an3czka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć Aniiu powiem Ci tak: o zdjeciach juz chyba nic nie mogę powiedzieć bo są doskonałe ale... strasznie zazdroszczę Ci tej łaki :oops: nawet nie wiesz jak bardzo :-( Gosiu dziękuję:p W takim razie zapraszam na spacer do Krakowa:lol: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='AlKil'] Czy te fioletowe bardziej smakowały Basco od trawy???? Nie wiem. Chyba nie, bo trawy stosunkowo więcej wcina:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']:klacz: :mdleje: emotki chyba wyrażają wszystko :cool3: Bardzo dziękuję:p Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='aga1215']wspaniałe :loveu: Dzięki!:p :p :p Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ach:loveu: Śliczne te Twoje zdjęcia:loveu: Wciąż nie moge sie napatrzeć:mdleje: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='*luthien*']Ach:loveu: Śliczne te Twoje zdjęcia:loveu: Wciąż nie moge sie napatrzeć:mdleje: Dziękuję:p Quote
anetta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 To jeszcze ja :lol: CUDNE Jaki on jest delikatny do tych kwiatuszkow :loveu: nawet polizal :loveu: to takie rozczulajace :loveu: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='anetta']To jeszcze ja :lol: CUDNE Jaki on jest delikatny do tych kwiatuszkow :loveu: nawet polizal :loveu: to takie rozczulajace :loveu: Hihi. Najpier polizał, a potem odgryzł:evil_lol: Quote
Honey Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Sliczne, cudowne itd, itp... nawet nie ma jak pochwalic, wszystkie pasujace przymiotniki sa juz od dawna wykorzystane :mad: :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Honey']Sliczne, cudowne itd, itp... nawet nie ma jak pochwalic, wszystkie pasujace przymiotniki sa juz od dawna wykorzystane :mad: :lol: :lol: :lol: A dziękuję:p ( Ja też nie bardzo wiem jak dziękować beż użycia słowa "dziękuję" :-D ) Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: piękne zdjęcia- jak zawsze :klacz: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 an3czko ja tu tak cichcem i zaglądam i nic nie mówię... ale... hm... naprawdę dobre zdjęcia Basculcowi robisz :razz: Wszystkie są technicznie bez zarzutu, a wśród nich jest całkiem sporo perełek, na których oko się zawiesza i odwiesić się nie chce :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
an3czka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Koma, Kati dziękuję:p Marysiu dziękuję bardzo. Teraz będę chodzić dumna jak paw:razz: :eviltong: Ala :lol: :lol: :lol: PIKA pasuje co nie? Quote
an3czka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Wkleję kilka z dzisiejszego poranka:lol: A to musiałam wstawić, choć nie wyszło ostre... Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='an3czka'] Chodź! Idziemy na spacerek :) no powiedz, że pójdziesz... dlaczego nie?? :-( no weź....chodz...na łączke :cool3: ...bo zaczne :placz: ..żartowałem ...a jak zrobie taką minkę? :cool3: to się zgodzisz? ...ale wredna jesteś :obrazic: ...i teraz się wstydam...jaki ja głupi byłem, że pomyślałem o spacerku z samego rańca w sobote :evil_lol: Pikne zdjęcia :loveu: .....i niby Ci domowe fotki nie wychodzą :mad: wychodzą :p Mam nadzieję, że się nie obrazisz za tą historyjkę :) Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='an3czka']Wkleję kilka z dzisiejszego poranka:lol: A to musiałam wstawić, choć nie wyszło ostre... cuuuuudna historyjka :loveu: Quote
anetta Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='an3czka']Hihi. Najpier polizał, a potem odgryzł:evil_lol: :-o A TO BRUTAL!!! :placz: Z wyszczerzonymi zebami smiesznie wyszedl :lol: Cola, piekne hahahhah Quote
an3czka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jakby miał się zaraz rozpłakać:lol: :evil_lol: Hehehe. Racja. Teraz dopiero zauważyłam, że widać słodziutkie usteczka i ząbeczki:loveu: Quote
an3czka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']Pikne zdjęcia :loveu: .....i niby Ci domowe fotki nie wychodzą :mad: wychodzą :p Mam nadzieję, że się nie obrazisz za tą historyjkę :) Cola dzięki. Historyjka świetna!! Uśmiałam się...:lol: Aaaaa czasami wychodzą, czasami nie:evil_lol: Quote
Recommended Posts