an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Nugatowa']Aniu czy ja moge te piękne zdjecia umieścić w galerii Seterkowa jako pamiątka o pamietnych próbach w Kazimierzy Wielkiej :oops: :evil_lol: :cool3: :lol: Jakie zdjęcia?:roll: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Teklunia']jejciu, jejciu! co za slodkosci :loveu::loveu::loveu: PS - piekny puchar :lol: Boski psiur nie?:p Mi też sie puchar podoba:evil_lol: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Teklunia']tu jak wilkołak... tu jak bullterier... a tu... juz lepiej nie myslec :shake: naprawde sie boje tego stworzenia:scared: Kasiu spójrz na to inaczej. Pies jest ten sam, tylko ma różne oblicza:lol: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='olcha'] Ale węża dorwał :crazyeye: :eviltong: Sssssssssssssss:lol: GRATULACJE!!! :bigcool: Dzięki! Quote
Cimi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No, no Basco brawo :multi: :ylsuper:. Gratulacje Aniu :bigcool: :klacz: :klacz:. Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Agga'] No piekna fota. Mały gremlinek. Taka mała pokraczka:lol: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Cimi']No, no Basco brawo :multi: :ylsuper:. Gratulacje Aniu :bigcool: :klacz: :klacz:. Dziękuję bardzo:p Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 I odbiór dyplomu I stopnia:multi: Aaaaa to sie udalo :sweetCyb::Cool!::bigcool::cunao: GRATULACJE :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='PIKA']Aaaaa to sie udalo :sweetCyb::Cool!::bigcool::cunao: GRATULACJE :sweetCyb: :sweetCyb: Dzięki!!!:p :p :p Quote
Nugatowa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='an3czka']Jakie zdjęcia?:roll: Te z Prób Polowych .Aniuuuuuu nie wiesz?!?!?!:lol: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Nugatowa']Te z Prób Polowych .Aniuuuuuu nie wiesz?!?!?!:lol: Mam jeszcze kilka z wyżłem niemieckim. Moge je tu wstawić, ale już nie dziś, bo uciekam od kompa:p . Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='malawaszka']Brawo Brawo BASCO!!!!!! :laola: :multi: Dziękujemy!:p Quote
Nugatowa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='an3czka']Mam jeszcze kilka z wyżłem niemieckim. Moge je tu wstawić, ale już nie dziś, bo uciekam od kompa:p . Dziękuje Aniu :lol: A nas nie chwyciłaś :oops: ? To wstawie i bedzie pamiątka:buzi: ale wyjezdzam wiec dopiero zza tydzien pozdrawiam Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 SUPER BRAWA I GRATULKI DLA BASCULCA:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Nugatowa']Dziękuje Aniu :lol: A nas nie chwyciłaś :oops: ? To wstawie i bedzie pamiątka:buzi: ale wyjezdzam wiec dopiero zza tydzien pozdrawiam Chwyciłam, chwyciłam. Daj cynk jak wrócisz, to wstawię zdjęcia Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']SUPER BRAWA I GRATULKI DLA BASCULCA:multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo nam miło. Dziękujemy:p Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='bigos']Super fotki:loveu::loveu::loveu: Zastanawiam się dlaczego nigdy nie ma Pani na zdjęciach???(wiem, że robi zdjęcia, ale czy nie możnaby odwrócić ról i Pan robi Pani z Basco zdjęcia?) A znalazła się Pani, ale sama, bez Basco:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No i oczywiście my - to jest : ja, kastracik Gezesławek i sara Mańka gratulujemy ! A jakże ! :Cool!: Quote
bigos Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='an3czka']Mam jeszcze kilka z wyżłem niemieckim. Moge je tu wstawić, ale już nie dziś, bo uciekam od kompa:p . Czekam na wyżełka niemieckiego!!! Oczywiście gratuluję sukcesu:multi::multi::multi: A ile Pani ma lat jeżeli nie jest to niedyskretne pytanie??? Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No i oczywiście my - to jest : ja, kastracik Gezesławek i sara Mańka gratulujemy ! A jakże ! :Cool!: Dziękujemy, dziękujemy...:p Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='bigos']Czekam na wyżełka niemieckiego!!! Oczywiście gratuluję sukcesu:multi::multi::multi: A ile Pani ma lat jeżeli nie jest to niedyskretne pytanie??? Np. takie 25 kończę w listopadzie Quote
Gosiek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 cześć Aniu- wielkie gratulacje za zaliczenie Basca :multi::multi::multi: bardzo sie cieszę że jednak ponownie spróbowaliście... jesteś dumna z chłopaków? ps... zdjecia są (jak to mówi mój kolega) zajefajne :lol: Quote
Recommended Posts