejciuu jakie cuudo!! Cudowny, boski Basco :loveu: i jak tu sie nie zakochać!!

Posted

Brace'a Willis'a na wystawie to nawet komentować nie będę. Szczególnie z tym petem wstrętnym...:oops: :angryy: .
Basco niby BARFujący, ale jednak ciągle wszystkożerny. A to szklaneczka się trafi, a to talerzyk, kubeczek po serku...
A precelek jaki mniamuśny!:cool3:
Nie zaprzeczę, że malutkie weimary są cholernie słodkie, z tą swoją wyniosłością i lekką nieproporcjonalnością. Jako nieliczne mogą z nimi konkurować boksie (kiedyś spotkaliśmy taką jedną, małą, długoogoniastą. Nie więcej niż 4 miesiące miała...:loveu: ).
No nic...
Kończę kawę i na spacer. Może będą jakieś zdjęcia, bo ładna pogoda. Już cholera nie mam pomysłów na pozy, w których mogę go fotografować.:hmmmm: