Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Foty REWELA :multi: :razz:[SIZE=2]a tutaj jęzorek Basco żyje własnym życiem;) Quote
Patka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 och ach :loveu: Aniu a moze by tak gdzies sie pochwalic tymi cudami?? Quote
Cola Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Foty, co tu dużo gadać, rewelacyjne! Bomba!....jak zwykle zresztą :cool3: Trochę się pośmiałam z minek Basco, ale mam nadzieje, że mi to wybaczy :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='dealer']Aniu dziekuję Ci za możliwosc ogladania Twoich dzieł , za wrażenia estetyczne i inne takie:) zdjęcia są przewspaniałe:) a Basco....echhhhhhhhhhhh:) :oops: :oops: :oops: Dziekuję bardzo... Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek']oooo Aniu widzę ze fociłaś dziś kropelki :multi: :lol::lol::lol: piekne foteczki :loveu: hihi właściwie to mozesz spokkojnie skopiować to co napisałaś ui mnei o moich fotkach bo doskonale obrazują to co mogłabym dziś napisać o Twoich fotkach :eviltong: Proszę się nie nabijać z moich kropelek:mad: :lol: Poza tym wcale nie miałam zamiaru ich fotografować. Wyszły przypadkiem:obrazic::eviltong: Gosiu jak bym mogła skopiować. Nie odważyłabym się:cool3: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='anetta']Jakby pobiegl szybciej to by pogubil te uszy http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/maj/18%20maj/DSC_0034.jpg :evil_lol: Swietne miejsce znalezliscie, ta ziemnia jest prawie ze identycznego koloru co siersciuch :loveu: To zwykły kawałek pola:p Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='dealer']dzień dobry Mistrzu:evil_lol: paskudna pogoda w Katwoicach a dzis na szkolenie ...brrr Jaki Mistrzu?:razz: U nas też nieciekawie. Rano lało. Teraz jakby wysycha... Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Foty REWELA :multi: :razz:[SIZE=2]a tutaj jęzorek Basco żyje własnym życiem;) Aluś dzięki. Po godzinie biegania w słońcu, nic dziwnego:lol: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Patka']och ach :loveu: Aniu a moze by tak gdzies sie pochwalic tymi cudami?? Jakimi cudami?:eviltong: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Cola']Foty, co tu dużo gadać, rewelacyjne! Bomba!....jak zwykle zresztą :cool3: Trochę się pośmiałam z minek Basco, ale mam nadzieje, że mi to wybaczy :evil_lol: Cola dzięki! Wybaczy, wybaczy. Sama się z niego nabijam:lol: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,20034858,56027033,2237672,0,forum.html Hehehe:cool3: Quote
Teklunia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='an3czka'] caesc Aniu :) znowu przyszalalas ze swietnymi zdjeciami :lol: ale musze przyznac, ze czuje sie troche dumna, bo to pod naszym okiem (dogomaniakow) wyroslas na swietnego fotografa :p Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Teklunia']caesc Aniu :) znowu przyszalalas ze swietnymi zdjeciami :lol: ale musze przyznac, ze czuje sie troche dumna, bo to pod naszym okiem (dogomaniakow) wyroslas na swietnego fotografa :p :roflt: hahahah o nie moge! :roflt: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='an3czka']http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,20034858,56027033,2237672,0,forum.html Hehehe:cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Teklunia']caesc Aniu :) znowu przyszalalas ze swietnymi zdjeciami :lol: ale musze przyznac, ze czuje sie troche dumna, bo to pod naszym okiem (dogomaniakow) wyroslas na swietnego fotografa :p Kasiu witaj! Zgadzam się w całej rozciągłości:lol: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='olcha']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Niektóre są niezłe co?:lol: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='an3czka']Niektóre są niezłe co?:lol: :D :D :D super kiedyś wykorzystam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Piekny Basculec :loveu: [quote name='an3czka']PIKA co proponujesz? Pszczoły są na terenie raczej słabo uczęszczanym, praktycznie za miastem. Powinnam to gdzieś zgłosić czy co? Poza tym one właściwie siedzą w tym roju, nie odlatują od niego...:roll: Z tego co pamiętam, co mi tlumaczył ów znajomy pszczelarz, a bylam wtedy dzieckie, więc mam nadzieję, ze nic nie pokręcilam, to jest tak, że to część odlączonego roju, one podobno szukają wtedy nowego domu. Takie buntowniczki ;) I moga byc niebezpieczne, bo taki rój moze być agresywny jak czuje się zagrozony, a taka ilośc pszczól jak Cie dopadnie to marne Twoje szanse ;) Pszczól sie raczej nie zabija, a przynajmniej nie powinno. wystraczy doświadczony pszczelarz, ktory je zdejmie i usadowi w nowym ulu ... żebysmy mieli pyszny miodzik :eating: Jak jest z osami i szerszeniami to nie wiem, ale wyrojonych os i szerszeni to nie widzialam :shake: Za to na pewno powinno się likwidować gniazda szerszeni jeżeli sa one usadowione na terenie siedzib ludzkich :shake: Bo moga być zabójcze :shake: Nam się kiedyś szerszenie zadomowily w komorce narzedziowej, nie pamietam czym, ale od znajomego deratyzatora dostalismy jakiś sliny środek i wytrulismy tałatajstwo, a gniazdo zostalo oderwane i spalone :shake: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 PIKA napisał(a): Za to na pewno powinno się likwidować gniazda szerszeni jeżeli sa one usadowione na terenie siedzib ludzkich :shake: Bo moga być zabójcze :shake: Nam się kiedyś szerszenie zadomowily w komorce narzedziowej, nie pamietam czym, ale od znajomego deratyzatora dostalismy jakiś sliny środek i wytrulismy tałatajstwo, a gniazdo zostalo oderwane i spalone :shake: hahaha dwa lata temu miałam wakacje z dreszczykiem .... mieszkalismy w domku w którym coś dziwnie skrobało nocami.. myslałam ze może myszki albo wiewiórki ale po kilku dniach (!!!!!) zwróciliśmy uwagę na latające szerszenie - wlatywały w dziurkę w ścianie - okazało się ze między ściankami domku zrobiły sobie gniazdo :crazyeye: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha dwa lata temu miałam wakacje z dreszczykiem .... mieszkalismy w domku w którym coś dziwnie skrobało nocami.. myslałam ze może myszki albo wiewiórki ale po kilku dniach (!!!!!) zwróciliśmy uwagę na latające szerszenie - wlatywały w dziurkę w ścianie - okazało się ze między ściankami domku zrobiły sobie gniazdo :crazyeye: Moja koleżanka na działce na całej długości ściany miała gniazdo os. W drewnianych ścinkach było kilka otworków, które osy skrzętnie wykorzystały...wiecie jak trudno było je otruć? Było ich całe mnóstwo, a dostępu zero. Quote
mmbbaj Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='an3czka'] Ania, sama wiesz, że foty rewelacyjne! SUPER!!!:modla: MISTRZU!!!!!!!!! :eviltong: [quote name='Teklunia'] ale musze przyznac, ze czuje sie troche dumna, bo to pod naszym okiem (dogomaniakow) wyroslas na swietnego fotografa :p Ojjjjjjjj :lol: Kasiu..........:roflt: , chyba pęknę ze śmiechu!!! Quote
agbar Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='an3czka']Jaki Mistrzu?:razz: U nas też nieciekawie. Rano lało. Teraz jakby wysycha... Mistrzu fotografii oczywiscie.....:) Quote
mmbbaj Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='dealer']Mistrzu fotografii oczywiscie.....:) Oczywiście!!!:bigok: Quote
agbar Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Oczywiście!!!:bigok: dzięki za poparcie:) Quote
Recommended Posts