an3czka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Proszę bardzo. Kilka z wczoraj... Taką mam radosną minkę, gdy ludzie wracają Quote
an3czka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Jeszcze kilka z grudnia... Tak wygląda zabawa w zagryzanie Quote
an3czka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ej !!! Chyba sie obijacie !!! :roll: :roll: :roll: Haniu lecę do Ciebie sprawdzić czy jest coś nowego... Quote
olcha Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='an3czka']Nika... Hahahah jaki glebogryzarkowy ozorek :lol: Quote
an3czka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 No! A potrafi wyglądać dużo gorzej:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ile lat ma narzeczona Basca ? Ona wygląda trochę starzej niż on ? :p Quote
an3czka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Ma 2 lata. Nika jest dość 'krótka' i przez to może czasami wyglądać na "babę":evil_lol: . Do wyglądu ma charakterek odpowiednio dopasowany...:cool3: Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ale pycholek caluśny :loveu: nic tylko wysciskac i wycalowac go.. :loveu: Quote
an3czka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 No. Uwielbiam takie minki. Te uszka tak kładzie. :loveu: Aż mu pójdę dać całusa:iloveyou: Quote
an3czka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Mrowka klikam w Twój baner i nic:shake: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Nie wiem, jak Basco - ale Gezes uwielbia aparat. On zachowuje się jak taka próżna panienka. Kiedy tylko zobaczy obiektyw skierowany w swoją stronę robi miny, kryguje się i wogóle te sprawy... Ktos w galerii nazwał go WYŻEŁ WERSALSKI . I taki jest. Basko to prawdziwy pies mysliwski. Gezek - to nawet nie namiastka :lol: :lol: :lol: Quote
Nugatowa Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='an3czka'] Nike tez kojarze Co do tych uszów wyglada jak słon Bambo zdjecie genialne:cool3: A basco robi takie miny by tylko wycałować ta tak cudna mordke:loveu: Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='an3czka']No. Uwielbiam takie minki. Te uszka tak kładzie. :loveu: Aż mu pójdę dać całusa:iloveyou: Prosze mu tez dac calusa ode mnie :iloveyou: [quote name='an3czka']Mrowka klikam w Twój baner i nic:shake: z wielkim trudem, ale udalo sie-poprawilam :) Dzieki, ze powiedzialas! :calus: Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie wiem, jak Basco - ale Gezes uwielbia aparat. On zachowuje się jak taka próżna panienka. Kiedy tylko zobaczy obiektyw skierowany w swoją stronę robi miny, kryguje się i wogóle te sprawy... Ktos w galerii nazwał go WYŻEŁ WERSALSKI . I taki jest. Basko to prawdziwy pies mysliwski. Gezek - to nawet nie namiastka :lol: :lol: :lol: Basco aparat toleruje:razz: . Gdy staramy się sfotografować go na spacerze i zbyt dlugo stoimy w miejscu, to się wkurza. Podbiega do nas i pdskakuje (lub wskakuje) co ma znaczyć "No szybciej no!!":p . Weimary są prawdziwymi arystokratami, to fakt. Mój mąż jest często obiektem delikatnych żartów na polowaniach... Basco ani myśli wchodzić w kolczaste krzaki (i tak jest już lepiej niż kiedyś). Gdy jest wysyłany, to patrzy na męża znacząco "Pan przodem", żeby sobie futerka nie potargać! Czasami ma strasznego lenia. Udaje wtedy, że węszy! "Tu powącham, tam powącham, żeby się nie czepiali". Wczoraj dał popis biegania po ludzkich śladach "A co ja będę brnął w głębokim śniegu, jak po śladach ludzia można? Wyglądało to tak, że szedł myśliwy, za nim Basco, a za nim mąż:roll: . Reszta psów latała obok w poszukiwaniu świeżego tropu... Po polowaniu Basco kładzie się na kołdrze w bagażniku i przykrywany jest kocykiem. Tu już słychać głośne hihihi.:razz: Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='Nugatowa'] A basco robi takie miny by tylko wycałować ta tak cudna mordke:loveu: Ciągle to robię. Nie mogę się powstrzymać:cool3: :loveu: Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='mrowka']Prosze mu tez dac calusa ode mnie :iloveyou: A dziękuję, dziękuję:p [quote name='mrowka'] z wielkim trudem, ale udalo sie-poprawilam :) Dzieki, ze powiedzialas! :calus: ...Bo ja właśnie miałam taką samą sytuację z banerem... Po tych zmianach na Dogo tak się stało. Już lecę Was oglądać!!:multi: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Eh z tymi zmianami na dogo to same problemy :roll: :lol: :lol: Czekamy dzisiaj na foteczki Basco :loveu: Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Dzisiaj udało się nam uchwycić Basco w dość typowych weimarskich pozach...:cool3: Quote
Recommended Posts