Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha moje też się pasą odkąd jest świeża trawka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tyż rzygają :evil_lol:

superr fotki :klacz:
No a mój ani razu jeszcze nie rzygał:lol:

Możliwe, że w niedzielę wybiorę się do Zoo. Będę pamietać o zebrach- w najwyzszej jakości:cool3:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']No a mój ani razu jeszcze nie rzygał:lol:

Możliwe, że w niedzielę wybiorę się do Zoo. Będę pamietać o zebrach- w najwyzszej jakości:cool3:

To pstryknij tez jakieś wrzeszczące ptaszyska i gadziorki ;)

Posted

[quote name='Honey']To pstryknij tez jakieś wrzeszczące ptaszyska i gadziorki ;)
Honey bardzo chętnie, tylko ptaszyska nieciekawie wychodzą bo są za siatką a gadziorki w gadziorkarni, gdzie jest beznadziejne światło do fotografowania. Ostatnio udało mi sie zrobic tylko dwa ostre zdjęcia, które zresztą wstawiłam:cool1:.
Do tego wszystkiego dochodzi fakt, że w Krakowie pada, więc chyba nici z jutrzejszego wypadu:-(

Posted

[quote name='an3czka']Alez upał. Termomentr w aucie pokazywał 30:crazyeye:

Oto dzisiejsze zdjęcia...

nie mogę..te ucholce..sikam...
często wchodzę do tej galerii jak jestem w pracy,ale na tamtym komie fotek niewidzę:talker: no i jak dzisiaj tutal zalookałam to mi szczena opadła..boooski Basco :kiss_2:

Posted

Aniu ty jesteś amatorką w robieniu zdjęć ? Bo mi się wydaję że nie ponieważ zdjęcia są wysokiej klasy i profesionalne a widze ze robienie zdjec (w ruchu szczegolnie) sa twoja monca strona .. :razz:
A Basco pieknisty .. :loveu:

Posted

[quote name='kinga.l']Aniu ty jesteś amatorką w robieniu zdjęć ? Bo mi się wydaję że nie ponieważ zdjęcia są wysokiej klasy i profesionalne a widze ze robienie zdjec (w ruchu szczegolnie) sa twoja monca strona .. :razz:
A Basco pieknisty .. :loveu:
U lala, ale mi miło:loveu:.
Oczywiście, że jestem amatorką i to młodą stażem w dodatku:lol:.
Z tymi zdjęciami w ruchu jest różnie... Nie każde nadaje sie do wklejenia do galerii. Czasami aparat wyostrzy nie to co trzeba i klapa.
Staram sie ruch fotografować, bo takie "posągowe" zdjęcia mogą się w końcu znudzić, no chyba, że ktoś jest wyżłomaniakiem:evil_lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
nie mogę..te ucholce..sikam...
często wchodzę do tej galerii jak jestem w pracy,ale na tamtym komie fotek niewidzę:talker: no i jak dzisiaj tutal zalookałam to mi szczena opadła..boooski Basco :kiss_2:

Nie sikaj !!! :evil_lol: Wystarczająco mokro juz jest ! :diabloti:

Posted

[quote name='an3czka']Honey bardzo chętnie, tylko ptaszyska nieciekawie wychodzą bo są za siatką a gadziorki w gadziorkarni, gdzie jest beznadziejne światło do fotografowania. Ostatnio udało mi sie zrobic tylko dwa ostre zdjęcia, które zresztą wstawiłam:cool1:.
Do tego wszystkiego dochodzi fakt, że w Krakowie pada, więc chyba nici z jutrzejszego wypadu:-(

Heh... prawdziwy artysta żadnych wyzwań sie nie boi ! :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ALE ja nie moge Aniu jestem ZKOCHANA w TWOICH FOTACH :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ależ dziękuję Ci bardzo.
Ja jestem zakochana w Twoich

Posted

[quote name='an3czka']To zwróć jeszcze uwagę jak mi do tej szklanki nachuchał:lol:
nie zauważyłam tego nawet jego mina powaliła mnie wystarczająco na kolana :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Ania-k']nie zauważyłam tego nawet jego mina powaliła mnie wystarczająco na kolana :cool3: :cool3:
On mi wtedy wodę wypijał (cudze jest najlepsze):lol:

Posted

[quote name='dbsst']khhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmm khhhmmmmmmmmmmmm :mad:
No co?
Może później coś pstryknę, ale raczej dziś nie wstawię, bo na koncert się wybieram:multi:

Posted

[quote name='an3czka']No co?
Może później coś pstryknę, ale raczej dziś nie wstawię, bo na koncert się wybieram:multi:
:placz: :placz: :placz: no to ja nie wiem kiedy zobacze bo ja jakbym na bombie siedziala w kazdej chwili moge widziec ciemność (powinnam od niedzieli niec nie wiedzieć :cool3: )

udanej zabway w takim razie

a jaki koncert ??