olcha Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='an3czka']Proszę tylko nie patrzeć na pryszcz koło oka:mad:. Walczymy z nim już 3 tygodnie i na szczęście się zmniejsza...:razz: Jacie :crazyeye: ale pryszcz :crazyeye: a gdzie Basco? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='an3czka'] Ale śliczne :loveu: Quote
tosia_89 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='an3czka'] Witam, świetne zdjęcia :loveu: (wszystkie od samiutkiego szczenięcego wieku) fantastyczny psiak :loveu: a jaki przystojny :cool3: zapraszam do galerii Quote
Tośka_m Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Zawsze z przyjemnością oglądam twoją galerię an3czka. Podziwiam zdjęcia - kolory, ujecia, tematykę (w sumie dość monotematyczna :razz: ) i ostrość, bo wiem jak trudno jest złapać psa w pełnym pędzie tak, aby zdjęcie nie przedstawiało jedynie szarej (w mojej przypadku rudej ;) ) smugi. Wreszcie postanowiłam się odezwać, bo jak dotąd byłam podstępnym, cichym podglądaczem :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Jak ja kocham weimary!!!! Masz cudownego psa, normalnie się rozpływam ;) Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Czesc Aniu :p Cudne ujęcia szalejącego Basculka :loveu: a to... polowanie na myszkę? :razz: chyba ogolę mojego psiura na łyso zeby mi sie nie rozmazywał w biegu :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Dzisiejsze zdjątka Basculka są :loveu::loveu::loveu: Myślałam, że Negro ma wielką klate, ale przy twoim weimarku by wymiękał:eviltong: i super zlewa się z podłożem:p Macie fajne tereny spacerowe, u mnie też są takie:lol: tylko te kleszcze....feee... Quote
AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Basco jak zwykle wygląda na zdjęciach cudnie!!! No i samym zdjeciom nie można nic zarzucić, mogłabyś Aniu czasami coś schrzanić ku pokrzepieniu serc... Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Chciałam wszystkim bardzo mozno podziękować za odwiedziny!!!:buzi: [quote name='KaRa_TC'] O kurcze ale z niego skoczek:crazyeye: Ale swietna laka tyle kwiatuszkow:cool3: No jest skoczny, jest. Mi również łąka się bardzo podoba:p Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='olcha']Jacie :crazyeye: ale pryszcz :crazyeye: a gdzie Basco? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale śliczne :loveu: Słodziutkie nie?:loveu: Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='olcha'] Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :mdleje: cudowne! Bardzo dziękuję:p Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='tosia_89']Witam, świetne zdjęcia :loveu: (wszystkie od samiutkiego szczenięcego wieku) fantastyczny psiak :loveu: a jaki przystojny :cool3: zapraszam do galerii Tosiu bardzo Ci dziękuję i zapraszam częściej!:p [quote name='Tośka_m']Zawsze z przyjemnością oglądam twoją galerię an3czka. Podziwiam zdjęcia - kolory, ujecia, tematykę (w sumie dość monotematyczna :razz: ) i ostrość, bo wiem jak trudno jest złapać psa w pełnym pędzie tak, aby zdjęcie nie przedstawiało jedynie szarej (w mojej przypadku rudej ;-) ) smugi. Wreszcie postanowiłam się odezwać, bo jak dotąd byłam podstępnym, cichym podglądaczem :evil_lol: "Podstępny cichy podglądaczu" dziękuję za ujawnienie się:eviltong:. Jest monotonnie, nie zaprzeczę. W takim terenie trudno o jakieś "nowości", ale postaram sie cos wykombinować. Może z zajęć Agility? Tylko jak ja równocześnie bęę robić zdjęcia i ćwiczyć z psem?:roll: Nie myśl, że wszyskie zdjęcia wychodzą ostre:evil_lol: Quote
bigos Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 A od jakiego wieku Basco ćwiczysz z nim agility??? Pod okiem instruktora czy samouk??? Quote
Teklunia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 czesc Aniu :) pokazesz dzis kilka swioch genialnych zdjec? :cool3: Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 pinczerka_i_Gizmo bardzo dziękuję Gosiu dziekuję. To było polowanie na korzenie, które rzucał Pan:lol: Czekam na zdjęcia "golasa":eviltong: Dobcia kleszcze niestety są koszmarem... Psikam Basco Autanem i jest dużo lepiej. Niestety w takie upały Basco włazi do wody i Autan zmywa się... Klatę to on dopiero będzie miał:eviltong:. Basco nie ma jeszcze 2 lat, a rosnąć bedzie do 4 roku życia:p AlKil :lol: :lol: :lol: Haniu dzięki! PIKA Ładne są, bo Basco masę kości żre:evil_lol: Bigos Zaczęliśmy w zeszłym roku, ale ćwiczymy nieregularnie i raczej rekreacyjnie, niż pod kątem zawodów. Tak, że jak raz w tygodniu poskacze, to jest dobrze:razz:. Normalnie instruktora nie potrzebuję chyba, że mamy jakiś problem (ostatnio Basco wymyśla z tunelami) Kasiu Dziś prawdopodobnie nic nie pokażę:eviltong: Quote
AlKil Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 No ale dzisiaj to już koniecznie prosimy o zdjęcia!!!:multi: Quote
an3czka Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Co się z Dogo dzieje...:shake: Chyba niedługo zacznę się cieszyć, że wogóle działa:roll: No to wstawiam kilka zdjęć:p Quote
an3czka Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Basco zżarł z pola wszystkie kartofle, więc teraz musi się zadowolić ziemią;) Wczoraj Basco dostał piszczącego jeża... Dzis jeż już nie piszczy i...nie ma nosa... Quote
URIA Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 an3czka zdjęcia jak zwykle bomba:loveu: pees.bidny jeż:evil_lol: Quote
an3czka Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Tośka, URIA dzięki!! [quote name='URIA'] pees.bidny jeż:evil_lol: Z poprzedniego został tylko kawałek. Za każdym razem, gdy Basco go dostawał odgryzał po 2,3 kolce:evil_lol:. Generalnie jeżem bawi sie tak, że go nagryza, bo piszczy. Gdy piszczałka sie psuje jeża zaczyna się rozgryzać zaczynając od nosa:lol: Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Aniu - cudne kwiatuszki, a Basculek - no cóż.. on zawsze pięknie na zdjeciach wychodzi :p dogo dziś sprawiło niemiłego psikusa.. ibyś nie zapeszyła z tym cieszeniem sie z działania ;) Quote
Recommended Posts