Nugatowa Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='an3czka']A oto kilka dzisiejszych zdjęć Łaaaaaa. Potwór!!! Dżungla dżungla nasza dzika dżungla tam dzikusów sto .....:siara: :siara: :siara: Aniu czy wy spacerujecie po lasie równikowym ? :evil_lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 URIA napisał(a):Rrrrany jakie Basco miny robi...w życiu chyba nie widziałam psa z tak...plastycznym pyskiem i obłędnymi oczami. Całość wychodzi kosmicznie:loveu: :p :p :p :p :p Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Nugatowa']Dżungla dżungla nasza dzika dżungla tam dzikusów sto .....:siara: :siara: :siara: Aniu czy wy spacerujecie po lasie równikowym ? :evil_lol: :lol: Tak, tak, po Krakowskim Lesie Równikowym:lol: Quote
olcha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 obłędne i to też :p A na co się tak wściekł? A jakiego kota :cool3: ? Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='an3czka'] Baco, mi tez jest goraco... dzisiaj to ju taki prawie upal prawie mamy :p Quote
bigos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='an3czka']A oto kilka dzisiejszych zdjęć Łaaaaaa. Potwór!!! :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='olcha'] obłędne i to też :p A na co się tak wściekł? A jakiego kota :cool3: ? Absolutnie nie na kotka:eviltong: lecz na kleszcze, które go w tyłeczek kąsają:angryy: Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Teklunia']Baco, mi tez jest goraco... dzisiaj to ju taki prawie upal prawie mamy :p Kasiu a jęzor też Ci zwisa, aż do brody?:eviltong: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='an3czka']Kasiu a jęzor też Ci zwisa, aż do brody?:eviltong: momentami tak :D np. jak dzis wracalam z bazaru z 5 siatami to naprawde mi zwisal ;) Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Teklunia']momentami tak :D np. jak dzis wracalam z bazaru z 5 siatami to naprawde mi zwisal ;):crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany szkoda że nie ma fotki :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć dziewczyny :p Quote
anetta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/maj/04%20maj/DSC_0003.jpg az mu oczy zniebiescialy :evil_lol: boskie :lol::lol: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='an3czka'] Wpadłam do Waszej galeryjki i ...jestem pod wrażeniem .:thumbs: jejku, jakie cudne ujęcia zobaczyłam :loveu::loveu::loveu: Nie da sie ukryc ,że model cudniasty ale i foty przepiękne. :klacz: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 hahaha extra ujęcia - Aniu coraz bardziej zazdraszczam :cool1: Quote
anushka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='an3czka'] mistrzostwo świata :multi: :multi: :multi: znowu sikam!!twoja galeria na mnie działa moczopędnie :lol: Quote
Hanna R. Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Aniu, dlaczego Twoja zieleń nie jest taka - że się wyrażę zajebista ??? W tych moich zdjęciach jedzie po oczach jak cholera . Teraz jeszcze mnie to cieszy - ale za chwilę - w***** - sama wypipkowałam. Quote
KaRa_ Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Padłam,ze śmiechu:lol: :lol: :lol: :lol: Rewelacyjne zdjecie wiecej takich! Mistrzowska mina, a te oczy :crazyeye: :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Witam wszystkich odwiedzających:multi: Jak fajnie, że dogo znów działa:p Anetta bo on ma oczy niebiesko-zielone i w zależnosci od światła dany kolor jest akurat widoczny Alka dzięki! Gosia nie zazdraszczaj:lol: Ania-k nie sikaj! ...A zresztą:lol: Haniu nie mam pojęcia. Nic specjalnie nie ustawiałam:roll: Kara dzięki. Cieszę się, że czasami udaje mi się złapać takie miny:p Aluś jestem! Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Gosiek'] ale świetne :-o moja aż takich min to nie robi :-o :eviltong: Quote
an3czka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='*luthien*']ale świetne :-o moja aż takich min to nie robi :-o :eviltong: Dzięki. Eee tam. Z pewnością robi:p Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 a założysz się, że nie robi?:evil_lol: JAKIE CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='an3czka']Dziewczynki wklejam kilka z wczoraj... jaka Basco mam antenke :lol: a na jakiej czestotliwosci odbiera? Quote
Recommended Posts