an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha moje też się pasą odkąd jest świeża trawka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tyż rzygają :evil_lol: superr fotki :klacz: No a mój ani razu jeszcze nie rzygał:lol: Możliwe, że w niedzielę wybiorę się do Zoo. Będę pamietać o zebrach- w najwyzszej jakości:cool3: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='an3czka']Możliwe, że w niedzielę wybiorę się do Zoo. Będę pamietać o zebrach- w najwyzszej jakości:cool3: :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Honey Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='an3czka']No a mój ani razu jeszcze nie rzygał:lol: Możliwe, że w niedzielę wybiorę się do Zoo. Będę pamietać o zebrach- w najwyzszej jakości:cool3: To pstryknij tez jakieś wrzeszczące ptaszyska i gadziorki ;) Quote
an3czka Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='Honey']To pstryknij tez jakieś wrzeszczące ptaszyska i gadziorki ;) Honey bardzo chętnie, tylko ptaszyska nieciekawie wychodzą bo są za siatką a gadziorki w gadziorkarni, gdzie jest beznadziejne światło do fotografowania. Ostatnio udało mi sie zrobic tylko dwa ostre zdjęcia, które zresztą wstawiłam:cool1:. Do tego wszystkiego dochodzi fakt, że w Krakowie pada, więc chyba nici z jutrzejszego wypadu:-( Quote
anushka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='an3czka']Alez upał. Termomentr w aucie pokazywał 30:crazyeye: Oto dzisiejsze zdjęcia... nie mogę..te ucholce..sikam... często wchodzę do tej galerii jak jestem w pracy,ale na tamtym komie fotek niewidzę:talker: no i jak dzisiaj tutal zalookałam to mi szczena opadła..boooski Basco :kiss_2: Quote
nikusia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :lol: :lol: Jakby mówił- nie chcę na to patrzeć! i oczy uszkami zasłaniał!!! :lol: :lol: Quote
anushka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='an3czka']mniam mniam, ale pyszna szklaneczka :) :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: no nie...posikam się no ...:p Quote
an3czka Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Tak dla przykładu ptaśki zza siatki wychodzą tak: Choć te całkiem nieźle... Quote
an3czka Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Ania-k dzięki! Nikusia Basco czasami bywa zdegustowany otaczającym go światem:lol: Quote
an3czka Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='Ania-k']:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: no nie...posikam się no ...:p To zwróć jeszcze uwagę jak mi do tej szklanki nachuchał:lol: Quote
kinga.l Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Aniu ty jesteś amatorką w robieniu zdjęć ? Bo mi się wydaję że nie ponieważ zdjęcia są wysokiej klasy i profesionalne a widze ze robienie zdjec (w ruchu szczegolnie) sa twoja monca strona .. :razz: A Basco pieknisty .. :loveu: Quote
an3czka Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='kinga.l']Aniu ty jesteś amatorką w robieniu zdjęć ? Bo mi się wydaję że nie ponieważ zdjęcia są wysokiej klasy i profesionalne a widze ze robienie zdjec (w ruchu szczegolnie) sa twoja monca strona .. :razz: A Basco pieknisty .. :loveu: U lala, ale mi miło:loveu:. Oczywiście, że jestem amatorką i to młodą stażem w dodatku:lol:. Z tymi zdjęciami w ruchu jest różnie... Nie każde nadaje sie do wklejenia do galerii. Czasami aparat wyostrzy nie to co trzeba i klapa. Staram sie ruch fotografować, bo takie "posągowe" zdjęcia mogą się w końcu znudzić, no chyba, że ktoś jest wyżłomaniakiem:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='kinga.l']Aniu jakim aparatem robisz zdjęcia ?? Nikonem D50 Quote
dbsst Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ALE ja nie moge Aniu jestem ZKOCHANA w TWOICH FOTACH :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ania-k napisał(a):nie mogę..te ucholce..sikam... często wchodzę do tej galerii jak jestem w pracy,ale na tamtym komie fotek niewidzę:talker: no i jak dzisiaj tutal zalookałam to mi szczena opadła..boooski Basco :kiss_2: Nie sikaj !!! :evil_lol: Wystarczająco mokro juz jest ! :diabloti: Quote
Honey Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='an3czka']Honey bardzo chętnie, tylko ptaszyska nieciekawie wychodzą bo są za siatką a gadziorki w gadziorkarni, gdzie jest beznadziejne światło do fotografowania. Ostatnio udało mi sie zrobic tylko dwa ostre zdjęcia, które zresztą wstawiłam:cool1:. Do tego wszystkiego dochodzi fakt, że w Krakowie pada, więc chyba nici z jutrzejszego wypadu:-( Heh... prawdziwy artysta żadnych wyzwań sie nie boi ! :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']ALE ja nie moge Aniu jestem ZKOCHANA w TWOICH FOTACH :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ależ dziękuję Ci bardzo. Ja jestem zakochana w Twoich Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Honey']Heh... prawdziwy artysta żadnych wyzwań sie nie boi ! :evil_lol: No nie...:lol: Quote
anushka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='an3czka']To zwróć jeszcze uwagę jak mi do tej szklanki nachuchał:lol: nie zauważyłam tego nawet jego mina powaliła mnie wystarczająco na kolana :cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Ania-k']nie zauważyłam tego nawet jego mina powaliła mnie wystarczająco na kolana :cool3: :cool3: On mi wtedy wodę wypijał (cudze jest najlepsze):lol: Quote
an3czka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']khhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmm khhhmmmmmmmmmmmm :mad: No co? Może później coś pstryknę, ale raczej dziś nie wstawię, bo na koncert się wybieram:multi: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='an3czka']No co? Może później coś pstryknę, ale raczej dziś nie wstawię, bo na koncert się wybieram:multi: :placz: :placz: :placz: no to ja nie wiem kiedy zobacze bo ja jakbym na bombie siedziala w kazdej chwili moge widziec ciemność (powinnam od niedzieli niec nie wiedzieć :cool3: ) udanej zabway w takim razie a jaki koncert ?? Quote
Recommended Posts