an3czka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Gosiu, Patka, Ala, Malawaszka, Olcha, Dobcia, Cola, Anetta dziękuję:buzi: Aluś z tymi motylkami to może być ciężko, bo płochliwe to to. Ja staram sie na nie czaić jak psa nie ma w pobliżu:lol: Malawaszka i Olcha to jest "tor" plenerowy-wiejski:lol: Normalnie w weekendy ćwiczymy na takim profesjinalnym:eviltong: Dobciu widzę, że się znasz na kwiOtkach. Ja wcale:shake: :evil_lol: PIKA co proponujesz? Pszczoły są na terenie raczej słabo uczęszczanym, praktycznie za miastem. Powinnam to gdzieś zgłosić czy co? Poza tym one właściwie siedzą w tym roju, nie odlatują od niego...:roll: Dealerku witaj!:multi: Może dzis będą jakieś zdjęcia, bo pogoda zapowiada się całkiem, całkiem. Niestety cały czas pracuję nad ściągnięciem TZa z łózka...i psa też:mad:. Może w końcu uda nam się wyjść na ten spacer;) Quote
Cimi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='an3czka']PIKA co proponujesz? Pszczoły są na terenie raczej słabo uczęszczanym, praktycznie za miastem. Powinnam to gdzieś zgłosić czy co? Poza tym one właściwie siedzą w tym roju, nie odlatują od niego...:roll: U nas Straż Pożarna na podwórku likwidowała to :lol:. W sumie ja nawet nie widziałam tego, a jak się zabrali to dopiero było widać skutki okna zamknięte przez pół dnia :lol:. Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='Cimi']U nas Straż Pożarna na podwórku likwidowała to :lol:. W sumie ja nawet nie widziałam tego, a jak się zabrali to dopiero było widać skutki okna zamknięte przez pół dnia :lol:. No, ale co dokładnie z tym zrobili? Quote
Cimi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='an3czka']No, ale co dokładnie z tym zrobili? Chyba wsadzili do worka i pojechali. Zrresztą nie pamiętam dokładnie, bo to jakieś dwa lata temu było. Quote
agbar Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 u mojej tesciowej SP sciągała gniazdo os. kazali kupic REID ( jak to sie pisze???) na owady i wory na smieci mocne. Przyjechali , popsikali, do wora załadowali i.............wrzucili do kubła na smieci:)no i pojechali:) Quote
mmbbaj Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='an3czka'] Aniu, cudne foty! :multi: Jednak jesteś MISTRZEM :eviltong: , ale ja nie żartuję, naprawdę :p Czekam na dzisiejsze :lol: A dogo tak mi dzisiaj chodzi wolno, że można przy nim zasnąć, po 5 minut otwiera mi się każda strona :diabloti: Quote
Behemot Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 mmbbaj napisał(a): A dogo tak mi dzisiaj chodzi wolno, że można przy nim zasnąć, po 5 minut otwiera mi się każda strona :diabloti: Mi też chodzi koszmarnie wolno :mad:Zanim się strona otworzy, można ze 3 razy sepuku popełnić :diabloti: An3czko, co ja będę się powtarzać... Zdjęcia - cud - miód! Boskie! Powinnaś być zawodowym fotografikiem, wydać album, czy jak :lol: Quote
Ploter Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Hej, znamy sie malo ale...:)) Nugatowa zdjecia mojego Plotera znad morza u siebie w galerii wkleila.... do rzeczy... Ploter ma 11 miesiecy i chcialabym sprobowac z Agility. jak to teraz wyglada? przeczytalam historie tworzenia toru i wiem ze ruszyliscie- rozmawialam dzis z Twoim mezem i mial ci przekazac ze dzwonilam:)) Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='Cimi']Chyba wsadzili do worka i pojechali. Zrresztą nie pamiętam dokładnie, bo to jakieś dwa lata temu było. [quote name='dealer']u mojej tesciowej SP sciągała gniazdo os. kazali kupic REID ( jak to sie pisze???) na owady i wory na smieci mocne. Przyjechali , popsikali, do wora załadowali i.............wrzucili do kubła na smieci:smile:no i pojechali:smile: Aha... [quote name='mmbbaj']Aniu, cudne foty! :multi: Jednak jesteś MISTRZEM :eviltong: , ale ja nie żartuję, naprawdę :p Czekam na dzisiejsze :lol: A dogo tak mi dzisiaj chodzi wolno, że można przy nim zasnąć, po 5 minut otwiera mi się każda strona :diabloti: Oj tam. Jakim mistrzem:oops:. Dogo wogóle szwankuje...:angryy: [quote name='Behemot']Mi też chodzi koszmarnie wolno :mad:Zanim się strona otworzy, można ze 3 razy sepuku popełnić :diabloti: An3czko, co ja będę się powtarzać... Zdjęcia - cud - miód! Boskie! Powinnaś być zawodowym fotografikiem, wydać album, czy jak :lol: Bardzo sie cieszę, że Ci się podobają, ale bez przesady:oops: Quote
mmbbaj Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 A co ty Aniu, od gadania zaczynasz? :lol: Gdzie foty? :mad: Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 No dobra. Czas na zdjęcia. Muszę Wam powiedzieć (choć to trochę nie na temat), że za radą Flaire spryskałam Basco Autanem i żaden kleszcze dziś na nim nie siadł:multi: :multi: :multi: Strasznie się cieszę, bo po każdym spacerze 10-15 kleszczy na psie to norma! Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='mmbbaj']A co ty Aniu, od gadania zaczynasz? :lol: Gdzie foty? :mad: Spoko, spoko. Są i foty:lol: Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 ...Tak jakby nie mógł z drugiej strony usiąść:roll: Quote
Nugatowa Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ploter napisał(a):Hej, znamy sie malo ale...:)) Nugatowa zdjecia mojego Plotera znad morza u siebie w galerii wkleila.... do rzeczy... Ploter ma 11 miesiecy i chcialabym sprobowac z Agility. jak to teraz wyglada? przeczytalam historie tworzenia toru i wiem ze ruszyliscie- rozmawialam dzis z Twoim mezem i mial ci przekazac ze dzwonilam:)) Dobrze ześ aga to poruszyął z chęcia my byśmy też sie zapisali dla Nugata coś wymarzonego rozumiem ze wszelkie informacje znajduja sie na Stronie która Masz Aniu w profilu ?:cool3: Quote
Nugatowa Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='an3czka'] :D:D:D:D:D:D Basculec na rykowisku :loveu: :evil_lol: :evil_lol: BRawo mistrzu :lol: :cool3: Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Nugatowa napisał(a)::D:D:D:D:D:D Basculec na rykowisku :loveu: :evil_lol: :evil_lol: BRawo mistrzu :lol: :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
beth_i_boogi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Normalnie ja nie wiem o co chodzi, ale... weimary są poprostu świetne, cudne miny i tak można powiedzieć troche ludzkie - takie przerysowane (może to za sprawą któtkiej siorstki no nie wiem...) Ps. robisz świetne foty, szczególnie podobają mi się te w ruchu, super ostrość, aż "czuć" ruch, hmm... poprostu S U P E R!!! Tylko pozazdrościć, bo mi jeszcze nigdy takie nie wyszły:lol: Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='beth_i_boogi']Normalnie ja nie wiem o co chodzi, ale... weimary są poprostu świetne, cudne miny i tak można powiedzieć troche ludzkie - takie przerysowane (może to za sprawą któtkiej siorstki no nie wiem...) Ps. robisz świetne foty, szczególnie podobają mi się te w ruchu, super ostrość, aż "czuć" ruch, hmm... poprostu S U P E R!!! Tylko pozazdrościć, bo mi jeszcze nigdy takie nie wyszły:lol: Bardzo Ci dziękuję:p :p :p Również uważam, że weimary mają w sobie coś z człowieka:lol:. A zdjęcia w ruchu... No cóż wiele odrzucam. To nie tak, że każde się nadaje. Do wszystkiego się dochodzi metodą prób i błędów, więc ćwicz, a w końcu zaczną wychodzić:p Quote
agbar Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Aniu dziekuję Ci za możliwosc ogladania Twoich dzieł , za wrażenia estetyczne i inne takie:) zdjęcia są przewspaniałe:) a Basco....echhhhhhhhhhhh:) Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='an3czka']...Tak jakby nie mógł z drugiej strony usiąść:roll: oooo Aniu widzę ze fociłaś dziś kropelki :multi: :lol::lol::lol: piekne foteczki :loveu: hihi właściwie to mozesz spokkojnie skopiować to co napisałaś ui mnei o moich fotkach bo doskonale obrazują to co mogłabym dziś napisać o Twoich fotkach :eviltong: Quote
anetta Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Jakby pobiegl szybciej to by pogubil te uszy http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/maj/18%20maj/DSC_0034.jpg :evil_lol: Swietne miejsce znalezliscie, ta ziemnia jest prawie ze identycznego koloru co siersciuch :loveu: Quote
bigos Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja też uważam, że fotki są śśśśświetne, a Basiulek po prostu przepiękny:loveu::loveu::loveu:. Proszę go wytarmosić za uszkami ode mnie i od Bigoska:lol: Quote
agbar Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 dzień dobry Mistrzu:evil_lol: paskudna pogoda w Katwoicach a dzis na szkolenie ...brrr Quote
Recommended Posts