Dobcia Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Aniu!Bascowy zadeczek śliczny:loveu: I reszta zdjęć też!!!:loveu::cool3: Powodzenia w poszukiwaniu mruczusia!!!Na pewno tym razem się uda;) Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Cola']CUDO!! :loveu: :loveu: prawda? ach znaleść taka łąkę gdzieś u nas, co? Quote
Tośka_m Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Bosh, co studia robią z człowiekiem. Zamiast skupiać się na wyżłowych tyłeczkach ja patrzę na... trawy. Moje drogie panie - te badylki w tle to Dactylis glomerata :cool3: Quote
malawaszka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Tośka_m napisał(a):Bosh, co studia robią z człowiekiem. Zamiast skupiać się na wyżłowych tyłeczkach ja patrzę na... trawy. Moje drogie panie - te badylki w tle to Dactylis glomerata :cool3: hahahaha :evil_lol: też tak miałam jak miałam biogeografię na studiach - ale szybko mi przeszło :evil_lol: :oops: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 an3czko cała seria łąkowa prześliczna!! :loveu: :loveu: :loveu: Rany, zazdroszczę Wam takich pięknych łąk!! Super :) [quote name='Tośka_m']Bosh, co studia robią z człowiekiem. Zamiast skupiać się na wyżłowych tyłeczkach ja patrzę na... trawy. Moje drogie panie - te badylki w tle to Dactylis glomerata :cool3: Olaboga... cóż, moja edukacja zakończyła się na populus tremuli, acer pseudoplatanus i tym podobni, pospolici przestawiciele rodzimych drzew.... co studiujesz? Pozdrawiam Marysia z uwolnioną Quote
Tośka_m Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 hahahaha :evil_lol: też tak miałam jak miałam biogeografię na studiach - ale szybko mi przeszło :evil_lol: :oops: Kochana, ja mam przedmiot, który traktuje tylko i wyłącznie o trawkach :cool3: A nosi przepiękną nazwę: Łąkarstwo :evil_lol: (Pastwiskologia dla wtajemniczonych) Olaboga... cóż, moja edukacja zakończyła się na populus tremuli, acer pseudoplatanus i tym podobni, pospolici przestawiciele rodzimych drzew.... co studiujesz? Hehe :lol: No niestety, łacina na mojej uczelni jest językiem wiodącym :shake: Studiuję ochronę środowiska na AR. Będę ochroniarzem :multi: Quote
gochgoch Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='an3czka'] ale macie codoooowne łąki do biegania.....eech... widzę,że Basco ma talenty wyskokowe :megagrin::megagrin: to nie pierwsza taka fotka jeśli dobrze pamiętam.... na muchy poluje?????:crazyeye: Quote
Hanna R. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Aniu, Twoja galeria jest przyjemnością w absolutnie czystej postaci . Tak. Tak jest . Quote
agabass Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 prawdziwa rozkosz - Basko przepięknie cieszy się naturą pełen odlot :evil_lol: :lol: Quote
bigos Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Tośka_m napisał(a):Bosh, co studia robią z człowiekiem. Zamiast skupiać się na wyżłowych tyłeczkach ja patrzę na... trawy. Moje drogie panie - te badylki w tle to Dactylis glomerata :cool3: To się nazywa "zboczenie zawodowe":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 czesc Aniu :) [quote name='an3czka'] ach, jaki apetyczny tyleczek :oops: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Kara nikt mu w mordę nie dał:eviltong: PIKA zgrabniutki co?:lol: Cola dzięki:buzi: Dobciu bardzo dziękuję. Mam już coś na oku, ale ciiii:cool3: Gosiaczku powiem Ci, że ta łąka jest właściwie w mieście. Na tym terenie kiedys pasły się krowy, obecnie rosną tam tylko chwasty i czasami piekne kwiaty:loveu: Tośka zbocznie zawodowe powiadasz?:lol: Marysiu dziękuję:p Gochgoch dobrze pamietasz, Basco jest bardzo skoczny i skacze przez wszystko, co mu się pokaże:lol:. Na tym zdjęciu łapie kwiatki, które rzuca mu mąż:eviltong: Haniu dziękuję. Bardzo mi miło:p Agabass strasznie wietrzny był wtedy dzień:lol: Dealerku bardzo się cieszę:p Kasieńko witaj. Chcesz schrupać?:cool3: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Czy Wasze psy też lubią odkurzanie?:evil_lol: I wczorajsze zdjęcia... Quote
Behemot Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 To jest niesprawiedliwe, że weimary mają taki asortyment min! :mad: Moja Snia ma tylko dwie dyżurne: "odwal się ode mnie" oraz "daj jeść" :evil_lol: Quote
gochgoch Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='an3czka'] NO TAK... ZNOWU SKACZEMY.... LĘCĘ UCZYĆ HUGO SUUUPER SKOKÓW.....:lol: POZAZDROŚCILIŚMY..... A TO NIEBO BYŁO NIEEESAMOWITE W OSTATNICH DNIACH..W POZNANIU TEŻ.... UWIELBIAM TAKIE BURZOWE NASTROJE.. Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Behemot'] To jest niesprawiedliwe, że weimary mają taki asortyment min! :mad: Moja Snia ma tylko dwie dyżurne: "odwal się ode mnie" oraz "daj jeść" :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='gochgoch']NO TAK... ZNOWU SKACZEMY.... LĘCĘ UCZYĆ HUGO SUUUPER SKOKÓW.....:lol: POZAZDROŚCILIŚMY..... A TO NIEBO BYŁO NIEEESAMOWITE W OSTATNICH DNIACH..W POZNANIU TEŻ.... UWIELBIAM TAKIE BURZOWE NASTROJE.. Ja też uwielbiam, dlatego nie mogłam sie powstrzymać i robiłam zdjęcie za zdjęciem. Do tego układ chmur i kolory ciągle się zmieniają, więc trudno przestać:lol: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Patrzcie co w polu rośnie... I gwarantuję, że nie są to pojedyncze przypadki... Te niebieskie odkrylismy dziś. Rosną w skupiskach po 40-50 sztuk. Narcyzy na tej łące akurat ubogo, ale w innym miejscu była ich masa:loveu: Myślałam, że te kwiatki rosną z jakichś tam cebulek, itp. i że trzeba trochę pracy włożyć w uprawę, a tu proszę, rosną dziko bez niczyjej pomocy:multi: Quote
Behemot Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Matko jedyno! An3czko, takie cudowności u Was rosną na polu??? :crazyeye: Gdzie Wy mieszkacie? W Edenie? :crazyeye: Quote
Medorowa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ludzie:crazyeye: , jakie świetne fotki:crazyeye: , nie pomijając pieseczka:razz: :p Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Behemot']Matko jedyno! An3czko, takie cudowności u Was rosną na polu??? :crazyeye: Gdzie Wy mieszkacie? W Edenie? :crazyeye: Yyyyy w Krakowie:lol: Quote
Recommended Posts