Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu, Patka, Ala, Malawaszka, Olcha, Dobcia, Cola, Anetta dziękuję:buzi:

Aluś z tymi motylkami to może być ciężko, bo płochliwe to to. Ja staram sie na nie czaić jak psa nie ma w pobliżu:lol:

Malawaszka i Olcha to jest "tor" plenerowy-wiejski:lol:
Normalnie w weekendy ćwiczymy na takim profesjinalnym:eviltong:

Dobciu widzę, że się znasz na kwiOtkach. Ja wcale:shake: :evil_lol:

PIKA co proponujesz? Pszczoły są na terenie raczej słabo uczęszczanym, praktycznie za miastem. Powinnam to gdzieś zgłosić czy co?
Poza tym one właściwie siedzą w tym roju, nie odlatują od niego...:roll:

Dealerku witaj!:multi:

Może dzis będą jakieś zdjęcia, bo pogoda zapowiada się całkiem, całkiem. Niestety cały czas pracuję nad ściągnięciem TZa z łózka...i psa też:mad:. Może w końcu uda nam się wyjść na ten spacer;)

Posted

[quote name='an3czka']PIKA co proponujesz? Pszczoły są na terenie raczej słabo uczęszczanym, praktycznie za miastem. Powinnam to gdzieś zgłosić czy co?
Poza tym one właściwie siedzą w tym roju, nie odlatują od niego...:roll:

U nas Straż Pożarna na podwórku likwidowała to :lol:. W sumie ja nawet nie widziałam tego, a jak się zabrali to dopiero było widać skutki okna zamknięte przez pół dnia :lol:.

Posted

[quote name='Cimi']U nas Straż Pożarna na podwórku likwidowała to :lol:. W sumie ja nawet nie widziałam tego, a jak się zabrali to dopiero było widać skutki okna zamknięte przez pół dnia :lol:.
No, ale co dokładnie z tym zrobili?

Posted

[quote name='an3czka']No, ale co dokładnie z tym zrobili?
Chyba wsadzili do worka i pojechali. Zrresztą nie pamiętam dokładnie, bo to jakieś dwa lata temu było.

Posted

u mojej tesciowej SP sciągała gniazdo os. kazali kupic REID ( jak to sie pisze???) na owady i wory na smieci mocne. Przyjechali , popsikali, do wora załadowali i.............wrzucili do kubła na smieci:)no i pojechali:)

Posted

[quote name='an3czka']

Aniu, cudne foty! :multi: Jednak jesteś MISTRZEM :eviltong: , ale ja nie żartuję, naprawdę :p Czekam na dzisiejsze :lol:
A dogo tak mi dzisiaj chodzi wolno, że można przy nim zasnąć, po 5 minut otwiera mi się każda strona :diabloti:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A dogo tak mi dzisiaj chodzi wolno, że można przy nim zasnąć, po 5 minut otwiera mi się każda strona :diabloti:

Mi też chodzi koszmarnie wolno :mad:Zanim się strona otworzy, można ze 3 razy sepuku popełnić :diabloti:
An3czko, co ja będę się powtarzać... Zdjęcia - cud - miód! Boskie! Powinnaś być zawodowym fotografikiem, wydać album, czy jak :lol:

Posted

Hej,
znamy sie malo ale...:)) Nugatowa zdjecia mojego Plotera znad morza u siebie w galerii wkleila.... do rzeczy... Ploter ma 11 miesiecy i chcialabym sprobowac z Agility. jak to teraz wyglada? przeczytalam historie tworzenia toru i wiem ze ruszyliscie- rozmawialam dzis z Twoim mezem i mial ci przekazac ze dzwonilam:))

Posted

[quote name='Cimi']Chyba wsadzili do worka i pojechali. Zrresztą nie pamiętam dokładnie, bo to jakieś dwa lata temu było.
[quote name='dealer']u mojej tesciowej SP sciągała gniazdo os. kazali kupic REID ( jak to sie pisze???) na owady i wory na smieci mocne. Przyjechali , popsikali, do wora załadowali i.............wrzucili do kubła na smieci:smile:no i pojechali:smile:
Aha...

[quote name='mmbbaj']Aniu, cudne foty! :multi: Jednak jesteś MISTRZEM :eviltong: , ale ja nie żartuję, naprawdę :p Czekam na dzisiejsze :lol:

Oj tam. Jakim mistrzem:oops:.
Dogo wogóle szwankuje...:angryy:

[quote name='Behemot']Mi też chodzi koszmarnie wolno :mad:Zanim się strona otworzy, można ze 3 razy sepuku popełnić :diabloti:
An3czko, co ja będę się powtarzać... Zdjęcia - cud - miód! Boskie! Powinnaś być zawodowym fotografikiem, wydać album, czy jak :lol:
Bardzo sie cieszę, że Ci się podobają, ale bez przesady:oops:

Posted

No dobra. Czas na zdjęcia. Muszę Wam powiedzieć (choć to trochę nie na temat), że za radą Flaire spryskałam Basco Autanem i żaden kleszcze dziś na nim nie siadł:multi: :multi: :multi:
Strasznie się cieszę, bo po każdym spacerze 10-15 kleszczy na psie to norma!

Posted

Ploter napisał(a):
Hej,
znamy sie malo ale...:)) Nugatowa zdjecia mojego Plotera znad morza u siebie w galerii wkleila.... do rzeczy... Ploter ma 11 miesiecy i chcialabym sprobowac z Agility. jak to teraz wyglada? przeczytalam historie tworzenia toru i wiem ze ruszyliscie- rozmawialam dzis z Twoim mezem i mial ci przekazac ze dzwonilam:))

Dobrze ześ aga to poruszyął z chęcia my byśmy też sie zapisali dla Nugata coś wymarzonego rozumiem ze wszelkie informacje znajduja sie na Stronie która Masz Aniu w profilu ?:cool3:

Posted

Normalnie ja nie wiem o co chodzi, ale... weimary są poprostu świetne, cudne miny i tak można powiedzieć troche ludzkie - takie przerysowane (może to za sprawą któtkiej siorstki no nie wiem...)
Ps. robisz świetne foty, szczególnie podobają mi się te w ruchu, super ostrość, aż "czuć" ruch, hmm... poprostu S U P E R!!!
Tylko pozazdrościć, bo mi jeszcze nigdy takie nie wyszły:lol:

Posted

[quote name='beth_i_boogi']Normalnie ja nie wiem o co chodzi, ale... weimary są poprostu świetne, cudne miny i tak można powiedzieć troche ludzkie - takie przerysowane (może to za sprawą któtkiej siorstki no nie wiem...)
Ps. robisz świetne foty, szczególnie podobają mi się te w ruchu, super ostrość, aż "czuć" ruch, hmm... poprostu S U P E R!!!
Tylko pozazdrościć, bo mi jeszcze nigdy takie nie wyszły:lol:
Bardzo Ci dziękuję:p :p :p
Również uważam, że weimary mają w sobie coś z człowieka:lol:.
A zdjęcia w ruchu...
No cóż wiele odrzucam. To nie tak, że każde się nadaje. Do wszystkiego się dochodzi metodą prób i błędów, więc ćwicz, a w końcu zaczną wychodzić:p

Posted

Aniu dziekuję Ci za możliwosc ogladania Twoich dzieł , za wrażenia estetyczne i inne takie:)
zdjęcia są przewspaniałe:)
a Basco....echhhhhhhhhhhh:)

Posted

[quote name='an3czka']...Tak jakby nie mógł z drugiej strony usiąść:roll:

oooo Aniu widzę ze fociłaś dziś kropelki :multi:
:lol::lol::lol:

piekne foteczki :loveu:
hihi właściwie to mozesz spokkojnie skopiować to co napisałaś ui mnei o moich fotkach bo doskonale obrazują to co mogłabym dziś napisać o Twoich fotkach :eviltong:

Posted

Ja też uważam, że fotki są śśśśświetne, a Basiulek po prostu przepiękny:loveu::loveu::loveu:. Proszę go wytarmosić za uszkami ode mnie i od Bigoska:lol: