an3czka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='dbsst']to :loveu: :loveu: nie jest orginalne pierwsza byłam z tym :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Debe nie bądź taka:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='dbsst']no nie chciałam nic mówic ale ostatnio z tej strony jakos mnie sie tak baaaaaaardzo podoba mam nadzieję że to nie zboczenie :evil_lol: Hahahaha Nie wiem no, mi też się podoba:cool3: Quote
an3czka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a uszy znowu swoje :evil_lol: Uszy to organy niezależne!:lol: Quote
an3czka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='madzia i medor']Bascuś wietrzy sobie uszka:razz: :loveu: O tak!:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 I jeszcze wczorajsze... Z dedykacją dla wszystkich suczek:cool3: Quote
dbsst Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='an3czka']Hahahaha Nie wiem no, mi też się podoba:cool3: uf dobrze ze i Ty sie przyznałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aniu ale ja jestem taka ;) ło rany wściekły królik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :evil_lol: :evil_lol: tak mi niósł kwiatka, że go zjadł :evil_lol: Pieski wiedzą, że różne zielska są na różne przypadłości...:evil_lol: ahhh..ten ufafluniony jęzor rumianeczkiem :evil_lol: :loveu: Quote
an3czka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='dbsst']uf dobrze ze i Ty sie przyznałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aniu ale ja jestem taka ;) ło rany wściekły królik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No a co! Mam ukrywać, że tyłek własnego psa mi się podoba?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czemu od razu wściekły? Zdenerwowany, podekscytowany - to się zgodzę:lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Kwiatkożerca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: tak mi niósł kwiatka, że go zjadł :evil_lol: Z wrażenia:lol: Pieski wiedzą, że różne zielska są na różne przypadłości...:evil_lol: Jasne! Basco to nawet zielarzem jest!:lol: ahhh..ten ufafluniony jęzor rumianeczkiem :evil_lol: :loveu: Co nie trafiło do gardła, osadziło się na języku:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='madzia i medor']Kwiatkożerca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jak!:lol: Quote
dbsst Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='dbsst']uf dobrze ze i Ty sie przyznałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aniu ale ja jestem taka ;) ło rany wściekły królik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Hanna R. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :loveu: - a nie wierzyłam, że Basco też ma wicherki ! :loveu: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :loveu: - a nie wierzyłam, że Basco też ma wicherki ! :loveu: O ma i to sporo:evil_lol: Quote
agbar Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jak zwykle jestem pod wrazeniem:) Ania masz PW:) Quote
Dobcia Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']I jeszcze wczorajsze... Jakim wzrokiem na pana zerka:loveu::loveu::loveu:"Że też sam się tak przyozdobić nieumiem..." [quote name='an3czka'] Z dedykacją dla wszystkich suczek:cool3: Ale pech...nie mam suczki...:shake: Wymyśliłam coś oryginalnego: your photos are wonderful!:evil_lol::lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']Z dedykacją dla wszystkich suczek:cool3: Och Ergunia się zarumieniła:oops: :oops: :p Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Dobcia']Jakim wzrokiem na pana zerka:loveu::loveu::loveu:"Że też sam się tak przyozdobić nieumiem..." Chyba raczej "co ty ze mna robisz szalony człowieku?!":evil_lol: Ale pech...nie mam suczki...:shake: Wymyśliłam coś oryginalnego: your photos are wonderful!:evil_lol::lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No i brawo za oryginalność:multi: :multi: :multi: Dziękuję:p Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='*luthien*']Och Ergunia się zarumieniła:oops: :oops: :p I o to chodziło:eviltong: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']I o to chodziło:eviltong: :eviltong: I kazała przekazać całusy dla Basco:cool3: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='*luthien*']:eviltong: I kazała przekazać całusy dla Basco:cool3: Dziękuję w imieniu Basco:p Quote
Recommended Posts