an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Toller-Fox']Matko i córko, co za zdjęcie!!! Się bojam!! :cool3: Czy ja dobrze zrozumiałąm ze szykuje się cięcie jajek?!?!?:crazyeye: Nie bójta się. Będzie dobrze:lol: Yhy. Basco powie jajkom "papa":evil_lol: Czy w avatarku to Foxika maleństwo? Quote
Behemot Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Tośka_m napisał(a): .... i ryk wydał z przepastnego gardła swego przerażający i mrożący krew w żyłach dziewic i niewinnych dziatek.... :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Smok wawelski!!! Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Behemot']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Smok wawelski!!! Ja wiem, czy od razu smok?:razz: Quote
Toller Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='an3czka']Nie bójta się. Będzie dobrze:lol: Yhy. Basco powie jajkom "papa":evil_lol: Czy w avatarku to Foxika maleństwo? Hihih, jedno maleństwo w avatarze, a pozostałych 6 leżało tuż obok :lol: . Tu masz więcej :http://www.novascotia.pl/index.php?modules=potomstwo&menu=fox :p Ale to tak na marginesie- oj oj oj, biedne jajka Bascowe!! A takim byłby zajefajnym ojcem :shake: ... Decyzja już podjęta? Quote
PIKA Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='an3czka']Ja wiem, czy od razu smok?:razz: a niby co innego? :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Toller-Fox']Hihih, jedno maleństwo w avatarze, a pozostałych 6 leżało tuż obok :lol: . Tu masz więcej :http://www.novascotia.pl/index.php?modules=potomstwo&menu=fox :p Ale to tak na marginesie- oj oj oj, biedne jajka Bascowe!! A takim byłby zajefajnym ojcem :shake: ... Decyzja już podjęta? Widziałam maluchy, widziałam. Chciałam się wpisać, ale cosik Wam nie działa:razz: Z jajkami to już pewne. Troszkę sie ostry zrobił ostatnimi czasy:roll: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='PIKA']a niby co innego? :evil_lol: Mały, słodki potworek:lol: Quote
Ewa_17 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ludzie jakie ona robi zabojcze miny :crazyeye:........napatrzec sie nie moge :evil_lol: a na drugiej fotce kica jak kroliczek :cool3::loveu: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Ewa_17']ludzie jakie ona robi zabojcze miny :crazyeye:........napatrzec sie nie moge :evil_lol: a na drugiej fotce kica jak kroliczek :cool3::loveu: Kica, bo nie da się inaczej. Tam jest bardzo wysoka trawa:p Quote
Marysia_i_gończy Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Wiesz czego Ci Aneczko zazdroszczę? Oprócz talentu i boskich łąk? :lol: Drugiej osoby na spacerach! Mi tego strasznie brakuje... :razz: Pozdrawiam cieplutko podziwiając foteczki :) Marysia i Una Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Wiesz czego Ci Aneczko zazdroszczę? Oprócz talentu i boskich łąk? :lol: Drugiej osoby na spacerach! Mi tego strasznie brakuje... :razz: Pozdrawiam cieplutko podziwiając foteczki :) Marysia i Una Marysiu dziękuję. Masz rację, co do drugiej osoby... trudno byłoby pstrykać, pilnować psa, wydawac mu smaczki:lol: :lol: :lol: A tak na serio (żeby się TZ nie obraził), to uwielbiam z Nim spacerować. Bardzo rzadko jestem z Basco sama i jakoś tak mi wtedy łyso:-( Quote
Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 "Zahipnotyzuje Cię:cool1:, a potem co :roll: :roll: , no oczywiście - ZJEM CIĘ:evil_lol: " Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='madzia i medor']"Zahipnotyzuje Cię:cool1:, a potem co :roll: :roll: , no oczywiście - ZJEM CIĘ:evil_lol: " Wszystko ok, ale końcówka powinna być (zamiast "ZJEM CIĘ") "DAM CI BUZI":evil_lol: Quote
Jureja Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='an3czka'] Genialne zdjęcia:cool3: 8) Fajnie macie na tej łące:cool1: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Jureja']Genialne zdjęcia:cool3: 8) Fajnie macie na tej łące:cool1: Dzięki! To jest jedna z wielu fajnych łąk (do tego na tle innych wypada słabo:cool3:) Quote
Nugatowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='an3czka'] Ale Basco toczy ślinkę, czyżby to automat do robienia piany! Ja takie cuś zamawiam do łazienki! :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: (ile oszczedzę na mydle) Quote
Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='an3czka']Wszystko ok, ale końcówka powinna być (zamiast "ZJEM CIĘ") "DAM CI BUZI":evil_lol: An3czka, czy ty próbujesz stąłą odwiedzającą oszukać:mad::evil_lol: :evil_lol: A ja mam Ci dowody przedstawić, o proszę:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Nugatowa']Ale Basco toczy ślinkę, czyżby to automat do robienia piany! Ja takie cuś zamawiam do łazienki! :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: (ile oszczedzę na mydle) Wydaje mi sie, że toczenie piany częściowo związane jest z ekscytacją Basco:lol:. Do łazienki się nie nadaje. Cholerstwo lepi się:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='malawaszka']hahahah kangur :lol: Dokładnie tak!:lol: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='madzia i medor']An3czka, czy ty próbujesz stąłą odwiedzającą oszukać:mad::evil_lol: :evil_lol: A ja mam Ci dowody przedstawić, o proszę:evil_lol: Cholera a tak się starałam:shake: :lol: :lol: :lol: Quote
bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Wiesz czego Ci Aneczko zazdroszczę? Oprócz talentu i boskich łąk? :lol: Drugiej osoby na spacerach! Mi tego strasznie brakuje... :razz: Pozdrawiam cieplutko podziwiając foteczki :) Marysia i Una Oj, mi też:-( A jeszcze niedawno było inaczej:-( Quote
Recommended Posts