Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Toller-Fox']Matko i córko, co za zdjęcie!!! Się bojam!! :cool3:
Czy ja dobrze zrozumiałąm ze szykuje się cięcie jajek?!?!?:crazyeye:
Nie bójta się. Będzie dobrze:lol:
Yhy. Basco powie jajkom "papa":evil_lol:

Czy w avatarku to Foxika maleństwo?

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tośka_m napisał(a):

.... i ryk wydał z przepastnego gardła swego przerażający i mrożący krew w żyłach dziewic i niewinnych dziatek.... :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Smok wawelski!!!

Posted

[quote name='an3czka']Nie bójta się. Będzie dobrze:lol:
Yhy. Basco powie jajkom "papa":evil_lol:

Czy w avatarku to Foxika maleństwo?
Hihih, jedno maleństwo w avatarze, a pozostałych 6 leżało tuż obok :lol: . Tu masz więcej :http://www.novascotia.pl/index.php?modules=potomstwo&menu=fox :p
Ale to tak na marginesie- oj oj oj, biedne jajka Bascowe!! A takim byłby zajefajnym ojcem :shake: ...
Decyzja już podjęta?

Posted

[quote name='Toller-Fox']Hihih, jedno maleństwo w avatarze, a pozostałych 6 leżało tuż obok :lol: . Tu masz więcej :http://www.novascotia.pl/index.php?modules=potomstwo&menu=fox :p
Ale to tak na marginesie- oj oj oj, biedne jajka Bascowe!! A takim byłby zajefajnym ojcem :shake: ...
Decyzja już podjęta?
Widziałam maluchy, widziałam. Chciałam się wpisać, ale cosik Wam nie działa:razz:
Z jajkami to już pewne. Troszkę sie ostry zrobił ostatnimi czasy:roll:

Posted

[quote name='Ewa_17']ludzie jakie ona robi zabojcze miny :crazyeye:........napatrzec sie nie moge :evil_lol:

a na drugiej fotce kica jak kroliczek :cool3::loveu:
Kica, bo nie da się inaczej. Tam jest bardzo wysoka trawa:p

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Wiesz czego Ci Aneczko zazdroszczę? Oprócz talentu i boskich łąk? :lol: Drugiej osoby na spacerach! Mi tego strasznie brakuje... :razz:

Pozdrawiam cieplutko podziwiając foteczki :)
Marysia i Una
Marysiu dziękuję. Masz rację, co do drugiej osoby...
trudno byłoby pstrykać, pilnować psa, wydawac mu smaczki:lol: :lol: :lol:

A tak na serio (żeby się TZ nie obraził), to uwielbiam z Nim spacerować. Bardzo rzadko jestem z Basco sama i jakoś tak mi wtedy łyso:-(

Posted

[quote name='madzia i medor']"Zahipnotyzuje Cię:cool1:, a potem co :roll: :roll: , no oczywiście - ZJEM CIĘ:evil_lol: "

Wszystko ok, ale końcówka powinna być (zamiast "ZJEM CIĘ") "DAM CI BUZI":evil_lol:

Posted

[quote name='Jureja']Genialne zdjęcia:cool3: 8)
Fajnie macie na tej łące:cool1:
Dzięki!
To jest jedna z wielu fajnych łąk (do tego na tle innych wypada słabo:cool3:)

Posted

[quote name='an3czka']

Ale Basco toczy ślinkę, czyżby to automat do robienia piany! Ja takie cuś zamawiam do łazienki! :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: (ile oszczedzę na mydle)

Posted

[quote name='an3czka']Wszystko ok, ale końcówka powinna być (zamiast "ZJEM CIĘ") "DAM CI BUZI":evil_lol:
An3czka, czy ty próbujesz stąłą odwiedzającą oszukać:mad::evil_lol: :evil_lol: A ja mam Ci dowody przedstawić, o proszę:evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Ale Basco toczy ślinkę, czyżby to automat do robienia piany! Ja takie cuś zamawiam do łazienki! :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: (ile oszczedzę na mydle)
Wydaje mi sie, że toczenie piany częściowo związane jest z ekscytacją Basco:lol:.
Do łazienki się nie nadaje. Cholerstwo lepi się:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']An3czka, czy ty próbujesz stąłą odwiedzającą oszukać:mad::evil_lol: :evil_lol: A ja mam Ci dowody przedstawić, o proszę:evil_lol:

Cholera a tak się starałam:shake:
:lol: :lol: :lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Wiesz czego Ci Aneczko zazdroszczę? Oprócz talentu i boskich łąk? :lol: Drugiej osoby na spacerach! Mi tego strasznie brakuje... :razz:

Pozdrawiam cieplutko podziwiając foteczki :)
Marysia i Una

Oj, mi też:-( A jeszcze niedawno było inaczej:-(