Gosiek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 piękne - Aniu ta łączka cudna a Basco na niej rewelacyjnie wygląda hahaha królik Quote
bigos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='an3czka'] To Basco inaczej z piszczącą zabawką sie obchodzi. Chodzi z nią i nagryza... W końcu piszczałka wpada do środka i jeżyk przestaje piszczeć. Wtedy można przystapić do konsumpcji, od nosa zaczynając:lol: Dokładnie tak. Zgadzam się całkowicie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Aniu :) Basco i jego uszy to material na film :lol: albo chociaz na osobną galerię ;) swietne sa :p Cześc Kasiu! Osobna galeria powiadasz?:cool3: Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='beth_i_boogi'] C U D N O Ś C I Bardzo dziękuję:p Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Gosiek'] piękne - Aniu ta łączka cudna a Basco na niej rewelacyjnie wygląda Za każdym razem jak tam leziemy, to muszę pstryknąć... Nudne to już jak flaki z olejem, ale co ja poradzę:lol: hahaha królik :cool3: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='an3czka']Za każdym razem jak tam leziemy, to muszę pstryknąć... Nudne to już jak flaki z olejem, ale co ja poradzę:lol: hahaha królik :cool3:wcale nie są nudne - nic a nic :p pstrykaj jak najwiecej.... a łaka sie przecież codziennie zmienia... Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Gosiek'] pstrykaj jak najwiecej.... a łaka sie przecież codziennie zmienia... A no tak. Faktycznie. Jeden kwiatek zakwitnie, inny uschnie...:lol: Quote
Koma Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 an3czka nawet nie wiem co napisac :-o robisz poprostu rewelacyjne zdjęcia :loveu: uwielbiam zagladać do Waszej galeryjki chociaż ostatnio coś mam mało czasu :shake: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :razz:ale skupienie cudowne takie fotki wśród trawy i kwiatów i cieszmy się nimi bo potem znów będzie śnieg śnieg śnieg................ Quote
Cimi Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']cudowne takie fotki wśród trawy i kwiatów i cieszmy się nimi bo potem znów będzie śnieg śnieg śnieg................ Matko.. koniec maja a Ty o zimie myślisz :roll: :evil_lol:. Zima też jest fajna :cool1:. Ania zdjęcia super :lol:. Quote
Dobcia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='an3czka']No to macie... Prześliczne...:loveu: :loveu: :loveu: Basco wygląda super na takim kwiecistym tle:loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 To takie łąki jeszcze istnieją :crazyeye: Piękne! A Basco jak zwykle wspaniały :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 hahha mimika Basco powalająca :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Koma bardzo, bardzo dziękuję:multi: Alu zgadzam się w całej rozciągłości:p Cimi dzięki. Powiem Ci, że ja tez o zimie myslę. Oby kolejna była łagodniejsza:roll: PIKA on tylko tak udaje:eviltong: Dobcia dzięki wielkie:p Olcha dzięki! Takie łąki istnieją, niestety już chyba tylko na zadupiach Wasiu myślę, że znalazłby pracę w cyrku jako klaun:lol: Quote
an3czka Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']pozwól kochanie że się wesprę na tobie :razz: Dobre:lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='an3czka'] czesc Ania :) wszystkie zdjecia sa genialne :multi: ale te dwa to moje ulubione :loveu: Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 cześć Aniu - znów zakadsowałaś nas fotkami Basca :evil_lol: niesamowite są..... rewelka Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='an3czka']Dzisiaj trochę z innej beczki... [quote name='an3czka'] Super :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Cola Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 ehhh...te fotki na łączce kwiecistej :loveu: koniki boskie, aż mi się zachciało do stajni :roll: buhahaha miny Basco są istnie cyrkowe...kariera clauwna gwarantowana :cool3: i to z wielkim sukcesem... Quote
Recommended Posts