Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Behemot']

A mnie tu zaintrygowała taka rzecz:
do czego służy ten futerał na okolicach .... hmmm..... Bruce'a? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahaha :lol: , to była pierwsza rzecz, o której pomyślałam jak tylko spojrzałam na zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']

Moi chłopcy zwariowani:roll: :eviltong:

Aniu rewelacja!!!!:lol: Że też udało ci się nadążyć za nimi żeby ich w kadrze zatrzymać :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Przepraszam - z powodu dłuższej nieobecności nie jestem w temacie ... Aniu, KTO I CO ma urodzić ???
PS Twoje zdjęcia wpędzają mnie w kompleksy ... Są świetne !
Haniu nie mów o kompleksach, o robisz cudne zdjęcia:p.
A urodzić mają sie kotki i mam nadzieję, że wśród nich będzie kicia dla mnie:loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Aniu rewelacja!!!!:lol: Że też udało ci się nadążyć za nimi żeby ich w kadrze zatrzymać :evil_lol:
Gosiu to jest trochę tak, że przewiduję co zrobią:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Co, Wy nie karmicie psów na spacerach?:roll: :lol:

Ja trzymam w woreczku albo w kieszeni :lol:. Choć za kilka dni będę kupować już właściwy na smakołyki :lol:.

A jakiej rasy ma być kicia :cool3:.?

Posted

[quote name='Cimi']Ja trzymam w woreczku albo w kieszeni :lol:. Choć za kilka dni będę kupować już właściwy na smakołyki :lol:.

A jakiej rasy ma być kicia :cool3:.?
W naszym przypadku trudno jest trzymac surowe mięso w kieszeni. Poza tym wisząca na pasie (lub niżej:lol:) torebka jest po prostu wygodniejsza.

Kotek Kartuski:loveu:

Posted

[quote name='an3czka']W naszym przypadku trudno jest trzymac surowe mięso w kieszeni. Poza tym wisząca na pasie (lub niżej:lol:) torebka jest po prostu wygodniejsza.

Kotek Kartuski:loveu:

A jaki to rodzaj mięska?

Posted

Witam cipelutko w ten chłodny wieczór:)
Aniu piękne zdjęcia , Basco jak zwykle uroczy :) ale chodzi mi ten artyzm.......mmmmmmmm:)

Posted

Wyyyyyyy...:roll:Przecież pajączki pożyteczne są:razz: Może trudno w to uwieżyć, ale tak jednak jest:evil_lol:Mmmmm surowe mięcho, Negro dla niego też wszystko zrobi:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Behemot i Gosia! Ten futerał, to pojemnik na smakołyki. Co, Wy nie karmicie psów na spacerach?:roll: :lol:

Aaaaaaaaaaa!!! Bardzo fajny "karmnik" :evil_lol:

Posted

Dealer:buzi:
Olcha poczatkowo byłam zdecydowana na kotkę, ale teraz się waham.
Dobcia jasne, że pożyteczne. Te które spotykam na spacerze omijam, lub robię zdjęcia:lol:. Natomiast jak spotykam takiego delikwenta w mieszkaniu, nie cackam się:diabloti:
PIKA Basculec nic o tym jeszcze nie wie, i najnormalniej w świecie postawię go przed faktem dokonanym:evil_lol:
Gosiu też tak uważam:lol:
Haniu proszę bardzo

Agility można ćwiczyć wszędzie...

Mój brudas kochany:loveu:

Czy ktoś zna się na kwiatach? Znalazłam dziś takie coś i zastanawiam się czy to zwykły chwast czy nie. Jakos tak szlachetnie wyglądał wśród polnych badyli...

Posted

olcha napisał(a):
an3czko bierz kotka nie koteczkę! Koniecznie! Miałam w domu kotkę....ja dziękuję. A kot :loveu: zupełnie inny charakter :loveu:

a ja mam kotkę zowie sie Mafia i jest cudowna, słucha sie jak pies prawie:) i jest przeokropnym pieszczochem:)

Posted

[quote name='an3czka']PIKA Basculec nic o tym jeszcze nie wie, i najnormalniej w świecie postawię go przed faktem dokonanym:evil_lol:
:hmmmm: a ze tak zapytam, Basculec to na co dzień kotow nie jada ? :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']an3czko bierz kotka nie koteczkę! Koniecznie! Miałam w domu kotkę....ja dziękuję. A kot :loveu: zupełnie inny charakter :loveu:
No właśnie coraz bardziej przekonuję się do kocura:lol:
[quote name='dealer']a ja mam kotkę zowie sie Mafia i jest cudowna, słucha sie jak pies prawie:smile: i jest przeokropnym pieszczochem:smile:
To chyba zależy jak się trafi. Ja też na początku zapowiedziałam hodowcy, że albo Ona albo nic!:evil_lol:. Coraz częściej jednak spotykam opinie, że kocury bardziej milusińskie są...

Aluś nie zapeszajmy. Jeszcze się mełe nie urodziły:lol:

Haniu naprawdę czekałaś na Bascowatego?:oops:. Bardzo nam miło:p

PIKA absolutnie. Fakt. Dwa razy kota pogonił. Mieliśmy też mały problem, bo kot sąsiadów do nas na balkon właził i zaczepiał mi psa.
Basco nie ma żadnych skłonności morderczych. To czysta chęć pogoni za uciekającym obiektem. Przyznam, że dawno kota nie widział, ale myśle, że by go nie gonił (nie wolno mu gonic dzikich zwierząt. Jedynie lisowi nie odpuści, ale nad tym pracujemy:lol:).
Nigdy kotów nie wąchał, bo ich właściciele zawsze mówili, że sa one agresywne, itp.:cool1:

Wiem, że z oswajaniem nie ma problemów, poza jedną sytuacją, gdy pies goni koty z chęci zamordowania ...:shake:

Posted

[quote name='an3czka']No właśnie coraz bardziej przekonuję się do kocura:lol:

To chyba zależy jak się trafi. Ja też na początku zapowiedziałam hodowcy, że albo Ona albo nic!:evil_lol:. Coraz częściej jednak spotykam opinie, że kocury bardziej milusińskie są...

Aluś nie zapeszajmy. Jeszcze się mełe nie urodziły:lol:

Haniu naprawdę czekałaś na Bascowatego?:oops:. Bardzo nam miło:p

PIKA absolutnie. Fakt. Dwa razy kota pogonił. Mieliśmy też mały problem, bo kot sąsiadów do nas na balkon właził i zaczepiał mi psa.
Basco nie ma żadnych skłonności morderczych. To czysta chęć pogoni za uciekającym obiektem. Przyznam, że dawno kota nie widział, ale myśle, że by go nie gonił (nie wolno mu gonic dzikich zwierząt. Jedynie lisowi nie odpuści, ale nad tym pracujemy:lol:).
Nigdy kotów nie wąchał, bo ich właściciele zawsze mówili, że sa one agresywne, itp.:cool1:

Wiem, że z oswajaniem nie ma problemów, poza jedną sytuacją, gdy pies goni koty z chęci zamordowania ...:shake:

na pewno zależy jak sie trafi:) ja mam kotke kierdys mialam kocura -był wykastrowany ale mimo to wędrował po oklicy i zaczepiał wszystkie inne koty:) co chwilka wracał z ranami wojennymi:) ale fakt stwór był przekochany:)
mafia - moja obecna -nic nie robi sobie z tego ze np.ktos nie lubi kotów( co one podobno wyczuwają) i pakuje sie na kolanka i żąda miziania:) ci z moich znajomych którzy nie lubili kotów juz lubią;)