an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='*luthien*'] a założysz się, że nie robi?:evil_lol: JAKIE CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o Nie założę:eviltong: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia']jaka Basco mam antenke :lol: a na jakiej czestotliwosci odbiera? Kasiu nie odbiera wcale. Antenka jest prowizoryczna:lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 o jesu ktoś za mną chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o jesu ktoś za mną chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...i podgląda:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 hahahahha no nie mogę niesamowity agent z Basca :lol: :lol: :lol: Quote
kiwi Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 dzisija mialma przyjamnosc u weta poznac przepieknego weimara o imieniu Amber - piekny pies i o wspanialym charakterze nie wiedzialm, ze weimary maja takie milutenkie futerko! i na zywo wygladaja wspaniale Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='an3czka'] ja si e tu ostatnio boje wchodizc, bo tu straszy :smhair2: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Po pierwsze: [quote name='an3czka'] to ja bardzo proszę uważać z tymi radosnymi skokami!! :mad: Pionowe lądowania na tylne łapy mogą rozwalić psu kręgosłup :mad: A po drugie [quote name='an3czka'] nie myśleliście przypadkiem o frisbee? Do takiego skocznego psa to zabawa jak znalazł :cool3: I jeśli się nie mylę to weimar jest aktualnym rekordzistom Polski w LongDistance kobiet :p Pozdrawiam Marysia i Una Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='kiwi']dzisija mialma przyjamnosc u weta poznac przepieknego weimara o imieniu Amber - piekny pies i o wspanialym charakterze nie wiedzialm, ze weimary maja takie milutenkie futerko! i na zywo wygladaja wspaniale Znamy Amberka i jego brata Aryska:multi: Za to wieki ich już nie widzieliśmy:cool1: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='malawaszka']hahahahha no nie mogę niesamowity agent z Basca :lol: :lol: :lol: No taki śmieszny z niego koleś:lol: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia']ja si e tu ostatnio boje wchodizc, bo tu straszy :smhair2: Straszy??? Kasiu czy masz jakieś dziwne lęki?? Bo to chyba nie Basco Cię straszy?:razz: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Po pierwsze: to ja bardzo proszę uważać z tymi radosnymi skokami!! :mad: Pionowe lądowania na tylne łapy mogą rozwalić psu kręgosłup :mad: A po drugie nie myśleliście przypadkiem o frisbee? Do takiego skocznego psa to zabawa jak znalazł :cool3: I jeśli się nie mylę to weimar jest aktualnym rekordzistom Polski w LongDistance kobiet :p Marysia i Una Pozdrawiam Po pierwsze, to na tym zdjęciu Basco sie akurat wybijał po smaczek, nie lądował, a po drugie, to zatrzymamy sie raczej na amatorskim Agility:lol: (z tego, co mi wiadomo, to właśnie frisbee jest bardzo kontuzyjnym sportem, tym bardziej dla takiego ciężkiego psa jak weimar:roll:) Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='an3czka']Straszy??? Kasiu czy masz jakieś dziwne lęki?? Bo to chyba nie Basco Cię straszy?:razz: szczerze mowiac, to mam rozne dziwne leki, ale tym razem boje sie tego stwora z Twoich fotografii... Quote
Marysia_i_gończy Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='an3czka']Po pierwsze, to na tym zdjęciu Basco sie akurat wybijał po smaczek, nie lądował, a po drugie, to zatrzymamy sie raczej na amatorskim Agility:lol: Ja wiem, że zdjęcia kłamią :lol: I że całkiem bezpieczny skok może bardzo niebezpiecznie wyglądać na zdjęciu. Ale jestem przewrażliwiona, więc wolę dmuchać na zimne i "upominać" kogo się da :razz: Nie gniewaj się, ja wyłącznie w trosce o psa :) [quote name='an3czka'](z tego, co mi wiadomo, to właśnie frisbee jest bardzo kontuzyjnym sportem, tym bardziej dla takiego ciężkiego psa jak weimar:roll:) Frisbee nie jest kontuzyjne, jeśli psa się dobrze prowadzi - czyli od początku uczy się psa bezpiecznej techniki skoku (z lądowaniem na przednie łapy lub na wszystkie cztery na raz). Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una Quote
olcha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Jakie karaoke :lol: : "aaaaaaaaaaaj fil gud la la la la la la la" Quote
gośku. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Wchodzę tutaj i za każdym razem gały mi wyskakują. Takie cudne zdjecia tutaj da się zobaczyć. żywe sreberko w polu, mrau. :loveu: Więcej zdjęć! Więcej! :loveu: Quote
Nugatowa Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='an3czka']I jeszcze kilka z wczoraj...:p "Taniec z gwiazdami"(Bruce tańczy jak sie patrzy :lol: :cool3: :evil_lol: ) To salsa czy rumba ? :evil_lol: :lol: Ja daje wam 10 !!!! Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='olcha'] Ale Bruce ma fajną saszetkę :oops::razz::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='olcha'] Ale Bruce ma fajną saszetkę :oops: hihihihihihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Teklunia']szczerze mowiac, to mam rozne dziwne leki, ale tym razem boje sie tego stwora z Twoich fotografii... Kasiu, ależ to Basco!:lol: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Ja wiem, że zdjęcia kłamią :lol: I że całkiem bezpieczny skok może bardzo niebezpiecznie wyglądać na zdjęciu. Ale jestem przewrażliwiona, więc wolę dmuchać na zimne i "upominać" kogo się da :razz: Nie gniewaj się, ja wyłącznie w trosce o psa :) Frisbee nie jest kontuzyjne, jeśli psa się dobrze prowadzi - czyli od początku uczy się psa bezpiecznej techniki skoku (z lądowaniem na przednie łapy lub na wszystkie cztery na raz). Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una Marysiu ja wcale się nie gniewam. A że upominasz, bardzo dobrze:p:p :p Co do frisbee, to przyznam, że kupiliśmy nawet kiedys talerz, ale Basco sie nim znudził:lol: Quote
Recommended Posts