an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='olcha'] Jakie karaoke :lol: : "aaaaaaaaaaaj fil gud la la la la la la la" Basco ma różne ukryte talenty:lol: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='.:::Gosia:::.']Wchodzę tutaj i za każdym razem gały mi wyskakują. Takie cudne zdjecia tutaj da się zobaczyć. żywe sreberko w polu, mrau. :loveu: Więcej zdjęć! Więcej! :loveu: Odezwała się Ta, która żywego sreberka nie ma:lol: Dzięki Gosiu! Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Nugatowa']"Taniec z gwiazdami"(Bruce tańczy jak sie patrzy :lol: :cool3: :evil_lol: ) To salsa czy rumba ? :evil_lol: :lol: Ja daje wam 10 !!!! Skok przez nogę?:lol: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='olcha'] To uciekające dookoła mufy? Nie. To ziemia, itp.:p Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='olcha'] Ale Bruce ma fajną saszetkę :oops: Ha!! A najfajniejsza jest zawartość (dla Basco oczywiście):lol: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='an3czka']Kasiu, ależ to Basco!:lol:nieee?!!? :crazyeye: ;) Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia']nieee?!!? :crazyeye: ;) Taaaaaak!!!:lol: Quote
olcha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='an3czka']Ha!! A najfajniejsza jest zawartość (dla Basco oczywiście):lol: Pokaż, pokaż co jest w środku :lol: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='olcha']Pokaż, pokaż co jest w środku :lol: Już nic nie ma:lol: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='PIKA']Uszy pogubi :evil_lol: Eeee. Dobrze się głowy trzymaja:evil_lol: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Dzis pojechaliśmy na próby polowe do Kazimierzy Wielkiej... W drodze zaliczylismy spacerek, żeby sie pies wysiurał, wykupczył i ogólnie zrelaksował. Basco szybko wygrzebał z pola korzeń...:lol: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Tak się jakoś złożyło, że w wyniku niesamowitego zdenerwowania nie pstryknęłam podczas prób żadnej fotki:eggface: poza jedną, gdy chłopcy szli w pole... Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 A tu już po. Kanapka z żółtym serem i ogórkiem małosolnym do podziału:lol: A to innym uczestnik prób. Czyż nie jest słodki?:p Tyyyle mam skóry... Przy okazji mycia uszu z błota, można się napić:lol: I odbiór dyplomu I stopnia:multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='an3czka']I odbiór dyplomu I stopnia:multi: Juhu!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Brawo Basculec!! :klacz: Jednak zdążyliście :cool3: Pozdrawiam! Marysia i Una PS Puchar? Byliście w pierwszej trójce? Quote
gośku. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 gratuluję! świetnie boszło Bascowi! :multi: on ma ile lat? dwa, więcej? co musiał robić? {sonę bym musiała zabrać} Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Brawo!:multi: :multi: :multi: garuluje!:multi: a to dla was:oops: Quote
bigos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Super fotki:loveu::loveu::loveu: Zastanawiam się dlaczego nigdy nie ma Pani na zdjęciach???(wiem, że robi zdjęcia, ale czy nie możnaby odwrócić ról i Pan robi Pani z Basco zdjęcia?) Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Dzięki dziewczyny, dzięki:buzi: Tak Marysiu zdążyliśmy. Basco w lipcu dopiero kończy dwa lata. Kaziemierza jest blisko Krakowa i tylko dlatego pojechaliśmy. Psów było mało (na zgłoszonych 12 pojawiło się 5:lol:). Basco zajął drugą lokatę. Najbardziej był zadowolony z Chapi. Chwycił torbę w zęby, polazł na trawę, roztargał i zaczął wcinać. Oszalał na jego punkcie:evil_lol: Gosia regulamin powinnaś znaleźć na www. pzlow.pl *luthien* dziękuję bardzo. Śliczne!:loveu: bigos Pani jest w galerii. Przeoczyłaś:eviltong:. Faktycznie, nie pojawiam się zbyt często, bo... nie:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='an3czka']A tu już po. Kanapka z żółtym serem i ogórkiem małosolnym do podziału:lol: A to innym uczestnik prób. Czyż nie jest słodki?:p Tyyyle mam skóry... Przy okazji mycia uszu z błota, można się napić:lol: I odbiór dyplomu I stopnia:multi: Mo basculec słodki :loveu: :loveu: :loveu: Dodam skromnie, że mialam okazje podziwiać Basco na zywo:cool3: Bo byliśmmy również na próbach BRWOO :multi: BASCOOOOOOOO :multi: Quote
an3czka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Nugatowa']Mo basculec słodki :loveu: :loveu: :loveu: Dodam skromnie, że mialam okazje podziwiać Basco na zywo:cool3: Bo byliśmmy również na próbach BRWOO :multi: BASCOOOOOOOO :multi: Nugatowa dzięki. Gratulacje dla Was!:multi: Quote
Nugatowa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Aniu czy ja moge te piękne zdjecia umieścić w galerii Seterkowa jako pamiątka o pamietnych próbach w Kazimierzy Wielkiej :oops: :evil_lol: :cool3: :lol: Quote
Teklunia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='an3czka'] jejciu, jejciu! co za slodkosci :loveu::loveu::loveu: PS - piekny puchar :lol: Quote
Teklunia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='an3czka'] tu jak wilkołak... [quote name='an3czka'] tu jak bullterier... [quote name='an3czka'] a tu... juz lepiej nie myslec :shake: naprawde sie boje tego stworzenia:scared: Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ale węża dorwał :crazyeye: :eviltong: GRATULACJE!!! :bigcool: Quote
Recommended Posts