Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Aneczko :multi:

Twój Basculek jest rewelacyjny :loveu: :loveu: :loveu: i taki skoczny :loveu: :loveu: :loveu: i taki umięsniony :loveu: :loveu: :loveu: :oops: i ten tyłeczek, nie jeden chłopak pewnie chciałby taki mieć :cool3: :cool3:

Robisz cudne zdjęcia :loveu: jestem nimi zauroczona, no i piękne kfiatki w polu rosną :loveu:
Po prostu wszytsko jest naj ... :razz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aneczko :multi:

Twój Basculek jest rewelacyjny :loveu: :loveu: :loveu: i taki skoczny :loveu: :loveu: :loveu: i taki umięsniony :loveu: :loveu: :loveu: :oops: i ten tyłeczek, nie jeden chłopak pewnie chciałby taki mieć :cool3: :cool3:

Robisz cudne zdjęcia :loveu: jestem nimi zauroczona, no i piękne kfiatki w polu rosną :loveu:
Po prostu wszytsko jest naj ... :razz:
Oj Dagusiu nie wiem co odpowiedzieć...
"Dziękuję" już takie oblatane:oops: :oops: :oops: :buzi:

Posted

Cześć Aniu!!! Te niebieskie to kosaćce(Irys irys):cool3: u mnie łacina to też zboczenie zawodowe...
A fakt, że w Krakowie jest wiele zapuszczonych łączek, gdzie rosną cudne kwiatki, nawet dziś taką widziałam:p

Podskoczny Basco jest :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Dobcia']Cześć Aniu!!! Te niebieskie to kosaćce(Irys irys):cool3: u mnie łacina to też zboczenie zawodowe...
A fakt, że w Krakowie jest wiele zapuszczonych łączek, gdzie rosną cudne kwiatki, nawet dziś taką widziałam:p

Podskoczny Basco jest :loveu::loveu::loveu:
No właśnie. Ja znałam nazwę "irys".

Alu to zboczeńców...zawodowych:eviltong:
Gdzie widziałaś łączkę?:razz:

Posted

[quote name='olcha']

:loveu: :loveu: :loveu: Jakie kochane to zdjęcie. Wygląda na nim jak słonik Dambo :loveu:
A wiesz, że często mówimy do niego właśnie "słoniku"?:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']A wiesz, że często mówimy do niego właśnie "słoniku"?:cool3:

Ja też mówię na Sonię "Słoniu, słoniku" :lol: Kiedyś mój mąż się pomylił i zamiast "Słonia" powiedział "Sronia" - ot, taka freudowska pomyłka :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Ja też mówię na Sonię "Słoniu, słoniku" :lol: Kiedyś mój mąż się pomylił i zamiast "Słonia" powiedział "Sronia" - ot, taka freudowska pomyłka :evil_lol:
Hahahahahaha:lol:

Posted

[quote name='an3czka']No właśnie. Ja znałam nazwę "irys".

Alu to zboczeńców...zawodowych:eviltong:
Gdzie widziałaś łączkę?:razz:

Przy ul.Ks.Józefa:cool3: Tam takie chaszcze, prawie jak u mnie:eviltong::p i łączki i pagórki...

Posted

[quote name='Behemot']Ja też mówię na Sonię "Słoniu, słoniku" :lol: Kiedyś mój mąż się pomylił i zamiast "Słonia" powiedział "Sronia" - ot, taka freudowska pomyłka :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: dobre....

Aniu foty jak zawsze rewelacyjne....a Basco :lol: robi miny nieprzeciętne :evil_lol: Może ja tak swoje oszołomy dwa oddam wam na jakiś czas na szkolenie?? :cool3: Poskikają trochę...

Posted

[quote name='Dobcia']Przy ul.Ks.Józefa:cool3: Tam takie chaszcze, prawie jak u mnie:eviltong::p i łączki i pagórki...
Taaa...
Ja uwielbiam takie miejsca i Basco też:eviltong:

Posted

[quote name='Cola']:roflt: :roflt: :roflt: dobre....

Aniu foty jak zawsze rewelacyjne....a Basco :lol: robi miny nieprzeciętne :evil_lol: Może ja tak swoje oszołomy dwa oddam wam na jakiś czas na szkolenie?? :cool3: Poskikają trochę...
Proponujesz jakąś wymiankę?:cool3:
Kurcze nie wiem czy sobie z dwoma chłopami poradzę.

A robienia min nie uczyłam. Jak bum cyk cyk :-D :-D :-D

Posted

hmmmmmmmm Aniu nie wim co powiedziec po prostu brak mi slow

Twoje zdjecia mnie POWALILY

tpoz to miod na moje oczy

rewelacja :multi: :multi: :multi:

czesc ;)

Posted

[quote name='dbsst']hmmmmmmmm Aniu nie wim co powiedziec po prostu brak mi slow

Twoje zdjecia mnie POWALILY

tpoz to miod na moje oczy

rewelacja :multi: :multi: :multi:

czesc ;)
"Powaliły", "miód na moje oczy"?
Mmmmmm...
Twoje słowa to balsam dla mojej duszy:cool3: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']"Powaliły", "miód na moje oczy"?
Mmmmmm...
Twoje słowa to balsam dla mojej duszy:cool3: :lol:

hahaha i kolo wzajemniej adoracji sie toczy ;)

hahah brakowalo mi tego ;)