gochgoch Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 nawet nie wiem, które fotki chwalić.. wszystkie są NIESAMOWITE!!! :crazyeye: Quote
anabelka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 gochgoch napisał(a):nawet nie wiem, które fotki chwalić.. wszystkie są NIESAMOWITE!!! :crazyeye: To tak jak ja:lol: Przy dwudziestej którejś, którą uznałam za najlepszą dałam sobie spokoj z wyborem. Wszystkie są super. Quote
Nugatowa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']A teraz prawdziwa gratka dla amatorów psich tyłeczków (czy to aby nie brzmi troszkę niezdrowo?:evil_lol:). Basco kręcący doopką:cool3: Mmmmmmm :loveu: :loveu: Piękne kobiety zostawmy mężczyzną bez wyobraźni , a kobietom z wyobrażnią dajmy.... Pośladki Basca :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Dobcia']Biedny Basco... gdyby on wiedział, że ... hmmm... no ten...pobudzacz chcecie mu dać....:oops: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: zdjęcia są genialne, no nawet nie wiem, które najlepsze... chyba WSZYSTKIE! :lol::lol::lol: Żadnych pobudzaczy mu nie dam. Obiecuję:lol: Dzięki, dzięki, dzięki! Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Behemot']Basco vaigra niepotrzebna. Jemu wszystko* stoi, jak trzeba :cool3: *) Uszy! Oczywiście uszy mam na myśli! :eviltong: No właśnie!:lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='anabelka']Dawno tu nie zagladałam, bardzo dawno:oops:. An3czka zdjecia są po prostu CUDOWNE. Masz bardzo fotogenicznego psa. PS. A tyłeczek też ma słodki;) Witaj!:multi: Bardzo dziękuję za pochwały i zapraszam częściej. Czy w avatarku to aktualne zdjęcie Ayany? Ale się zmnieniła. Wydoroślała i w ogóle:p Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='gochgoch']nawet nie wiem, które fotki chwalić.. wszystkie są NIESAMOWITE!!! :crazyeye: Dzięki:p :p Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Nugatowa']Mmmmmmm :loveu: :loveu: Piękne kobiety zostawmy mężczyzną bez wyobraźni , a kobietom z wyobrażnią dajmy.... Pośladki Basca :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: Nugatowa rozumiem, że "kobiety" napisałaś z rozpędu. Chodziło Ci o suczki prawda?:razz: :lol: Quote
anabelka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']Czy w avatarku to aktualne zdjęcie Ayany? Ale się zmnieniła. Wydoroślała i w ogóle:p No tak, Ayana ma juz rok i 7 miesiecy i wyglada duzo doroslej niz jesienia:lol:. A takim była słodkim szczeniaczkiem;) . Pozdrowienia. Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='anabelka']No tak, Ayana ma juz rok i 7 miesiecy i wyglada duzo doroslej niz jesienia:lol:. A takim była słodkim szczeniaczkiem;) . Pozdrowienia. No, no. Kobitka z niej "PIERWSZA KLASA":cool3: Quote
anabelka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']No, no. Kobitka z niej "PIERWSZA KLASA":cool3: A dzieki dzieki:lol: . Musze sie zebrac i zalozyc ayankowa galerie na dgm. Jak juz to zrobie to dam znac. Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='anabelka']A dzieki dzieki:lol: . Musze sie zebrac i zalozyc ayankowa galerie na dgm. Jak juz to zrobie to dam znac. Załóż koniecznie! Czekam niecierpliwie:p Quote
dbsst Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 hejka wpadłam na chwile i oniemiałam WSPANAŁE foty :klacz: :klacz: a te oto powaliły mnie na kolana Aniu jeszcze raz pokłony :modla: Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ooooo, to jest super ! PKP ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 te 2 są po prostu cudowne!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jakie fajne tematy tu szły!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zdjęcia cud - miód -malina!!! Co mam się powtarzać.... Quote
Teklunia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka'] a niech mnie :-o co za facet! :cool3: :evil_lol::evil_lol: [quote name='an3czka'] [quote name='an3czka'] na pierwszym Basco wyglada jakby zapomnial wlozyc sztuczna szczeke :evil_lol: a na drugim nawet tatuaz w uszku widac :D Quote
Nugatowa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']Nugatowa rozumiem, że "kobiety" napisałaś z rozpędu. Chodziło Ci o suczki prawda?:razz: :lol: Zależy która co woli :lol: :cool3: .Ale nie popadajmy w hipokryzje ani w dogofilizm i niech bedą "suczki" :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='dbsst']hejka wpadłam na chwile i oniemiałam WSPANAŁE foty :klacz: :klacz: a te oto powaliły mnie na kolana Aniu jeszcze raz pokłony :modla: Debe kochana jesteś:buzi: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Kasia ma na co podrywać suczki co?:cool3: On ma niecałe dwa lata! Za wcześnie na trzecie zęby:lol: Tatuaż... no cóż. Mamy i nie ukrywamy:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Nugatowa napisał(a):Zależy która co woli :lol: :cool3: .Ale nie popadajmy w hipokryzje ani w dogofilizm i niech bedą "suczki" :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 przerobiłaś go programem prognozującym jak się będzie wyglądało na starość??? :lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='malawaszka'] przerobiłaś go programem prognozującym jak się będzie wyglądało na starość??? :lol: Wasiu on tak wygląda na dzień dzisiejszy!:evil_lol: /Na starośc pewnie tak samo, tylko pynio mu posiwieje/ Quote
aga1215 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='An3czka'] ładne! :klacz: takie "z duszą" :loveu: Quote
Recommended Posts