an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Nie, zawsze uzywałam sprayu. Jak wypsikam całego psa, to jestem pewna, ze cały jest zabezpieczony. A kropli nigdy nie próbowałam... Ponoć na tym polega ich sekret, że samoczynnie rozprowadzają się po ciele... Poza tym jest tylko jedna "toksyczna" plama na futrze, której przez ileś tam godzin nie należy dotykać. No i starcza na miesiąc. Krople na Basco (40 kg) kosztują około 40 zł-nie pamietam. Quote
Honey Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']Ponoć na tym polega ich sekret, że samoczynnie rozprowadzają się po ciele... Poza tym jest tylko jedna "toksyczna" plama na futrze, której przez ileś tam godzin nie należy dotykać. No i starcza na miesiąc. Krople na Basco (40 kg) kosztują około 40 zł-nie pamietam. Brzmi interesująco... naprawde to działa ? Quote
Honey Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Te moje wyżełki są mniejsze, waga dorosłego to ok 25 kg. weimar to jednak kawał psa :) Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Te moje wyżełki są mniejsze, waga dorosłego to ok 25 kg. weimar to jednak kawał psa :) Tak. "Ciężki, powolny, ospały, umiarkowana pasja" - jak mówią mysliwi:lol: ...I racji trochę mają:evil_lol: Quote
Honey Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']Tak. "Ciężki, powolny, ospały, umiarkowana pasja" - jak mówią mysliwi:lol: ...I racji trochę mają:evil_lol: E..tam, ospały ? Jakos nie widać tego na zdjęciach ! :lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']E..tam, ospały ? Jakos nie widać tego na zdjęciach ! :lol:Nie, nie jest ospały:lol:, ale inne cechy...no cóż. Na plowaniu pracuje w towarzystwie dwóch setterów i różnice są dość widoczne:cool1: Quote
bigos Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']Może to ma związek z zimą. Nie zastanawiałam się nad kleszczami, ale w przypadku komarów (z tego, co zaobserwowałam) jest tak, że w jednym sezonie jest plaga, w następnym mało i tak na zmianę:roll: Myślę, że to też zależy od regionu Polski Quote
Honey Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']Nie, nie jest ospały:lol:, ale inne cechy...no cóż. Na plowaniu pracuje w towarzystwie dwóch setterów i różnice są dość widoczne:cool1: Bo to weimar, a nie seter :) Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Honey']Bo to weimar, a nie seter :) Hahahaha no i doszłyśmy do sedna!:lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='bigos']Myślę, że to też zależy od regionu Polski Na pewno też, choć pamietam wakacje na Mazurach (byłam 3 razy), podczas których komarów było niewiele... Zawsze woziłam ze sobą tonę Offów i innych środków po to, żeby je przywozić z powrotem do Krakowa:lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Cimi']Aż tonę :o ? Podziwiam Cię :evil_lol:. :eviltong: :eviltong: :eviltong: Niezła jestem co?!:cool3: Quote
Cimi Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']:eviltong: :eviltong: :eviltong: Niezła jestem co?!:cool3: No, no niezła :lol:. Ja to tam przewaznie brałam jeden w spray'u, ale i tak go nie używałam :eviltong: Quote
moth Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka'] No i starcza na miesiąc. Krople na Basco (40 kg) kosztują około 40 zł-nie pamietam. A polski Fiprex, który ma tą samą substancję czynną co Frontline kosztuje podobnie - 44 pln - ale za trzy pipetki. :razz: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='moth']A polski Fiprex, który ma tą samą substancję czynną co Frontline kosztuje podobnie - 44 pln - ale za trzy pipetki. :razz: Mozliwe, ale ja jestem przekonana do Frontline i nie mam zamiaru eksperymentować z nowymi środkami szczególnie, że mamy zatrzęsienie kleszczy:p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Aniu - jak ja mam opisywać fotki zrobione przez Ciebie kiedy brakuje mi już słów :shake: :lol: :lol: Cudooooooo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
moth Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']nie mam zamiaru eksperymentować z nowymi środkami szczególnie, że mamy zatrzęsienie kleszczy:p No ja mam zatrzęsienie we wlasnym ogródku. Doprowadza mnie to do rozpaczy. :wallbash: Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka']Mozliwe, ale ja jestem przekonana do Frontline i nie mam zamiaru eksperymentować z nowymi środkami szczególnie, że mamy zatrzęsienie kleszczy:p Ja uzywam Fiprexu teraz i uzywalam w ubieglym roku i na psie ani jednego kleszcza nie mialam, a w środowisku "zakleszczonym" przebywal i przebywa ;) Quote
dbsst Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka'] jaki romantyczny Basco na pierwszej i jaki faflun na drugiej BOSKIE Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Aniu - jak ja mam opisywać fotki zrobione przez Ciebie kiedy brakuje mi już słów :shake: :lol: :lol: Cudooooooo :loveu: :loveu: :loveu: Lubię jak Ci brakuje słów:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Debe i Gosia rozmarzony i romantyczny to on musiał być. Kazaliśmy mu siedzieć w kwiatkach i robic dobre wrażenie:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='an3czka'] B-O-M-B-A!!! :lol: :lol: :loveu: Na pierwszym Basco wygląda jak by miał alergie od tych kwiatuszków :evil_lol: :evil_lol: ślipka spuchnięte...:loveu: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Nugatowa']B-O-M-B-A!!! :lol: :lol: :loveu: Na pierwszym Basco wygląda jak by miał alergie od tych kwiatuszków :evil_lol: :evil_lol: ślipka spuchnięte...:loveu: :evil_lol: Zmęczony był...:evil_lol: Zaliczyliśmy cholerny upał. Quote
anetta Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Aneczka, obejrzalam wlasnie fotorelacje z zoo i zdebialam :crazyeye: Foty sa bombowe, fantastyczne, wspaniale, pelen profesjonalizm!!!:lying: BRAWO :klacz::klacz: Kazda fote bym skomentowala ale nie bede sie rozdrabniac :evil_lol: EKSTRA!! Okładanie, to szukanie tropu. Pies biega zygzakiem lewo, prawo. Kaja tak robi gdy jestesmy w lesie :lol: http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/kwiecien/26%20kwiecien/DSC_0008.jpg aaaaaaaaahahahahahahaha Pieknie wyglada w tych kwiatkach Quote
Recommended Posts