agbar Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 gratulujemy:) Aniu sliczne zdjecia...tzn. zawsze byly ladne ale teraz jakby ladniejsze:) Quote
Teklunia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='an3czka'] 25 kończę w listopadzieczesc Aniu :) to my jestesmy prawie rowiesniczkami :) ja tylko ciutke ponad rok starsza :lol: Quote
bigos Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Aniu :) to my jestesmy prawie rowiesniczkami :) ja tylko ciutke ponad rok starsza :lol: To tak ja ja:lol: an3czka: Powiem szczerze, że dopiero teraz zauważyłam ten malutki i jaśniutki napis z ilością lat (czyżby celowo został tak zapisany:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu- wielkie gratulacje za zaliczenie Basca :multi::multi::multi: bardzo sie cieszę że jednak ponownie spróbowaliście... jesteś dumna z chłopaków? ps... zdjecia są (jak to mówi mój kolega) zajefajne :lol: Gosiu jestem bardzo z Nich dumna. Moi kochani chłopcy:loveu: Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='dealer']gratulujemy:) Aniu sliczne zdjecia...tzn. zawsze byly ladne ale teraz jakby ladniejsze:) Dziekuję!:p Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Kasia, bigos to ja gówniara jestem:cool3: bigos a co ja sie będę chwalić, że taka młodziutka jestem:evil_lol: Quote
bigos Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='an3czka']Kasia, bigos to ja gówniara jestem:cool3: bigos a co ja sie będę chwalić, że taka młodziutka jestem:evil_lol: Młodość jest wpaniała!!!!!!!:multi::multi::multi: Mogłabyś ukrywać gdybyś już była wiekowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='bigos']Młodość jest wpaniała!!!!!!!:multi::multi::multi: Mogłabyś ukrywać gdybyś już była wiekowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do starutkiej babulinki jeszcze trochę mi brakuje;) Basco u wodopoju... A tu jakiś taki dziwny:tard: Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Wieeelkie gratulacje!!!:klacz::klacz: Brawo :smilecol: Sliczne foty!! Ten bassecik jest wspanialy :lol: Quote
Dobcia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Jak ja tu dawnoooooooooooooooooo niebyłam...:oops::oops::oops: Bardzo prosze o wybaczenie:oops: Ale za to ile musiałam nadrobić...ho...ho....Sama przyjemność:lol::lol::lol: Zdjęcia tak cudownie ewoluowały, Bascunio taki śliczny:loveu:a talent pańći-nie ma co:multi: I na dobry moment trafiłam-GRATULACJE DLA BASCUNIA!!!:laola: Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='an3czka']Basco u wodopoju... A tu jakiś taki dziwny:tard: tak jakby jakieś procenciki były w tej wodzie :lol: Quote
KaRa_ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ale mu sie jakies wodorosty do nogi przyczepily:lol: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='*luthien*'] Pij słoneczko, Pij :wink: Oj pijak z niego straszny! Uwielbia strumyki. W domu pije tylko świeżo nalaną wodę. Taka stojąca w misce godzinę już jest be:lol: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='anetta']Wieeelkie gratulacje!!!:klacz::klacz: Brawo :smilecol: Sliczne foty!! Ten bassecik jest wspanialy :lol: Dzięki!:p :p Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Dobcia']Jak ja tu dawnoooooooooooooooooo niebyłam...:oops::oops::oops: Bardzo prosze o wybaczenie:oops: Ale za to ile musiałam nadrobić...ho...ho....Sama przyjemność:lol::lol::lol: Zdjęcia tak cudownie ewoluowały, Bascunio taki śliczny:loveu:a talent pańći-nie ma co:multi: I na dobry moment trafiłam-GRATULACJE DLA BASCUNIA!!!:laola: Wybaczam i zapraszam częściej. Z tym talentem, to troszkę przesada, ale dziekuję:p :p :p. Za gratulacje również:p Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='malawaszka']tak jakby jakieś procenciki były w tej wodzie :lol: O właśnie. Bardzo trafny komentarz:lol: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale mu sie jakies wodorosty do nogi przyczepily:lol: Smyrały go po poduszeczkach:evil_lol: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 A tak z innej beczki, to bardzo się cieszę, że dogo w końcu działa:angryy:. Ileż można czekać na wklejenie wczorajszych zdjęć... Quote
Daga_i_Oskar Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Cześc An3czko :multi: Długo sie nie odzywalam, ale foty zawsze podziwiamial i ... chyle czoła dziewczyno :oops: Gratuluje Basculkowi :multi: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc An3czko :multi: Długo sie nie odzywalam, ale foty zawsze podziwiamial i ... chyle czoła dziewczyno :oops: Gratuluje Basculkowi :multi: Daguś! Jak miło Cię widzieć! Witaj!:multi: Quote
olcha Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='an3czka']A tak z innej beczki, to bardzo się cieszę, że dogo w końcu działa:angryy:. Ileż można czekać na wklejenie wczorajszych zdjęć... Czy ty włazisz za nim do wody? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
olcha Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Łał jak ja kocham krzyżaki :loveu: Śliczne zdjęcie :loveu: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='olcha']Czy ty włazisz za nim do wody? :cool3: :cool3: :cool3: Nie:lol:. Jest z ziemi usypany całkiem gruby wał łączący oba brzegi. Wał jest już troszkę zniszczony i jego środek przecieka, ale to nic. Stać (a raczej kucać) na nim można:eviltong: Quote
Recommended Posts