an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='anetta']JAki strach w oczach http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/czerwiec/10%20czerwiec/popoludnie/DSC_0024.jpg :nerwy: hahaha ALE TO MNIE POWALIŁO!!! I te oczy, a wlasciwie to co bylo oczami :megagrin: http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/czerwiec/12%20czerwiec/DSC_0028.jpg to nie pies!! To kaszalot!!! :lying: Spadlam z krzesla! Anetta nie spadaj. Trzymaj się mocno!!:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']Rozumiem że celem Basco było to ptaszysko ? :razz: Ha! Żeby to jedno!:razz: Widze że ktoś się tu lubi chować :loveu: Dzień Dobry :multi: Yhy :-D Dobry Wieczór:multi: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Że co? Że "jamochłon"? O kurde, tak to go jeszcze nie nazywałam:lol: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']Że co? Że "jamochłon"? O kurde, tak to go jeszcze nie nazywałam:lol: to czas zacząć!:multi: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='*luthien*']to czas zacząć!:multi: :evil_lol: No co Ty! Nie wiem, czy by się nie obraził:roll: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']Że co? Że "jamochłon"? O kurde, tak to go jeszcze nie nazywałam:lol: My na Jojka mówimy..Maślak albo Glonojad :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']My na Jojka mówimy..Maślak albo Glonojad :evil_lol: Ale mówicie 'na' niego, a nie 'do' niego. To zasadnicz różnica:cool3: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']No co Ty! Nie wiem, czy by się nie obraził:roll: :evil_lol: Nie obrazi się :wink: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='*luthien*']Nie obrazi się :wink: No nie!!!! Mówisz tak, jakbyś go nie znała:evil_lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka'] A kuku:cool3: był tu kiedyś ładny pies cos i\się Basco zwał gdzie on się podział :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (to sie tyczy foty nr 1 ;)) superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :klacz: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='dbsst']był tu kiedyś ładny pies cos i\się Basco zwał gdzie on się podział :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (to sie tyczy foty nr 1 ;)) superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :klacz: Debe ten ładny pies zamienił się w j... (dalej nie powiem, bo sie obrazi):evil_lol: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']No nie!!!! Mówisz tak, jakbyś go nie znała:evil_lol: przecież ja go bardzo dobrze znam:placz: :lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']Debe ten ładny pies zamienił się w j... (dalej nie powiem, bo sie obrazi):evil_lol: hehehehhehehhe jak się zmienił sam to sie chyba nie obrazie świadom powinien być swego czynu :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='*luthien*']przecież ja go bardzo dobrze znam:placz: :lol: No więc jak możesz twierdzić, że się nie obrazi?:razz: Powiem Ci, że już się obraził. Leży tu, koło mnie na dywanie i spoziera nienawistnie... :lol::lol: :lol: Quote
Behemot Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']Debe ten ładny pies zamienił się w j... (dalej nie powiem, bo sie obrazi):evil_lol: W JAMOCHŁONA :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='dbsst']hehehehhehehhe jak się zmienił sam to sie chyba nie obrazie świadom powinien być swego czynu :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wiem jak to dokładni było...:eviltong: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']Ale mówicie 'na' niego, a nie 'do' niego. To zasadnicz różnica:cool3: nie bo zdarza się nam powiedzieć, krówko baranku czy dudsiu:evil_lol: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']No więc jak możesz twierdzić, że się nie obrazi?:razz: Powiem Ci, że już się obraził. Leży tu, koło mnie na dywanie i spoziera nienawistnie... :lol::lol: :lol: jak zrobisz zdjęcie i tu wstawisz to uwierze:cool3: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jo-jo napisał(a):nie bo zdarza się nam powiedzieć, krówko baranku czy dudsiu:evil_lol: a nam dziubdziusiu, kotku, mysiaczek-tyciaczek-pysiaczek.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']nie bo zdarza się nam powiedzieć, krówko baranku czy dudsiu:evil_lol: Aaaaaa. To już piesczotliwe określenia:lol: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='*luthien*']jak zrobisz zdjęcie i tu wstawisz to uwierze:cool3: :evil_lol: Nie no. On pozować już nie będzie, zdecydowanie:shake: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 *luthien* napisał(a): mysiaczek-tyciaczek-pysiaczek.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ja zawsze mowilam,ze weimary to kwiorzercze bestie:lol: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']Aaaaaa. To już piesczotliwe określenia:lol: No ale tez bywa, chodx tu krowo, czy koniu więx nie wiem czy tak pieszczotliwie :evil_lol: Quote
gośku. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ja już nie wiem co tu pisać. Po prostu zawsze gdy tu wchodzę, to omal z krzesła nie spadam. CUDNE zdjęcia. CUDNE! :loveu: W świetnych momentach 'trzaskasz' foty. Oh i ah. :loveu: Jakie wystawy planujecie na najbliższy czas? Będziecie w Tucholi? :razz: Możesz mi powiedzieć jaki ty masz aparat? Robi świetne zdjęcia! { + fotograf maksymalnie utalentowany! :loveu: } Pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts