an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='AlKil'] Po prostu David Coperfield...:-o Hahahahaha:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='madzia i medor']Ludzie:crazyeye: , jakie świetne fotki:crazyeye: , nie pomijając pieseczka:razz: :p Dziękuje bardzo:p Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cześć Aneczko :multi: Twój Basculek jest rewelacyjny :loveu: :loveu: :loveu: i taki skoczny :loveu: :loveu: :loveu: i taki umięsniony :loveu: :loveu: :loveu: :oops: i ten tyłeczek, nie jeden chłopak pewnie chciałby taki mieć :cool3: :cool3: Robisz cudne zdjęcia :loveu: jestem nimi zauroczona, no i piękne kfiatki w polu rosną :loveu: Po prostu wszytsko jest naj ... :razz: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aneczko :multi: Twój Basculek jest rewelacyjny :loveu: :loveu: :loveu: i taki skoczny :loveu: :loveu: :loveu: i taki umięsniony :loveu: :loveu: :loveu: :oops: i ten tyłeczek, nie jeden chłopak pewnie chciałby taki mieć :cool3: :cool3: Robisz cudne zdjęcia :loveu: jestem nimi zauroczona, no i piękne kfiatki w polu rosną :loveu: Po prostu wszytsko jest naj ... :razz: Oj Dagusiu nie wiem co odpowiedzieć... "Dziękuję" już takie oblatane:oops: :oops: :oops: :buzi: Quote
Dobcia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cześć Aniu!!! Te niebieskie to kosaćce(Irys irys):cool3: u mnie łacina to też zboczenie zawodowe... A fakt, że w Krakowie jest wiele zapuszczonych łączek, gdzie rosną cudne kwiatki, nawet dziś taką widziałam:p Podskoczny Basco jest :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Jakie kochane to zdjęcie. Wygląda na nim jak słonik Dambo :loveu: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Dobcia']Cześć Aniu!!! Te niebieskie to kosaćce(Irys irys):cool3: u mnie łacina to też zboczenie zawodowe... A fakt, że w Krakowie jest wiele zapuszczonych łączek, gdzie rosną cudne kwiatki, nawet dziś taką widziałam:p Podskoczny Basco jest :loveu::loveu::loveu: No właśnie. Ja znałam nazwę "irys". Alu to zboczeńców...zawodowych:eviltong: Gdzie widziałaś łączkę?:razz: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='olcha'] :loveu: :loveu: :loveu: Jakie kochane to zdjęcie. Wygląda na nim jak słonik Dambo :loveu: A wiesz, że często mówimy do niego właśnie "słoniku"?:cool3: Quote
Behemot Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='an3czka']A wiesz, że często mówimy do niego właśnie "słoniku"?:cool3: Ja też mówię na Sonię "Słoniu, słoniku" :lol: Kiedyś mój mąż się pomylił i zamiast "Słonia" powiedział "Sronia" - ot, taka freudowska pomyłka :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Behemot']Ja też mówię na Sonię "Słoniu, słoniku" :lol: Kiedyś mój mąż się pomylił i zamiast "Słonia" powiedział "Sronia" - ot, taka freudowska pomyłka :evil_lol: Hahahahahaha:lol: Quote
Dobcia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='an3czka']No właśnie. Ja znałam nazwę "irys". Alu to zboczeńców...zawodowych:eviltong: Gdzie widziałaś łączkę?:razz: Przy ul.Ks.Józefa:cool3: Tam takie chaszcze, prawie jak u mnie:eviltong::p i łączki i pagórki... Quote
Cola Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Behemot']Ja też mówię na Sonię "Słoniu, słoniku" :lol: Kiedyś mój mąż się pomylił i zamiast "Słonia" powiedział "Sronia" - ot, taka freudowska pomyłka :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: dobre.... Aniu foty jak zawsze rewelacyjne....a Basco :lol: robi miny nieprzeciętne :evil_lol: Może ja tak swoje oszołomy dwa oddam wam na jakiś czas na szkolenie?? :cool3: Poskikają trochę... Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Patka']piękny jak zawsze :loveu: a fotki mniam :) Mniam powiadasz?:cool3: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Dobcia']Przy ul.Ks.Józefa:cool3: Tam takie chaszcze, prawie jak u mnie:eviltong::p i łączki i pagórki... Taaa... Ja uwielbiam takie miejsca i Basco też:eviltong: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Cola']:roflt: :roflt: :roflt: dobre.... Aniu foty jak zawsze rewelacyjne....a Basco :lol: robi miny nieprzeciętne :evil_lol: Może ja tak swoje oszołomy dwa oddam wam na jakiś czas na szkolenie?? :cool3: Poskikają trochę... Proponujesz jakąś wymiankę?:cool3: Kurcze nie wiem czy sobie z dwoma chłopami poradzę. A robienia min nie uczyłam. Jak bum cyk cyk :-D :-D :-D Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hmmmmmmmm Aniu nie wim co powiedziec po prostu brak mi slow Twoje zdjecia mnie POWALILY tpoz to miod na moje oczy rewelacja :multi: :multi: :multi: czesc ;) Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='dbsst']hmmmmmmmm Aniu nie wim co powiedziec po prostu brak mi slow Twoje zdjecia mnie POWALILY tpoz to miod na moje oczy rewelacja :multi: :multi: :multi: czesc ;) "Powaliły", "miód na moje oczy"? Mmmmmm... Twoje słowa to balsam dla mojej duszy:cool3: :lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='an3czka']"Powaliły", "miód na moje oczy"? Mmmmmm... Twoje słowa to balsam dla mojej duszy:cool3: :lol: hahaha i kolo wzajemniej adoracji sie toczy ;) hahah brakowalo mi tego ;) Quote
Hanna R. Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Patka']piękny jak zawsze :loveu: a fotki mniam :) Kto ??? Pan Mąż ? Czy Basco ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='dbsst']hahaha i kolo wzajemniej adoracji sie toczy ;) hahah brakowalo mi tego ;) A co!:lol: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Świetne zdjecie:-o Basco lata jak ptak:lol: Kara to wszystko dzięki mega uszom:lol: Quote
Recommended Posts