an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Cimi']No mój aparat :eviltong:, który kupię kiedyś tam :lol:. Aaaaa. To teraz już rozumiem:lol: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Ania-k']mnie się chyba dwoi w oczach ....:crazyeye: :crazyeye: Nie. Dobrze widzisz:lol:. Są dwie sztuki:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Olaboga, Basco się rozdwoił :crazyeye: [quote name='an3czka'] i zmienił płeć :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='an3czka'] Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='an3czka'] KAPITALNE! :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='an3czka'] czesc Aniu :) nie bede oryginalna, ale powiem ze to zdjecie mnie powalilo! swietne!!! Quote
Honey Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Olaboga, Basco się rozdwoił :crazyeye: i zmienił płeć :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jednym słowem - niezły numer z tego Basco ! :evil_lol: Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 O matko! :mdleje::mdleje: co za foty :mdleje: Genialne!! Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Aniu, wytłumacz mi , jak dojechać w to Wasze spacerowe miejsce . Ja bynajmniej nie liczę na to, że moje zdjęcia będą tak dobre jak Twoje - ale chętnie zmieniłabym tereny spacerowe. I bardzo żałuję, że Gezio nie kocha innych psich mężczyzn... Fajnie byłoby obfotografować weimarską trójkę wspólnie ... Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Olaboga, Basco się rozdwoił :crazyeye: i zmienił płeć :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nikt sie nie rozdwoił, ani nie zmienił płci. Proszę mi tu z mojego chłopczyka baby nie robić:mad: :lol: Marysiu co do tego zdjęcia, to udaje sie czasami fajną chwile złapać. Staram sie nie pstrykać bez namysłu jednego zdjęcia po drugim, ale okazuje się, że wychodzą wtedy najlepsze zdjęcia (no może nie zawsze, ale często:lol:) ...I dziekuję Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Aniu :) nie bede oryginalna, ale powiem ze to zdjecie mnie powalilo! swietne!!! Dziękuję Ci Kasiu bardzo:p Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Honey']Jednym słowem - niezły numer z tego Basco ! :evil_lol: Proszę mi tu bez takich...:mad: :lol: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='anetta']O matko! :mdleje::mdleje: co za foty :mdleje: Genialne!! Dzięki wielkie!:p Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :crazyeye: ja nic nie pilam a widze dwa Basca :crazyeye: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu, wytłumacz mi , jak dojechać w to Wasze spacerowe miejsce . Ja bynajmniej nie liczę na to, że moje zdjęcia będą tak dobre jak Twoje - ale chętnie zmieniłabym tereny spacerowe. I bardzo żałuję, że Gezio nie kocha innych psich mężczyzn... Fajnie byłoby obfotografować weimarską trójkę wspólnie ... Haniu jedziesz ul. Zawiłą od Borku. Mijasz skrzyżowanie z Żywiecka, potem z Kobierzyńską i na światłach skręcasz w lewo w ul. Spacerową (jest tabliczka z nazwą ulicy). Jedziesz cały czas tą ulicą, aż na wysokości zakrętu w prawo pojawi się na wprost wjazd (czyli nie jedziesz ulicą, tak jak prowadzi w prawo, tylko jedziesz prosto). Tam można auto zostawić. Można też autobusem dojechać, ale nie mam pojęcia jakim. Akurat przy Spacerowej jest przystanek. Brakiem miłości Gezia do innych samców się nie przejmuj, bo z Basco jest tak samo. Nika za to dość wrednym babsztylem jest... Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: ja nic nie pilam a widze dwa Basca :crazyeye: Tak, tak Pika. Dobrze widzisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='malawaszka'] hahaha jaki szelmowski uśmiech :lol: No mówię przecież, że to wredna baba:lol: Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 a nie wygląda :lol: ale one - te baby się tak kamuflują - moja Luna tyż wredna baba a nie wygląda :evil_lol: Quote
URIA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 No no ! cóż ja wyczytałam na zkoconych.pl - Basco bedzie mial kocią przyjaciółkę. To dopiero będą foty, aż się nie mogę doczekać.:loveu: Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='malawaszka']a nie wygląda :lol: ale one - te baby się tak kamuflują - moja Luna tyż wredna baba a nie wygląda :evil_lol: No właśnie. Nigdy kurcze nie wiadomo, z kim ma się do czynienia. Sytuacja z dziś: Stoję w lecznicy a pod nogami plącze mi sie mała jamniczka. Juz prawie się schyliłam, żeby pogłaskać, ale wcześniej zapytałam od niechcenia "czy można". W tym momencie właścicielka energicznym ruchem przyciągnęła psa do siebie i odpowiedziała "nie, bo gryzie obcych":lol: Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Aniu :) gdzie ty? A cześć Kasiu. A tu jestem:lol: Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='URIA']No no ! cóż ja wyczytałam na zkoconych.pl - Basco bedzie mial kocią przyjaciółkę. To dopiero będą foty, aż się nie mogę doczekać.:loveu: Ciiiiiiii. Nie zapeszajmy:nono: ;) Jeszcze nic nie jest na 100% pewne. Quote
an3czka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 A oto kilka dzisiejszych zdjęć Łaaaaaa. Potwór!!! Quote
URIA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Rrrrany jakie Basco miny robi...w życiu chyba nie widziałam psa z tak...plastycznym pyskiem i obłędnymi oczami. Całość wychodzi kosmicznie:loveu: Quote
Recommended Posts