gochgoch Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 a ja znowu Wam zazdroszczę!!!! macie takie piękne miejsca!!!!...te kwiaty.....:modla::modla::modla: Quote
Dobcia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Wzystkie zdjęcia suuuuuuuuuuuuuuper!!!:loveu::loveu::loveu: [quote name='an3czka'] Ciekawe, co on tam widzi....:pŚliczna łączka:lol: [quote name='an3czka'] :-o:-o:-oJak on to zrobił??:cool3: Quote
bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dobcia napisał(a): :-o:-o:-oJak on to zrobił??:cool3: Pies guma:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 bigos napisał(a):Pies guma:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: A najlepsze jest to, że na każdym zdjęciu ma inny odcień sierści...:p Psina-kosmicina:lol: Quote
an3czka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='malawaszka'] CUDNE!!!! :loveu: Wasiu dziękuję. Mi też się szalenie podoba:loveu: PIKA :lol: Cola dzięki:p Tośka bo za mało się w swojego wpatrujesz:lol: Haniu rozszyfruj PKP:roll: Kasieńko zrobię tak, zrobię:multi: Alkil miło mi bardzo:p Gochgoch trzeba dobrze szukać;) Bigos zgadzam się:lol: Dobcia dzięki. Co do wygiętej głowy, to powiem Ci, że jak był mały, to często leżąc opierał sobie główkę na pleckach:lol: Z kolorem faktycznie jest ciekawa sprawa. Mnie też zadziwia, ile Basco ma odcieni:cool3: Quote
Gosiek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 cześć Aniu piękną kolorystyke masz na tych ostatnich zdjeciach.. łaka przepiekna, bardzo bym chciała kiedyś taka znaleść.. a Basco jest niesamowity z wygibasami i mimiką :lol: Quote
anetta Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: jezuuuuu :mdleje::mdleje:ale foty :mdleje: Quote
olcha Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 An3czko no wiesz? Tak w psa celować tylko dla zdjęcia :shake: :shake: ;) A tu wcelowałaś :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 An3eczka - pozazdrościłam Ci przepięknych krakowskich łąk i wczoraj wybrałam się na dłuuugi spacer po wiejskich ostępach w poszukiwaniu czegoś podobnego. I nic :-( Na pewno Basculca po czyimś ogrodzie focisz pośród kwietników :evil_lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja tak skromnie zapytam "kiedy będą nowe foteczki??" . Wiem, że pogoda ostatnio jest nie teges, ale chociaż jakieś domowe :modla: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Rany, Basculce, ależ Wy macie kapitalne łąki :loveu: zazdrość mnie zżera normalnie :placz: Zdjęcia jak zwykle ;) trzymają poziom :razz: Pozdrawiam cieplutko Rehabilitantka i rehabilitowana :cool3: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Gosia, Anetta dziękuję :buzi: Madzia i medor zgrabna co?:cool3: Olcha sadystka ze mnie nie?:diabloti: Tośka_m pewnie słabo szukałaś. ...I nie zdradzaj publicznie moich sekretów. Życie w słodkiej nieświadomości jest przyjemniejsze:evil_lol: Cola domowych nie lubię i... jakoś mi nie wychodzą. Nie znam się na ustawieniach aparatu, więc pozostanę przy plenerowych:lol: Marysiu dziękuję i zaparszam na spacrek do Krakowa Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Kilka zdjęć z wczoraj. Jakoś tak skupiłam się na minach Basco. Mam nadzieję, że będzie się przyjemnie oglądać:p Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Cola']to na automacie :cool3: może coś wyjdzie :roll: Nie wychodzi. Już lepiej jak mam ustawione zdjęcia w ruchu:lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 buhahahaha jaki trawożerca :evil_lol: :evil_lol: ....a te ucholce są niesamowite :loveu: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka'] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: prawie się poryczałam ze śmiechu....ah te miny Basco :evil_lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :evil_lol: prawie go nie zauważyłam wśród tych traw :evil_lol: :evil_lol: Długo mam tak jeszcze pozować?? Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Cola']buhahahaha jaki trawożerca :evil_lol: :evil_lol: Na punkcie trawy ma hopla:lol: ....a te ucholce są niesamowite :loveu: Cola ja je mam na co dzień:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts