pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Nie tym, to uda się następnym razem. Bardzo mi przykro ;( Quote
Teklunia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='an3czka']Dziewczyny bardzo Wam dziekuję... Niestety dziś mam podły humor i napiszę tylko, że stało się coś okropnego-kotka, po której miałam mieć maluszka urodziła jednego, martwego dzidziusia. Okropnie mi przykro...:-( :-( :-(ojej :( :( :( :( Quote
an3czka Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Pinczerka i Gizmo a żebym to ja wiedziała:lol: Ala i Bigos no czasami trzeba nie? :-D PIKA zdolna z niego bestia! Alkil to myszoskoczek:lol: Haniu łąkę odkryliśmy tam, gdzie stale spacerujemy. Koniki są ze stadniny przy ul. Mydlnickiej Wasiu konie sa strasznie śmieszne. Jesteśmy od nich odgrodzeni siatką. Ostatnio jeden konik przełozył przez nią głowę i zaczął odgryzać z drzewa listki. Basco najwyraźniej uznał go za rywala, bo warknął na niego (a właściwie wydał dziwny dźwięk bardziej przypominający piśnięcie), koń się odsunął a Basco pożarł resztę liści:lol: :lol: :lol: Gochgoch zdjęcia robione Nikonem D50. Psy bardzo lubia pokonywać tor Agility. Wystarczy tylko na początku zachęcić i pokazać, że to jest fajne. Do toru mamy stały dostęp. Jeszcze raz dziekuję za wszystkie pochwały oraz za miłe słowa na pocieszenie w związku z kotkiem... Juz mi lepiej i...przekopuję stronki innych hodowli w poszukiwaniu kociaka:p Quote
Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Bardzo mi przykro :-( ale mam nadzieję, że uda się coś jeszcze znaleźć :p Quote
Agga Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 no takie zdjęcia na forum. Kiedys trzeba bedzie galereie tyłeczków założyć. Quote
an3czka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Cola, Daga, Hania dzieki. Już jest ok:p Agga bardzo chętnie. Mam więcej takich ujęć (tzn. Basco ma...):lol: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 nie ma to jak widok jędrnego tyłeczka....:cool3::cool3::cool3: Quote
agbar Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 ładny tyłeczek nie jest zły;) dzień dobry kochani:) Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 czesć Aniu współczuję z powodu koteczka :-( ale dobrze ze juz sie pozbierałaś i szukasz dalej :cool1: buziaki i miłego dnia Quote
bigos Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Agga'] no takie zdjęcia na forum. Kiedys trzeba bedzie galereie tyłeczków założyć. Albo cenzurę wprowadzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Gosiek']czesć Aniu współczuję z powodu koteczka :-( ale dobrze ze juz sie pozbierałaś i szukasz dalej :cool1: buziaki i miłego dnia Cześc Gosiaczku!:calus: Bigosiku jaka cenzurę, precz z cenzurą:lol: AlKil, Dealer lubicie tyłeczki weimarskie?:cool3: (czy wogóle tyłeczki?) Proszę bardzo! Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ostatnio zafascynowały mnie w szczególności te weimarskie...:cool3::cool3::cool3: Quote
an3czka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='AlKil']Ostatnio zafascynowały mnie w szczególności te weimarskie...:cool3::cool3::cool3: Taaaaaa? To napstrykam więcej...:cool3: Quote
beth_i_boogi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Hmm do galeryjki tyłeczkowej i dodam jeszcze ogonowej zapisuję sie od zaraz:cool3: U nas to 50% domowej galerii Boogi:lol: I nudna już jestem, bo zdjęcia jak zawsze muszę pochwalić:lol: :lol: :lol: Aniu, poziom Galerii rośnie z dzień na dzień:evillaug: Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Aniu - jakie piekne zdjecia :multi: wszystkie co do sztuki :loveu: i robalki też cudne :loveu: Quote
Behemot Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Chcecie psie kuperki? ;) Oto kilka szczeniaczkowych :lol: Ten pierwszy od prawej należy do mojej Sonieczki :lol: Quote
an3czka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Alkilku ok. Masz to jak w banku :lol: beth_i_boogi widzę, że z tą gelerią tyłeczkowo-ogonkową, to poważna sprawa:cool3: Gosiu dzięki, dzięki:p Behemot kupry kupuję hurtem!!!:lol: Quote
PIKA Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Aniu przykro mi z powodu kotka :-( jaki kuperek :loveu: Quote
Recommended Posts