Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 wrrrrr mroczno tu :lol: chcemy pieska na rozweselenie:loveu: Quote
an3czka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='dealer']Ania gdyby nie to ze tak Was lubie juz moje oko by tu nie zajrzało:) NIE CIERPIĘ PAJĄKÓW!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) Ja też nie lubię, no ale są wśród nas, co zrobić:evil_lol: Quote
an3czka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='*luthien*']wrrrrr mroczno tu :lol: chcemy pieska na rozweselenie:loveu: Może później...:lol: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='an3czka']Ja też nie lubię, no ale są wśród nas, co zrobić:evil_lol: rozgniatanie odpada :evil_lol: Quote
agbar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='an3czka']Ja też nie lubię, no ale są wśród nas, co zrobić:evil_lol: ja tam pomysła mam ale mało humanitarnego:):evil_lol: Quote
an3czka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='*luthien*']rozgniatanie odpada :evil_lol: Czemu?:diabloti: Quote
an3czka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='dealer']ja tam pomysła mam ale mało humanitarnego:):evil_lol: Zdradzisz?:cool3: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='an3czka']Czemu?:diabloti:no coś ty, to morderstwo!:diabloti: Quote
an3czka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='*luthien*']no coś ty, to morderstwo!:diabloti: Usprawiedliwione:lol: Komary, muchy, kleszcze, itp. to samo:angryy: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='an3czka']Usprawiedliwione:lol: Komary, muchy, kleszcze, itp. to samo:angryy:właśnie, choć kleszcze są BLE!:diabloti: Quote
AlKil Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Hmmm, czyżbyśmy lubili pajączki??? Ja mam do nich taki stosunek - :mad: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='AlKil'] Hmmm, czyżbyśmy lubili pajączki??? Ja mam do nich taki stosunek - :mad:wierz mi j też:razz: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Aniu - wszystkie zdjecia są piękne :) widzę ze zaczynasz powoli wchodzić w makro :lol: bardzo sie cieszę ze nie tylko ja szukam miniaturowych obiektów do fotografowania hihih Quote
agbar Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='an3czka']Zdradzisz?:cool3: wolę nie bo by mnie gromy i przekleństwa wielbicieli stworów takich dopadły....ale szeptem dodam ze w gre wchodzi ogień, woda, i kapeć:):evil_lol: Quote
Patka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Aniu a co Ty taka drapiezna na wiosnę :evil_lol: no tak przbedzie nowy mięsozerca :lol: Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='PIKA']Matko :crazyeye: rewela :loveu: Bałam się, że nie uda mi się zrobić tego zdjęcia, bo pająk owijał tego robala w niesamowitym tempie:lol: Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='AlKil'] Hmmm, czyżbyśmy lubili pajączki??? Ja mam do nich taki stosunek - :mad: Nie znoszę ich, boję się. Fuj! Ale fajnie się je fotografuje:evil_lol: Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Gosiek']Aniu - wszystkie zdjecia są piękne :) widzę ze zaczynasz powoli wchodzić w makro :lol: bardzo sie cieszę ze nie tylko ja szukam miniaturowych obiektów do fotografowania hihih Gosiu dzięki. W świat makro to może niekoniecznie, bo to, co widać na zdjęciu tu, w galerii jest wycinkiem większego zdjęcia. Nie umiem zrobic takiego makro jak Ty. Zdradź mi swój sekret. No chyba, że to od sprzętu zależy:roll: Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='dealer']wolę nie bo by mnie gromy i przekleństwa wielbicieli stworów takich dopadły....ale szeptem dodam ze w gre wchodzi ogień, woda, i kapeć:):evil_lol: Mamy sadystyczne skłonności co?:cool3: Pamiętam jak kiedyś w szkole, na lekcji (siedziałam przy oknie) latała mucha i mnie wkurzała. Nie zastanawiając się długo zabiłam ją zeszytem. Nauczycielka miała do mnie duże pretensje, że jak ja mogłam...:evil_lol: Quote
an3czka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Patka']Aniu a co Ty taka drapiezna na wiosnę :evil_lol: no tak przbedzie nowy mięsozerca :lol: Ja drapieżna?:cool3: :diabloti: Mięsożerca planowo ma sie urodzić 21:loveu:, ale poprzedni miot urodził się 6 dni po planowanym terminie. ...Tak więc czekam... Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='an3czka']Ja drapieżna?:cool3: :diabloti: Mięsożerca planowo ma sie urodzić 21:loveu:, ale poprzedni miot urodził się 6 dni po planowanym terminie. ...Tak więc czekam... Przepraszam - z powodu dłuższej nieobecności nie jestem w temacie ... Aniu, KTO I CO ma urodzić ??? PS Twoje zdjęcia wpędzają mnie w kompleksy ... Są świetne ! Quote
Behemot Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 A mnie tu zaintrygowała taka rzecz: do czego służy ten futerał na okolicach .... hmmm..... Bruce'a? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 :razz:super ta fotka :shake: mi sie takie nie udają Quote
Recommended Posts