an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: prawie go nie zauważyłam wśród tych traw :evil_lol: :evil_lol: I o to właśnie chodziło hihi:evil_lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Chyba zacznę zazdrościć Tobie takich ucholków :razz: ...a może swoim dokleję taaakiiiiie dłuuuugie, aż do kolan i też będą tak się majtać ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
URIA Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka'] Ahhhhhh:loveu: Tak bym mu normalnie buziaka w ten pychol dała!!! Quote
Behemot Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Oznajmiam, że już nie będę wchodzić do tej galerii* 1. Zdjęcia są za ładne. 2. Basco jest za ładny. 3. An3czka ma za duży talent i za dobry sprzęt. 4. A ja zaplułam się z zazdrości :p *) Żartowałam. Już dawno temu uzależniłam się od galerii Basca :lol: Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Aniu . PKP znaczy Pięknie, Kurwa, Pięknie ! :p :p :p [SIZE=1]Przepraszam ... :oops: Ale tak jest ... :oops: :oops: :oops: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Cola']Chyba zacznę zazdrościć Tobie takich ucholków :razz: ...a może swoim dokleję taaakiiiiie dłuuuugie, aż do kolan i też będą tak się majtać ;) :evil_lol: :evil_lol: Doklej, doklej i bedziesz je sobie wiązać na kokardkę. Na koniec zrobisz zdjęcie i wkleisz nam, na Dogo:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='URIA']Ahhhhhh:loveu: Tak bym mu normalnie buziaka w ten pychol dała!!! On sam by Ci dał:cool3: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Behemot']Oznajmiam, że już nie będę wchodzić do tej galerii* 1. Zdjęcia są za ładne. 2. Basco jest za ładny. 3. An3czka ma za duży talent i za dobry sprzęt. 4. A ja zaplułam się z zazdrości :p *) Żartowałam. Już dawno temu uzależniłam się od galerii Basca :lol: Behemot...:buzi: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu . PKP znaczy Pięknie, Kurwa, Pięknie ! :p :p :p [SIZE=1]Przepraszam ... :oops: Ale tak jest ... :oops: :oops: :oops: Haniu najpierw padłam. Potem powstałam, żeby resztę zdjęć wkleić. Przypadkiem jeszcze raz to przeczytałam i znowu padłam:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']Doklej, doklej i bedziesz je sobie wiązać na kokardkę. Na koniec zrobisz zdjęcie i wkleisz nam, na Dogo:evil_lol: Dokleje, ale psom :evil_lol: ...a mi to czasami dyndają się kolczyki :cool3: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='bigos'] Tzw. oczy w słup:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie:lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='bigos'] to jest naprawdę boskie:multi: Dzięki!:multi: Basco jest tutaj taki hmmm... mało widoczny!:lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Cola']Dokleje, ale psom :evil_lol: ...a mi to czasami dyndają się kolczyki :cool3: To doklej takie jak ma Basset. Będzie cyrk!:evil_lol: :evil_lol: Mi też czasami dyndają, tzn. zmuszam się do dyndających, bo na co dzień zwykłe małe wkrętki noszę. W takich długich czuję się nieswojo, choć strasznie mi się podobają. Nawet myślałam, żeby zamówić sobie jakieś cudeńka ze sklepiku internetowego, do którego adres Patka podawała... Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 A teraz prawdziwa gratka dla amatorów psich tyłeczków (czy to aby nie brzmi troszkę niezdrowo?:evil_lol:). Basco kręcący doopką:cool3: Quote
Behemot Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka'] Mi też czasami dyndają, tzn. zmuszam się do dyndających, bo na co dzień zwykłe małe wkrętki noszę. A mi już dziurki w uszach zarosły... To znaczy nie te, którymi "się słucha", tylko te od kolczyków :cool3: Quote
Behemot Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka'] Kręci bioderkami jak model na wybiegu :lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 mmmm....tam są same cueńka :loveu: ale mam problem...na co się zdecydować :evil_lol: ....jeszcze na wylęgarni jest sporo superanckich kolczyków i innych dziwności (jak ja tam lubię zagladać i podziwiać :loveu: ) i powoli dochodzę do wniosku, że chyba sama sobie ulepię takie :p Takie uszy to nie przejdą :evil_lol: po sekundzie ich nie będzie :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Behemot']Kręci bioderkami jak model na wybiegu :lol: No ja właśnie nie wiem czy to jest całkiem normalne. Ale gwarantuję, że interesuje się tylko suczkami!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Behemot']A mi już dziurki w uszach zarosły... To znaczy nie te, którymi "się słucha", tylko te od kolczyków :cool3: dobrze, że wyjaśniłaś które to dziurki :evil_lol: :evil_lol: ......................................................................................... Portrecik cudowny!! :loveu: i znowu te ucholce :roll: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Cola']mmmm....tam są same cueńka :loveu: ale mam problem...na co się zdecydować :evil_lol: ....jeszcze na wylęgarni jest sporo superanckich kolczyków i innych dziwności (jak ja tam lubię zagladać i podziwiać :loveu: ) i powoli dochodzę do wniosku, że chyba sama sobie ulepię takie :p Takie uszy to nie przejdą :evil_lol: po sekundzie ich nie będzie :evil_lol: Ja tam mam kilka typów, tylko znając życie kolczyki na wieki zamieszkają w szufladzie i światła dziennego nie zobaczą, ale ta chęć posiadania jest taka silna...:evil_lol: Jaka wylęgarnia? Cola ulep i dla mnie:cool3: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jak w końcu kupię modelinę i inne sprzęta, to polepię.....może wyjdzie coś fajnego :roll: ...a ta chęć posiadania jest strasznie ogromna..ehhhh :diabloti: a taka to wylęgarnia...ludzie mają pomysły i talent :cool3: http://www.wylegarnia.pl/index.php Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Behemot']A mi już dziurki w uszach zarosły... To znaczy nie te, którymi "się słucha", tylko te od kolczyków :cool3: Klipsy też w ofercie mają:cool3: Albo przekłuj jeszcze raz. Moja siostra kiedyś zbyt wcześnie wyciągnęła kolczyk z nosa (chciała go wymienic na inny) i nowego już nie dała rady włożyć... Na drugi dzień poszła do studia i okazało się, że dziurka zdążyła w połowie zarosnąć. Facet przekłuwał jej drugi raz:lol: Quote
Recommended Posts