AlKil Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Witaj Aniu. Nadrobiłam zaległości i zdjęcia są jak zwykle genialne... A ta łąka taka piękna...:loveu: Quote
Gosiek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 cześć Aniu i powiedz co ja mam napisać o Twoich zdjęciach, co? :mad: już mi naprawde słów brakuje ale powiem Ci ze... bardzo ale to bardzo mi się podobają :loveu: miłego dzionka Quote
Cola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 I już niedługo nie będzie takiego pełnowartościowego widoku :placz: ;) P.S. Ja też o mało co bym nie wykastrowała Jokera :roll: ale na szczęście chłopak się uspokoił jak usłyszał o kastracji :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Cola napisał(a):P.S. Ja też o mało co bym nie wykastrowała Jokera :roll: ale na szczęście chłopak się uspokoił jak usłyszał o kastracji :evil_lol: :evil_lol: Boluś wykastrowany a i tak waleczny :evil_lol: Quote
Cola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 malawaszka napisał(a):Boluś wykastrowany a i tak waleczny :evil_lol: Joker też by pewnie nie dał sobie w kasze dmuchać innym psom...ale jak ja go przywiozłam do domu to miał orawie 2 lata, dojrzewanie i te sprawy :roll: chłopak się stawiał i mieliśmy oboje kilka spięć zanim uległ chłopaczyna i zrozumiał, że ze mną nie ma żartów :mad: bo zaraz wyląduje kołami do góry :mad: Taki mały dominant w nim drzemie :roll: Quote
Cola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 malawaszka napisał(a):pogryzłaś go???? :razz: :evil_lol: :evil_lol: buhaha..NIE :evil_lol: :evil_lol: jakoś mnie nie ciągnie wydłubywanie sobie kłaczków psich spomiędzy zębów:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Alkil dziękuję:p Gosiaczku dziękuję, choć jak zwykle przesadzasz:p Kara tak to jest, jak się ma za długie uszyska:lol: Dziewczyny Basco to jest taka potffora, że hej! Ostanio TZ przywiózł go na tor Agility, na którym wcześniej ćwiczył samiec... Był tak nabuzowany, że mnie zignorował, zamiast przywitać... Biegał, warczał, znaczył teren. Napięty cały, ogon stojący. Jego znajoma suczka chciała go zrelaksować i dla zabawy zaczepiała, to jeszcze jej by się dostało. Jak raz na nia huknął, to już miała dość... Tak więc moje bydlątko reproduktorem nie będzie, bo nie miałabym sumienia serwować komuś szczeniaczków z podobnym temperamentem. Strasznie go kocham i wogóle, ale weimarów i tak już jest za dużo, więc nie mam żalu. Wiadomo, że bez jajeczek pewnie troszkę się zmieni, również fizycznie, może już nie będzie tak fajnie umięśniony, ale trudno:p Quote
Teba Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Koleżanki fox po kastracji mocno przytył, ale to chyba dlatego bo dalej dostawał normalną karmę, a że zima była i to i ruchu było mniej ;/ ale fakt faktem do psów już tak nie leci jak wcześniej i co najważniejsze od tamtej pory nie odważył się warknąć na jej córkę ;/ zadowolona jest ze swojej decyzji :) Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mój po kastracji nie przytył ani grama. To jest mit z tym tyciem :roll: An3czka - decyzja nieodwołalna? A wystawialiście go kiedyś? Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Tośka_m']Mój po kastracji nie przytył ani grama. To jest mit z tym tyciem :roll: An3czka - decyzja nieodwołalna? A wystawialiście go kiedyś? I to nie raz! Jest Mł. Ch. Pl. i Mł. Zwyc. Klubu nawet:cool3: O tycie sie nie boję. Basco ma dużo ruchu, niezależnie od pogody:p Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Macie agresywną bestię!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Tośka_m napisał(a):An3czka - decyzja nieodwołalna? A wystawialiście go kiedyś? A ja tam nie będę biadolic na basculcowymi jajkami. Jestem PEWNA, że An3czka wraz z TZem dogłębnie przemyśleli tę decyzję. W końcu to oni znają Basco najlepiej. Więc jeśli doszli do wniosku, że tak będzie lepiej, tzn że tak będzie lepiej. I już. Chwała odpowiedzialnym hodowdom! :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Teklunia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='an3czka'] Aniu, jak cudnie wyglada w takiej fryzurce :loveu::loveu::loveu: Taki...chloptas slodki :lol: [quote name='Marysia_i_gończy']A ja tam nie będę biadolic na basculcowymi jajkami. Jestem PEWNA, że An3czka wraz z TZem dogłębnie przemyśleli tę decyzję. W końcu to oni znają Basco najlepiej. Więc jeśli doszli do wniosku, że tak będzie lepiej, tzn że tak będzie lepiej. I już. Chwała odpowiedzialnym hodowdom! :cool1: Pozdrawiam Marysia i Unapodpisuje sie pod tym calym sercem!!! Quote
anetta Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No prosze, prosze, a taki anioleczek i niepozorna psinka z niego :diabloti: No i po co ci Basco to bylo, teraz bedziesz sie zaliczac to tych sprawnych inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol: A szkoda by bys dal sliczne Bascowiatka :cry: Jak ma uszy do tylu to od razu ksztalt glowu sie zmienia :p Lubie Kaji tak zarzucac hihihihih Ma wtedy taka szlachetna glowe :lol: Quote
aga1215 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='an3czka'] :loveu: jakie ładne kfiatuszki:loveu: wszystkie:evil_lol: Quote
agabass Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 zdjęcia rewelacyjne an3czka uśmiałam się do łez prwie nie dość, że skoczny to i wykręcony :lol: uszami :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']A ja tam nie będę biadolic na basculcowymi jajkami. Jestem PEWNA, że An3czka wraz z TZem dogłębnie przemyśleli tę decyzję. W końcu to oni znają Basco najlepiej. Więc jeśli doszli do wniosku, że tak będzie lepiej, tzn że tak będzie lepiej. I już. Chwała odpowiedzialnym hodowdom! :cool1: Pozdrawiam Marysia i Una Marysiu dziękuję. Tu nie było nawet nad czym specjalnie myśleć. Nie nadaje się do rozpłodu i już!:lol: Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Teklunia']Aniu, jak cudnie wyglada w takiej fryzurce :loveu::loveu::loveu: Taki...chloptas slodki :lol: podpisuje sie pod tym calym sercem!!! Słodziutki nie? Też tak sądzę:loveu: Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='anetta']No prosze, prosze, a taki anioleczek i niepozorna psinka z niego :diabloti: No i po co ci Basco to bylo, teraz bedziesz sie zaliczac to tych sprawnych inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol: A szkoda by bys dal sliczne Bascowiatka :cry: Jak ma uszy do tylu to od razu ksztalt glowu sie zmienia :p Lubie Kaji tak zarzucac hihihihih Ma wtedy taka szlachetna glowe :lol: Bo on jest aniołeczek. Gości w domu bardzo lubi. Wyliże wtedy, ciagle sie kręci, zaczepia. Na osiedlu, to już bardzo różnie...:cool1: Śliczne małe Basculce pewnie by i były, ale charakterki, to by miały koszmarne... Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='aga1215']:loveu: jakie ładne kfiatuszki:loveu: wszystkie:evil_lol: Ten największy też?:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='agabass']zdjęcia rewelacyjne an3czka uśmiałam się do łez prwie nie dość, że skoczny to i wykręcony :lol: uszami :evil_lol: Bo on jest generalnie pokręcony:evil_lol: Quote
Recommended Posts