Tośka_m Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Nie ma niczego piękniejszego od wielkiego, wyżłowego nocha :loveu: Też miałam kiedyś wyżełka - mixa czeskiego z niemieckim. Najpierw było widac ogromny, brązowy nochal, a dopiero potem człowiek zwracał uwagę na całego psa :lol: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :evil_lol: :evil_lol: zmęczone lekko przyćpane spojrzenie ;) ...a ta całkowicie niebieska mordka jest cudowna :loveu: Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Tośka_m'] Nie ma niczego piękniejszego od wielkiego, wyżłowego nocha :loveu: Też miałam kiedyś wyżełka - mixa czeskiego z niemieckim. Najpierw było widac ogromny, brązowy nochal, a dopiero potem człowiek zwracał uwagę na całego psa :lol: Dokładnie! Nochale są najlepsze:loveu:. Jakiego psiura teraz masz? Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: zmęczone lekko przyćpane spojrzenie ;) Jak pierwszy raz zobaczyłam tę fotkę, to pomyślałam, że komentarz "odurzony zapachem własnych stóp" pasuje świetnie:lol: ...a ta całkowicie niebieska mordka jest cudowna :loveu: Czasami mi trochę żal, że już nie jest taki maciupki, ale tylko czasami...:p Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Dobra dziewczynki, wrzucam kilka zdjęć dzisiejszych. Znowu dużo głupawych min, ale cóż ja na to mogę poradzić?:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Dwa uszne przeciwienstwa, dwie cudowne fotki ;) Nie dopatrzylam sie wsrod fotek Basco zadnej stojki... nie namawiacie go do tropienia? Ale to nie zmienia faktu, ze jestem w nim zakochana po uszy :loveu: Quote
Medorowa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 an3czka ty śliczne foteczki robisz:crazyeye: :p :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dwa uszne przeciwienstwa, dwie cudowne fotki ;) Nie dopatrzylam sie wsrod fotek Basco zadnej stojki... nie namawiacie go do tropienia? Ale to nie zmienia faktu, ze jestem w nim zakochana po uszy :loveu: O Matko mnóstwo stójek wklejałam. Przystopowałam, żeby nie zanudzać:lol:. Do tropienia go niemusimy namawiać, bo sam od siebie to robi-to pies polujący:evil_lol: Wklejam specjalnie dla Ciebie kilka stójek z ostatnich dni Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='bigos']Basco jak zwykle piękny:loveu::loveu::loveu: Bigosiku jak zwykle Ci dziękuję:p Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='madzia i medor']an3czka ty śliczne foteczki robisz:crazyeye: :p :loveu: :loveu: Dziękuję :) Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Cimi'] Jumbo, jumbo :lol:. Te wielkie uszyska :lol:. Haha. Mój kłapouszek kochany:loveu: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :pwpadłam sprawdzić czy Basculec ma jeszcze uszka ;)bo one coś luźno przymocowane ostatnio były :razz: Quote
Nugatowa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='an3czka']Dobra dziewczynki, wrzucam kilka zdjęć dzisiejszych. Znowu dużo głupawych min, ale cóż ja na to mogę poradzić?:lol: Baco łapie motyle:cool3: :evil_lol: przynajmniej je lokalizuje [quote name='an3czka'] dopóki, antena da znać :lol: :evil_lol: i przednie nawigatory :cool3: [quote name='an3czka'] A po tym tylko należy sie przyczaić i do ATAKU :lol: :evil_lol: :evil_lol: REWELACJA! Quote
gochgoch Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 NOO KLASYCZNE WEIMAROWE UJECIE..:lol: JA MAM WRAŻENIE, ŻE WEIMARY NIGDY NIE DOTYKAJA ZIEMI WSZYSTKIMI CZTEREM ŁAPAMI..- 3 ŁAPY SIĘ ZDAŻAJA, ALE TO I TAK NIEZWYKŁA RZADKOŚĆ...:megagrin::megagrin: Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pwpadłam sprawdzić czy Basculec ma jeszcze uszka ;)bo one coś luźno przymocowane ostatnio były :razz: Ma, ma. Aluś nie martw się. Nie odpadną:lol: Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Nugatowa']Baco łapie motyle:cool3: :evil_lol: przynajmniej je lokalizuje dopóki, antena da znać :lol: :evil_lol: i przednie nawigatory :cool3: A po tym tylko należy sie przyczaić i do ATAKU :lol: :evil_lol: :evil_lol: REWELACJA! Kinga niezłe!!!!:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='gochgoch'] NOO KLASYCZNE WEIMAROWE UJECIE..:lol: JA MAM WRAŻENIE, ŻE WEIMARY NIGDY NIE DOTYKAJA ZIEMI WSZYSTKIMI CZTEREM ŁAPAMI..- 3 ŁAPY SIĘ ZDAŻAJA, ALE TO I TAK NIEZWYKŁA RZADKOŚĆ...:megagrin::megagrin: Zgadzam się w całej rozciągłości:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='"an3czka"']Wklejam specjalnie dla Ciebie kilka stójek z ostatnich dni Slicznie dziekuje :) Dla mnie stojka pokazuja prawdziwy charakter weimara :) [quote name='"an3czka"'] :loveu: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ANIU jestem Twoja fanka masz WIELKI wkład w moje uwielbienie waimarów jako modeli :cool1: Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 hahahaha niesamowity jest :loveu: Aniu - znów cudne zdjecia :p Quote
Cola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :loveu: nie będę wszystkich fotek cytować....bo wszystkie są BOSKIE :loveu: Quote
Recommended Posts