Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To się nazywa dręczenie biednej, bezbronnej pańci...;)
-żmiję na własnej piersi wychowałam...:eviltong:

Ty! Stara! Co tam masz?

Nie dasz?! Zaraz się przekonamy...

I co teraz?!

Posted

:lying: Czy to Basco?? A wygląda tak niewinnie.... A tu proszę Panci chce rękę zjeść, noge złamać albo ją przewrócić :shake: :lol: :lol:

Aneczka czy Ty w domu masz napewno Weimara? :hmmmm: bo ja nie byłabym tego taka pewna.. To jest jakiś inny gatunek kangura albo wyrośniety myszoskoczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:

Jak ja uwielbiam takie zdjęciaa... :iloveyou: Brawo dla fotogrfa :klacz:
i oczywiscie dla pięknego zwinnego modela Basco :iloveyou: :multi:

chodz do mnie, chodz :loveu: :multi:

A tutaj chyba za dużo bajki o słoniku Dumbo :lol: :loveu:

Pozdrawiam

Posted

HAHAHAHAHA!!!:multi: :multi: :multi:
Czasami się faktycznie zastanawiam, czy ten stwór to weimar. Myszoskoczek i kangur odpadają, bo bydle zdecydowanie mięsożerne:p , no i szczeka.

Może jutro znowu coś tu wrzucę:eviltong:

A za brawa DZIĘ - KU - JE - MY!!:multi:

Posted

hahaha no to coś w tym musi być... :lol:

A nie ma za co :loveu: Sama przyjemnosc ogladac takie zdjęcia!

No i czekamy jutro na foteczki :multi: :iloveyou:

Posted

Yee foteczki jeszcze dziisiaj są :Cool!: :iloveyou:

[quote name='an3czka']Przypomniałaś mi o pewnych dwóch fotach...

Oto pies powykrzywiany! Nie wiem jak można tak spać, ale najwyraźniej mu wygodnie:cool3:

:shock: jak zobaczyłam te foty to od razu na myśl przyszedł mi film "Egzorcyzmy Emili Rose" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pierwsza jest kochana :loveu: :loveu:

Posted

Toż ja mowię, że to specyficzna rasa! To takie "gumowe" psy. Jak był malutki potrafił leżeć (tak klasycznie, jak na "waruj") i kłaść sobie głowę na grzbiecie:bigcool: . Teraz robi to rzadziej:eviltong:

Fotki z wczoraj, ale zajęta byłam wklejaniem tych ze spaceru i zapomniałam:roll:

Posted

[quote name='an3czka']Toż ja mowię, że to specyficzna rasa! To takie "gumowe" psy. Jak był malutki potrafił leżeć (tak klasycznie, jak na "waruj") i kłaść sobie głowę na grzbiecie:bigcool: . Teraz robi to rzadziej:eviltong:
Że jak :shock: ze niby glowe ma na grzbiecie?? :shock: Basco....
Zaczynam się bać!! :lol: :lol:
haha masz moze jakies zdjecie? Komicznie musi to wygladac! Jeszcze nie widzialam takiej pozy :-o :loveu: :loveu: :loveu: Wariat z niego...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Śliczne ! Jaki on smukły. I młody ...
A ściany masz takie same oplute i wymemłane jak moje :lol: :lol: :lol:
i moje :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Powiem Wam, że to mieszkanie wynajmujemy:lol: i niedługo wprowadzimy sie do naszego własnego...
Tam już są przewidziane kafelki w niektórych miejscach na ścianach (zakładamy, że psisko tam będzie stacjonować) i łatwo będzie zmyć brudek.:cool3:

Tutaj niczego nie oszczędzamy, bo i tak na koniec musimy całość odmalować. Tak więc raczej się stanem ścian nie przejmujemy (a są tragiczne).:bigcool:

Haniu on jest faktycznie smukły, choć waży prawie 40, a Gezio ile?
Szacujemy, że jeszcze maksymalnie 2 kg mu przybędą. W końcu dopiero 1,5 roku ma.

Mrowka postaram się poszukać zdjęcia, ale nic nie obiecuję.
...Chyba dawno, dawno temu takie robiłam:hmmmm:

Posted

An3czko, zdjęcia śpiącego Basco są genialne :loveu: Sonia też sypia cała powyginana w paragraf. Jak to się nazywa? Kontortionistka? :lol: Normalnie oboje mogliby w cyrku występować. Zarobiliby na swoje utrzymanie i piwo dla starych rodziców :evil_lol:
A o ścianach w swoim mieszkaniu to ja już wolę przemilczeć... :cool1:

Posted

O jejkuu jak cudownie wyglada z wywiniętymi uszkami :loveu: miodziooo.... :loveu:
hahaha jeszcze do tego ta mina, te oczy...:lol: :iloveyou: Bascoo...

ale te uszka mu fajnie fruwają... :evil_lol: