Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Olaboga, Basco się rozdwoił :crazyeye:

i zmienił płeć :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Jednym słowem - niezły numer z tego Basco ! :evil_lol:

Posted

Aniu, wytłumacz mi , jak dojechać w to Wasze spacerowe miejsce . Ja bynajmniej nie liczę na to, że moje zdjęcia będą tak dobre jak Twoje - ale chętnie zmieniłabym tereny spacerowe.
I bardzo żałuję, że Gezio nie kocha innych psich mężczyzn... Fajnie byłoby obfotografować weimarską trójkę wspólnie ...

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Olaboga, Basco się rozdwoił :crazyeye:
i zmienił płeć :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Nikt sie nie rozdwoił, ani nie zmienił płci. Proszę mi tu z mojego chłopczyka baby nie robić:mad: :lol:

Marysiu co do tego zdjęcia, to udaje sie czasami fajną chwile złapać. Staram sie nie pstrykać bez namysłu jednego zdjęcia po drugim, ale okazuje się, że wychodzą wtedy najlepsze zdjęcia (no może nie zawsze, ale często:lol:)
...I dziekuję

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aniu, wytłumacz mi , jak dojechać w to Wasze spacerowe miejsce . Ja bynajmniej nie liczę na to, że moje zdjęcia będą tak dobre jak Twoje - ale chętnie zmieniłabym tereny spacerowe.
I bardzo żałuję, że Gezio nie kocha innych psich mężczyzn... Fajnie byłoby obfotografować weimarską trójkę wspólnie ...
Haniu jedziesz ul. Zawiłą od Borku. Mijasz skrzyżowanie z Żywiecka, potem z Kobierzyńską i na światłach skręcasz w lewo w ul. Spacerową (jest tabliczka z nazwą ulicy). Jedziesz cały czas tą ulicą, aż na wysokości zakrętu w prawo pojawi się na wprost wjazd (czyli nie jedziesz ulicą, tak jak prowadzi w prawo, tylko jedziesz prosto). Tam można auto zostawić. Można też autobusem dojechać, ale nie mam pojęcia jakim. Akurat przy Spacerowej jest przystanek.

Brakiem miłości Gezia do innych samców się nie przejmuj, bo z Basco jest tak samo. Nika za to dość wrednym babsztylem jest...

Posted

No no ! cóż ja wyczytałam na zkoconych.pl - Basco bedzie mial kocią przyjaciółkę. To dopiero będą foty, aż się nie mogę doczekać.:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']a nie wygląda :lol: ale one - te baby się tak kamuflują - moja Luna tyż wredna baba a nie wygląda :evil_lol:
No właśnie. Nigdy kurcze nie wiadomo, z kim ma się do czynienia.
Sytuacja z dziś:
Stoję w lecznicy a pod nogami plącze mi sie mała jamniczka. Juz prawie się schyliłam, żeby pogłaskać, ale wcześniej zapytałam od niechcenia "czy można". W tym momencie właścicielka energicznym ruchem przyciągnęła psa do siebie i odpowiedziała "nie, bo gryzie obcych":lol:

Posted

[quote name='URIA']No no ! cóż ja wyczytałam na zkoconych.pl - Basco bedzie mial kocią przyjaciółkę. To dopiero będą foty, aż się nie mogę doczekać.:loveu:
Ciiiiiiii. Nie zapeszajmy:nono: ;)
Jeszcze nic nie jest na 100% pewne.

Posted

Rrrrany jakie Basco miny robi...w życiu chyba nie widziałam psa z tak...plastycznym pyskiem i obłędnymi oczami. Całość wychodzi kosmicznie:loveu: