an3czka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']:placz: :placz: :placz: no to ja nie wiem kiedy zobacze bo ja jakbym na bombie siedziala w kazdej chwili moge widziec ciemność (powinnam od niedzieli niec nie wiedzieć :cool3: ) udanej zabway w takim razie a jaki koncert ?? Nic sie nie martw. Na pewno je zobaczysz:p Koncert The Prodigy Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='an3czka']Nic sie nie martw. Na pewno je zobaczysz:p Koncert The Prodigy ooooooooooooooooo to pobaw sie jeszcze za mnie :D mowisz ze zobacze łoki tzrymam Cię za słowo Quote
an3czka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']ooooooooooooooooo to pobaw sie jeszcze za mnie :D mowisz ze zobacze łoki tzrymam Cię za słowo Na bank zobaczysz!:lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='an3czka']Na bank zobaczysz!:lol: hahahha wpaniesz do mnie pokazac mi je OSOBISCIE :lol: Quote
an3czka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']hahahha wpaniesz do mnie pokazac mi je OSOBISCIE :lol: No, no. Jasne:lol: Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cześć Aneczko ale sliczne te "uwięzione ptaszyska" :loveu: a ten to w ogóle cuuudny, kocham drapieżniki :loveu: Quote
anushka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='an3czka']Nic sie nie martw. Na pewno je zobaczysz:p Koncert The Prodigy wróciłaś już ???:mad: :mad: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Aneczko ale sliczne te "uwięzione ptaszyska" :loveu: a ten to w ogóle cuuudny, kocham drapieżniki :loveu: Zgadzam się. Drapieżniki są niesamowite:p Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Ania-k']wróciłaś już ???:mad: :mad: Yhy:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :multi::multi:świetne super i wogóle dzień doberek :p Quote
Nugatowa Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='an3czka'] Jak stare dobre małżeństwo :grins: :grins: Aniu zdjecia obłędne, te zastygnie w ruchu to twoja specjalność:klacz: :klacz: A JAK WRAŻENIA PO KONCERCIE? :cool3: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :multi::multi:świetne super i wogóle dzień doberek :p Alu dzięki. Również Cię witam! Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Nugatowa']Jak stare dobre małżeństwo :grins: :grins: Aniu zdjecia obłędne, te zastygnie w ruchu to twoja specjalność:klacz: :klacz: A JAK WRAŻENIA PO KONCERCIE? :cool3: Dzięki wielkie Nugatowa! Na koncercie było super!:ylsuper: Quote
bigos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='an3czka'] Niesamowite "miny" udaje Ci się uchwycić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Coś chyba Basco nie chciał mieć fotek robionych:lol: te spojrzenie mowi samo za siebie;) Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='bigos']Niesamowite "miny" udaje Ci się uchwycić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki. Na zdjęciu u góry jest Nika:lol: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Coś chyba Basco nie chciał mieć fotek robionych:lol: te spojrzenie mowi samo za siebie;) Tak właśnie chciałam, żeby wyglądało. Tak naprawdę, to wystarczyło zawołać w odpowiednim momencie i w odpowiednim momencie pstryknąć:lol: Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :crazyeye: an3czka jakie fotki!!! :klacz: brawo! brawo! :loveu: A te modeliny cudowne!! Basco boski jak zawsze i te jego miny!! ahhh... tego mi brakowalo :oops: :loveu: :multi: Duuzo buziakow dla Basculka :iloveyou: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='mrowka']:crazyeye: an3czka jakie fotki!!! :klacz: brawo! brawo! :loveu: A te modeliny cudowne!! Basco boski jak zawsze i te jego miny!! ahhh... tego mi brakowalo :oops: :loveu: :multi: Duuzo buziakow dla Basculka :iloveyou: Mróweczko jak miło Cię tu widzieć!!:multi: Zapraszam częściej! Buziaki przekazane:p Quote
Cimi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Aniu co tu wchodzę to zdjęcia coraz lepsze :loveu:. Ja tylko czekam na ten superowy aparat, który nie wiadomo kiedy będzie :lol:. Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Cimi']Aniu co tu wchodzę to zdjęcia coraz lepsze :loveu:. Ja tylko czekam na ten superowy aparat, który nie wiadomo kiedy będzie :lol:. Yyyy? Jaki aparat?:roll: Quote
Cimi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='an3czka']Yyyy? Jaki aparat?:roll: No mój aparat :eviltong:, który kupię kiedyś tam :lol:. Quote
anushka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='an3czka']Yhy:evil_lol: mnie się chyba dwoi w oczach ....:crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts