bigos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='an3czka'] Ale super minka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='an3czka'] Dzień dobry:multi: Jak zawsze super zdjęcia!:lol: A co Basculek taki zły i niewyspany?:cool3: Minky robi niepowtarzalne:crazyeye: Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='*luthien*']uważaj żeby kapusty nie zdeptał bo nie wyrośnie:evil_lol: I potem będzie wina, na kosmitów:evil_lol: . tak jak dzisiaj w programie pokazali zniszczone pola uprawne i wszystko na kosmitów zwalili:evil_lol: :mad: Już wiadomo kogo to sprawka:lol: :cool3: ja tam nie widze żadnego pryszcza :wink: Na tym polu rosną chyba kartofle, ale nie jestem pewna. W każdym razie Basco dziś wpadł na nie, nerwowo czegoś szukając. Myślelismy, że jakis trop znalazł a tu nic. Nagle patrzymy a ten coś żre. Okazało się, że to kartofelek:lol:. Chyba poszedł w ślady swojej mamy-ona też przy każdej okazji kradnie z pola kartofle i zjada:evil_lol: Ja tam tego prychola widzę. Razi mnie strasznie, nie mogę patrzeć...:diabloti: Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Teklunia']czecs Aniu :) strasznie mi sie podoba to zdjecie:loveu::loveu::loveu: rewelacja! i pryszcza na nim nie widac ;) Cześć Kasiu!!:multi: Cieszę się, że Ci się stójeczki podobają:p Widać... Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='bigos']Ale super minka:loveu::loveu::loveu::loveu: Akurat był w trakcie jedzenia...trawy:evil_lol: Quote
Behemot Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='an3czka']Ja tam tego prychola widzę. Razi mnie strasznie, nie mogę patrzeć...:diabloti: Clearasilem go! Clearasilem! :diabloti: Czy jak to tam się pisze ;) Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Dobcia']Dzień dobry:multi: Jak zawsze super zdjęcia!:lol: A co Basculek taki zły i niewyspany?:cool3: Minky robi niepowtarzalne:crazyeye: Witaj Dobciu i dziękuję!!!!! Nie zły, tylko zniecierpliwiony;) Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Behemot']Clearasilem go! Clearasilem! :diabloti: Czy jak to tam się pisze ;) Nie mam takich rzeczy w domu:roll: :eviltong: Quote
Behemot Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='an3czka']Nie mam takich rzeczy w domu:roll: :eviltong: Hmmm... no to trzeba Basculca zaprowadzić do kosmetyczki :eviltong: Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Behemot']Hmmm... no to trzeba Basculca zaprowadzić do kosmetyczki :eviltong: Prychol już schodzi z własnej woli:evil_lol: Quote
Behemot Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 An3czko, Twoje zdjęcia są cudowne! Masz nie tylko dobre oko i genialnego modela, ale i... świetny sprzęt! Chyba zacznę zbierać makulaturę i kupię sobie taki ;) Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Behemot']An3czko, Twoje zdjęcia są cudowne! Masz nie tylko dobre oko i genialnego modela, ale i... świetny sprzęt! Chyba zacznę zbierać makulaturę i kupię sobie taki ;) Tak! Modela to mam genialnego!! Dzięki!:buzi: Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ale uszy latają:eviltong: zaraz basco odfrunie!:placz: trzymajcie go :wink: Quote
bigos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Słów mi brak żeby opisać jak bardzo podoba mi się Basco i fotki, na których jest uwieczniony.:multi::multi::multi::multi: Ja prócz makulatury zacznę zbierać jeszcze puszk, bo oglądałam ten sprzęcik - cudo (Nikon) na internecie i ceny są obłędne:placz::placz: Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='*luthien*'] ale uszy latają:eviltong: zaraz basco odfrunie!:placz: trzymajcie go :wink: Nie odfrunie. Grawitacja nie pozwoli;) Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 a jęzor :crazyeye: haha żyje własnym życiem :klacz: Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='an3czka']Nie odfrunie. Mamy grawitację;) zazdroszcze:diabloti: :lol: Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='bigos']Słów mi brak żeby opisać jak bardzo podoba mi się Basco i fotki, na których jest uwieczniony.:multi::multi::multi::multi: Ja prócz makulatury zacznę zbierać jeszcze puszk, bo oglądałam ten sprzęcik - cudo (Nikon) na internecie i ceny są obłędne:placz::placz: Jeszcze raz dziękuję! Ceny niestety koszmarne:roll: Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']a jęzor :crazyeye: haha żyje własnym życiem :klacz: Nie tylko jęzor!:lol: Quote
Behemot Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ania, a jak jak kupisz sobie JESZCZE LEPSZY sprzęt, to dasz mi ten stary..? :cool3: Quote
an3czka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Behemot']Ania, a jak jak kupisz sobie JESZCZE LEPSZY sprzęt, to dasz mi ten stary..? :cool3: No jasne!:lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 O kurcze ale z niego skoczek:crazyeye: Ale swietna laka tyle kwiatuszkow:cool3: Quote
Recommended Posts