an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='anetta']Aneczka, obejrzalam wlasnie fotorelacje z zoo i zdebialam :crazyeye: Foty sa bombowe, fantastyczne, wspaniale, pelen profesjonalizm!!!:lying: BRAWO :klacz::klacz: Kazda fote bym skomentowala ale nie bede sie rozdrabniac :evil_lol: EKSTRA!! Kaja tak robi gdy jestesmy w lesie :lol: http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/kwiecien/26%20kwiecien/DSC_0008.jpg aaaaaaaaahahahahahahaha Pieknie wyglada w tych kwiatkach Dzieki wielkie za pochwały, niestety do profesjonalizmu mi jeszcze baaaardzo daleko, ale nie powiem, staram się;) Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Wklejam kilka z dzisiaj... Na końcu Basco wyjawi pewien sekret... Quote
MoniŚ Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ojej jakie cuuudne :loveu: :loveu: Skaczący Weimarek... :loveu: cudo! :lol: piękne foteczki :) Miłego dnia życzę :multi: Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Oto sekret Basco: "Postanowiłem zostać wegetarianinem..." Skubnę trochę... Może z ręki... O Matko! Jak to można jeść?! Mdli mnie... Może na sucho lepsze? Nie...To zdecydowanie nie dla mnie. WEGETARIANIE niech moja mina wyrazi to, co o was myślę! Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 A jeśli komuś nie podoba się ta galeria, to... Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='MoniŚ']Ojej jakie cuuudne :loveu: :loveu: Skaczący Weimarek... :loveu: cudo! :lol: piękne foteczki :) Miłego dnia życzę :multi: A dzięki bardzo i wzajemnie:lol: Quote
Basia&Safi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 o przepraszam mi sie podoba bardzo :) Prosze schowac jezorek :cool3: Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='basiulka22tychy']o przepraszam mi sie podoba bardzo :) Prosze schowac jezorek :cool3: Jęzorek jest tylko dla tych, którym sie nie podoba:eviltong:, więc Ciebie nie dotyczy:lol: Quote
Teklunia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='an3czka'] Basco zamienia sie w pszczołe!!! Żądło mu wyroslo :-o Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Teklunia']Basco zamienia sie w pszczołe!!! Żądło mu wyroslo :-o Ależ Kasiu! To trawka! Żądło mu nie jest potrzebne:lol: Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Wiosenne porządki?:lol: Nie. Zabawa kijkiem:lol: Quote
Nugatowa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='an3czka']Nie. Zabawa kijkiem:lol: Buhahahaha:roflt: :roflt: :roflt: Aniu toż to jakaś kłoda czy belka .:evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Nugatowa']Buhahahaha:roflt: :roflt: :roflt: Aniu toż to jakaś kłoda czy belka .:evil_lol: :evil_lol: Eeee. To "większy" kijek. Nie widzisz?:lol: Quote
Nugatowa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='an3czka']Eeee. To "większy" kijek. Nie widzisz?:lol: Powoli dostrzegam różnice ;) W końcu DUŻE też jest piękne :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aniu czy to nie jest przypadkiem nosio Basculca w Moim Psie :razz:na fotce Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aniu czy to nie jest przypadkiem nosio Basculca w Moim Psie :razz:na fotce A możliwe. Kiedyś wysyłałam:lol: Nie mam gazety. W najnowszym numerze? Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='an3czka']A możliwe. Kiedyś wysyłałam:lol: Nie mam gazety. W najnowszym numerze?:ptak w majowym jest Fotka pt,, Wielki nos''i jeśli to twoje to dostaniesz aparat Kodak jednorazówkę ;) Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:ptak w majowym jest Fotka pt,, Wielki nos''i jeśli to twoje to dostaniesz aparat Kodak jednorazówkę ;) A no chyba moje:lol:. My prenumerujemy "Mojego psa", tak więc będę czekała, aż listonosz przyniesie gazetę, to zobaczę na własne gały:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='an3czka']A no chyba moje:lol:. My prenumerujemy "Mojego psa", tak więc będę czekała, aż listonosz przyniesie gazetę, to zobaczę na własne gały:evil_lol: ;)to se jeszcze poczekasz:pbo teraz duzo wolnego:razz: Quote
PIKA Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 świetne ujęcie :multi: zygałm, jak nic zygal :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 hahahaha moje też się pasą odkąd jest świeża trawka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tyż rzygają :evil_lol: superr fotki :klacz: Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)to se jeszcze poczekasz:pbo teraz duzo wolnego:razz: Aluś setki razy widziałam to zdjęcie, więc nie oszaleje bez gazety:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='PIKA']świetne ujęcie :multi: Dzięki, to trudne było. Wogóle uchwycenie dzikiej zwierzyny nie należy do łatwych czynności:eviltong: zygałm, jak nic zygal :evil_lol::evil_lol: A właśnie, że nie! Wypluwał trawę, bo se za dużo do dzioba napchał:evil_lol: Quote
Recommended Posts