Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba zacznę zazdrościć Tobie takich ucholków :razz: ...a może swoim dokleję taaakiiiiie dłuuuugie, aż do kolan i też będą tak się majtać ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Oznajmiam, że już nie będę wchodzić do tej galerii*
1. Zdjęcia są za ładne.
2. Basco jest za ładny.
3. An3czka ma za duży talent i za dobry sprzęt.
4. A ja zaplułam się z zazdrości :p

*) Żartowałam. Już dawno temu uzależniłam się od galerii Basca :lol:

Posted

[quote name='Cola']Chyba zacznę zazdrościć Tobie takich ucholków :razz: ...a może swoim dokleję taaakiiiiie dłuuuugie, aż do kolan i też będą tak się majtać ;) :evil_lol: :evil_lol:
Doklej, doklej i bedziesz je sobie wiązać na kokardkę. Na koniec zrobisz zdjęcie i wkleisz nam, na Dogo:evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Oznajmiam, że już nie będę wchodzić do tej galerii*
1. Zdjęcia są za ładne.
2. Basco jest za ładny.
3. An3czka ma za duży talent i za dobry sprzęt.
4. A ja zaplułam się z zazdrości :p

*) Żartowałam. Już dawno temu uzależniłam się od galerii Basca :lol:
Behemot...:buzi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aniu . PKP znaczy Pięknie, Kurwa, Pięknie ! :p :p :p

[SIZE=1]Przepraszam ... :oops: Ale tak jest ... :oops: :oops: :oops:
Haniu najpierw padłam. Potem powstałam, żeby resztę zdjęć wkleić. Przypadkiem jeszcze raz to przeczytałam i znowu padłam:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Doklej, doklej i bedziesz je sobie wiązać na kokardkę. Na koniec zrobisz zdjęcie i wkleisz nam, na Dogo:evil_lol:

Dokleje, ale psom :evil_lol: ...a mi to czasami dyndają się kolczyki :cool3:

Posted

[quote name='Cola']Dokleje, ale psom :evil_lol: ...a mi to czasami dyndają się kolczyki :cool3:
To doklej takie jak ma Basset. Będzie cyrk!:evil_lol: :evil_lol:

Mi też czasami dyndają, tzn. zmuszam się do dyndających, bo na co dzień zwykłe małe wkrętki noszę. W takich długich czuję się nieswojo, choć strasznie mi się podobają. Nawet myślałam, żeby zamówić sobie jakieś cudeńka ze sklepiku internetowego, do którego adres Patka podawała...

Posted

[quote name='an3czka']
Mi też czasami dyndają, tzn. zmuszam się do dyndających, bo na co dzień zwykłe małe wkrętki noszę.

A mi już dziurki w uszach zarosły... To znaczy nie te, którymi "się słucha", tylko te od kolczyków :cool3:

Posted

mmmm....tam są same cueńka :loveu: ale mam problem...na co się zdecydować :evil_lol: ....jeszcze na wylęgarni jest sporo superanckich kolczyków i innych dziwności (jak ja tam lubię zagladać i podziwiać :loveu: ) i powoli dochodzę do wniosku, że chyba sama sobie ulepię takie :p

Takie uszy to nie przejdą :evil_lol: po sekundzie ich nie będzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Kręci bioderkami jak model na wybiegu :lol:
No ja właśnie nie wiem czy to jest całkiem normalne.

Ale gwarantuję, że interesuje się tylko suczkami!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Behemot']A mi już dziurki w uszach zarosły... To znaczy nie te, którymi "się słucha", tylko te od kolczyków :cool3:

dobrze, że wyjaśniłaś które to dziurki :evil_lol: :evil_lol:

.........................................................................................
Portrecik cudowny!! :loveu: i znowu te ucholce :roll:

Posted

[quote name='Cola']mmmm....tam są same cueńka :loveu: ale mam problem...na co się zdecydować :evil_lol: ....jeszcze na wylęgarni jest sporo superanckich kolczyków i innych dziwności (jak ja tam lubię zagladać i podziwiać :loveu: ) i powoli dochodzę do wniosku, że chyba sama sobie ulepię takie :p

Takie uszy to nie przejdą :evil_lol: po sekundzie ich nie będzie :evil_lol:
Ja tam mam kilka typów, tylko znając życie kolczyki na wieki zamieszkają w szufladzie i światła dziennego nie zobaczą, ale ta chęć posiadania jest taka silna...:evil_lol:

Jaka wylęgarnia?

Cola ulep i dla mnie:cool3:

Posted

[quote name='Behemot']A mi już dziurki w uszach zarosły... To znaczy nie te, którymi "się słucha", tylko te od kolczyków :cool3:
Klipsy też w ofercie mają:cool3:

Albo przekłuj jeszcze raz. Moja siostra kiedyś zbyt wcześnie wyciągnęła kolczyk z nosa (chciała go wymienic na inny) i nowego już nie dała rady włożyć...
Na drugi dzień poszła do studia i okazało się, że dziurka zdążyła w połowie zarosnąć. Facet przekłuwał jej drugi raz:lol: