an3czka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 To się nazywa dręczenie biednej, bezbronnej pańci...;) -żmiję na własnej piersi wychowałam...:eviltong: Ty! Stara! Co tam masz? Nie dasz?! Zaraz się przekonamy... I co teraz?! Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 No pokaż, pokaż... No daj chociaż powąchać! To dawaj rękę! Eeee tam... Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 :lying: Czy to Basco?? A wygląda tak niewinnie.... A tu proszę Panci chce rękę zjeść, noge złamać albo ją przewrócić :shake: :lol: :lol: Aneczka czy Ty w domu masz napewno Weimara? :hmmmm: bo ja nie byłabym tego taka pewna.. To jest jakiś inny gatunek kangura albo wyrośniety myszoskoczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Jak ja uwielbiam takie zdjęciaa... :iloveyou: Brawo dla fotogrfa :klacz: i oczywiscie dla pięknego zwinnego modela Basco :iloveyou: :multi: chodz do mnie, chodz :loveu: :multi: A tutaj chyba za dużo bajki o słoniku Dumbo :lol: :loveu: Pozdrawiam Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 HAHAHAHAHA!!!:multi: :multi: :multi: Czasami się faktycznie zastanawiam, czy ten stwór to weimar. Myszoskoczek i kangur odpadają, bo bydle zdecydowanie mięsożerne:p , no i szczeka. Może jutro znowu coś tu wrzucę:eviltong: A za brawa DZIĘ - KU - JE - MY!!:multi: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 hahaha no to coś w tym musi być... :lol: A nie ma za co :loveu: Sama przyjemnosc ogladac takie zdjęcia! No i czekamy jutro na foteczki :multi: :iloveyou: Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Przypomniałaś mi o pewnych dwóch fotach... Oto pies powykrzywiany! Nie wiem jak można tak spać, ale najwyraźniej mu wygodnie:cool3: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Yee foteczki jeszcze dziisiaj są :Cool!: :iloveyou: [quote name='an3czka']Przypomniałaś mi o pewnych dwóch fotach... Oto pies powykrzywiany! Nie wiem jak można tak spać, ale najwyraźniej mu wygodnie:cool3: :shock: jak zobaczyłam te foty to od razu na myśl przyszedł mi film "Egzorcyzmy Emili Rose" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pierwsza jest kochana :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Toż ja mowię, że to specyficzna rasa! To takie "gumowe" psy. Jak był malutki potrafił leżeć (tak klasycznie, jak na "waruj") i kłaść sobie głowę na grzbiecie:bigcool: . Teraz robi to rzadziej:eviltong: Fotki z wczoraj, ale zajęta byłam wklejaniem tych ze spaceru i zapomniałam:roll: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='an3czka']Toż ja mowię, że to specyficzna rasa! To takie "gumowe" psy. Jak był malutki potrafił leżeć (tak klasycznie, jak na "waruj") i kłaść sobie głowę na grzbiecie:bigcool: . Teraz robi to rzadziej:eviltong: Że jak :shock: ze niby glowe ma na grzbiecie?? :shock: Basco.... Zaczynam się bać!! :lol: :lol: haha masz moze jakies zdjecie? Komicznie musi to wygladac! Jeszcze nie widzialam takiej pozy :-o :loveu: :loveu: :loveu: Wariat z niego... Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Śliczne ! Jaki on smukły. I młody ... A ściany masz takie same oplute i wymemłane jak moje :lol: :lol: :lol: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Śliczne ! Jaki on smukły. I młody ... A ściany masz takie same oplute i wymemłane jak moje :lol: :lol: :lol: i moje :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Powiem Wam, że to mieszkanie wynajmujemy:lol: i niedługo wprowadzimy sie do naszego własnego... Tam już są przewidziane kafelki w niektórych miejscach na ścianach (zakładamy, że psisko tam będzie stacjonować) i łatwo będzie zmyć brudek.:cool3: Tutaj niczego nie oszczędzamy, bo i tak na koniec musimy całość odmalować. Tak więc raczej się stanem ścian nie przejmujemy (a są tragiczne).:bigcool: Haniu on jest faktycznie smukły, choć waży prawie 40, a Gezio ile? Szacujemy, że jeszcze maksymalnie 2 kg mu przybędą. W końcu dopiero 1,5 roku ma. Mrowka postaram się poszukać zdjęcia, ale nic nie obiecuję. ...Chyba dawno, dawno temu takie robiłam:hmmmm: Quote
Behemot Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 An3czko, zdjęcia śpiącego Basco są genialne :loveu: Sonia też sypia cała powyginana w paragraf. Jak to się nazywa? Kontortionistka? :lol: Normalnie oboje mogliby w cyrku występować. Zarobiliby na swoje utrzymanie i piwo dla starych rodziców :evil_lol: A o ścianach w swoim mieszkaniu to ja już wolę przemilczeć... :cool1: Quote
an3czka Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Hahaha! Myślę, że zarobiliby na więcej niż utrzymanie i powko. To byłby widok! A tymczasem:drinking: albo może subtelniej...:chlup: :p Quote
an3czka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Nowa porcja zdjęć:multi: A co tam siedzi?! Quote
an3czka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Ludzie to fajne rzeczy jedzą, choćby takie precelki...:cool3: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 O jejkuu jak cudownie wyglada z wywiniętymi uszkami :loveu: miodziooo.... :loveu: hahaha jeszcze do tego ta mina, te oczy...:lol: :iloveyou: Bascoo... ale te uszka mu fajnie fruwają... :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ahh Basco Ty sam jesteś jak naka preceleczka, którą bym zjadła :oops: :evil_lol: Quote
Recommended Posts