Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisija mialma przyjamnosc u weta poznac przepieknego weimara o imieniu Amber - piekny pies i o wspanialym charakterze
nie wiedzialm, ze weimary maja takie milutenkie futerko!
i na zywo wygladaja wspaniale

Posted

Po pierwsze:

[quote name='an3czka']

to ja bardzo proszę uważać z tymi radosnymi skokami!! :mad: Pionowe lądowania na tylne łapy mogą rozwalić psu kręgosłup :mad:

A po drugie

[quote name='an3czka']

nie myśleliście przypadkiem o frisbee? Do takiego skocznego psa to zabawa jak znalazł :cool3: I jeśli się nie mylę to weimar jest aktualnym rekordzistom Polski w LongDistance kobiet :p

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='kiwi']dzisija mialma przyjamnosc u weta poznac przepieknego weimara o imieniu Amber - piekny pies i o wspanialym charakterze
nie wiedzialm, ze weimary maja takie milutenkie futerko!
i na zywo wygladaja wspaniale
Znamy Amberka i jego brata Aryska:multi:
Za to wieki ich już nie widzieliśmy:cool1:

Posted

[quote name='Teklunia']ja si e tu ostatnio boje wchodizc, bo tu straszy :smhair2:
Straszy??? Kasiu czy masz jakieś dziwne lęki??
Bo to chyba nie Basco Cię straszy?:razz:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Po pierwsze:

to ja bardzo proszę uważać z tymi radosnymi skokami!! :mad: Pionowe lądowania na tylne łapy mogą rozwalić psu kręgosłup :mad:

A po drugie

nie myśleliście przypadkiem o frisbee? Do takiego skocznego psa to zabawa jak znalazł :cool3: I jeśli się nie mylę to weimar jest aktualnym rekordzistom Polski w LongDistance kobiet :p
Marysia i Una
Pozdrawiam

Po pierwsze, to na tym zdjęciu Basco sie akurat wybijał po smaczek, nie lądował, a po drugie, to zatrzymamy sie raczej na amatorskim Agility:lol: (z tego, co mi wiadomo, to właśnie frisbee jest bardzo kontuzyjnym sportem, tym bardziej dla takiego ciężkiego psa jak weimar:roll:)

Posted

[quote name='an3czka']Straszy??? Kasiu czy masz jakieś dziwne lęki??
Bo to chyba nie Basco Cię straszy?:razz: szczerze mowiac, to mam rozne dziwne leki, ale tym razem boje sie tego stwora z Twoich fotografii...

Posted

[quote name='an3czka']Po pierwsze, to na tym zdjęciu Basco sie akurat wybijał po smaczek, nie lądował, a po drugie, to zatrzymamy sie raczej na amatorskim Agility:lol:

Ja wiem, że zdjęcia kłamią :lol: I że całkiem bezpieczny skok może bardzo niebezpiecznie wyglądać na zdjęciu. Ale jestem przewrażliwiona, więc wolę dmuchać na zimne i "upominać" kogo się da :razz: Nie gniewaj się, ja wyłącznie w trosce o psa :)

[quote name='an3czka'](z tego, co mi wiadomo, to właśnie frisbee jest bardzo kontuzyjnym sportem, tym bardziej dla takiego ciężkiego psa jak weimar:roll:)

Frisbee nie jest kontuzyjne, jeśli psa się dobrze prowadzi - czyli od początku uczy się psa bezpiecznej techniki skoku (z lądowaniem na przednie łapy lub na wszystkie cztery na raz).

Pozdrawiam cieplutko
Marysia i Una

Posted

Wchodzę tutaj i za każdym razem gały mi wyskakują. Takie cudne zdjecia tutaj da się zobaczyć. żywe sreberko w polu, mrau. :loveu:
Więcej zdjęć! Więcej! :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']I jeszcze kilka z wczoraj...:p

"Taniec z gwiazdami"(Bruce tańczy jak sie patrzy :lol: :cool3: :evil_lol: )

To salsa czy rumba ? :evil_lol: :lol:

Ja daje wam 10 !!!!

Posted

[quote name='olcha']
Ale Bruce ma fajną saszetkę :oops: hihihihihihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']szczerze mowiac, to mam rozne dziwne leki, ale tym razem boje sie tego stwora z Twoich fotografii...
Kasiu, ależ to Basco!:lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Ja wiem, że zdjęcia kłamią :lol: I że całkiem bezpieczny skok może bardzo niebezpiecznie wyglądać na zdjęciu. Ale jestem przewrażliwiona, więc wolę dmuchać na zimne i "upominać" kogo się da :razz: Nie gniewaj się, ja wyłącznie w trosce o psa :)

Frisbee nie jest kontuzyjne, jeśli psa się dobrze prowadzi - czyli od początku uczy się psa bezpiecznej techniki skoku (z lądowaniem na przednie łapy lub na wszystkie cztery na raz).

Pozdrawiam cieplutko
Marysia i Una
Marysiu ja wcale się nie gniewam.
A że upominasz, bardzo dobrze:p:p :p

Co do frisbee, to przyznam, że kupiliśmy nawet kiedys talerz, ale Basco sie nim znudził:lol: