Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedactwo:placz: :placz:
To jest coś koszmarnego widziec zakrawionego psa a nie wiedziec gdzie jest przyczyna:placz:
Co do uszka to i tak z tym białym kikutkiem wyglada przystojnie:loveu:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Biedactwo:placz: :placz:
To jest coś koszmarnego widziec zakrawionego psa a nie wiedziec gdzie jest przyczyna:placz:
Co do uszka to i tak z tym białym kikutkiem wyglada przystojnie:loveu:

Białego kikutka już nie ma. Spadł jakoś, ale po ranie nie ma prawie śladu:loveu:

Posted

Vidge napisał(a):
Ogólnie one są,ale albo już nie ma,albo w ten dzień nie ma dostaw itp

No to nie wiem:roll:
Vidge napisał(a):
"Niesmiertelny reaktywacja":lol:

No:cool3:

Posted

Biedny, biedny Księciunio :-( Uszy są bardzo ukrwione, więc wyobrażam sobie te hektolitry krwi :-( Ale pewnie Wy więcej się strachu najedliście niż on...
Okropność... ja bym chyba zemdlała :cool1:
Szczęście, że to tylko skaleczenie! :calus:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']DLACZEGO HAHAHA ??? :shake: Koński ??? :-( :-( :-(

hahaha oznaczało porównanie go do ucha Basco.
Nie widzę w tym nic złego. Gdyby jadł akurat ogon cielęcy czy wołowy, również byłoby "hahaha":roll:

Posted

Behemot napisał(a):
Biedny, biedny Księciunio :-( Uszy są bardzo ukrwione, więc wyobrażam sobie te hektolitry krwi :-( Ale pewnie Wy więcej się strachu najedliście niż on...
Okropność... ja bym chyba zemdlała :cool1:
Szczęście, że to tylko skaleczenie! :calus:

Ręce mi się tak trzęsły...
Mówię Ci...

Posted

[quote name='an3czka']hahaha oznaczało porównanie go do ucha Basco.
Nie widzę w tym nic złego. Gdyby jadł akurat ogon cielęcy czy wołowy, również byłoby "hahaha":roll:

No nie .... :shake: :shake: :shake:

Posted

szaraduszka napisał(a):
Więcej tu nie wchodzę :angryy:
Koński ogon :-( :-( :-(

Nie no dajcie spokój, bez przesady ;) Przecież ludzie też jedzą koninę, prawda? :cool3: (ja akurat nie).
Mnie bardziej odstręczają takie wynalazki jak suszone wołowe penisy :-o ale na pewno nie z humanitarnych względów ;)

Posted

Behemot napisał(a):
A wyobrażasz sobie jeść prosiaczka? ;) Takiego różowiutkiego, słodkiego, z zakręconym ogonkiem? ;)

A czy możemy być pewni, co tak naprawdę ląduje na naszym talerzu :-?

Posted

Szaraduszka wybacz, ale ogon koński jest dla mnie tym samym co ogon cielęcy, wołowy, czy wieprzowy. Jest elementem diety mojego psa, który jest mięsożercą i inaczej się nie da. Nie obcuję z końmi i być może dlatego nie mam do nich specjalnego podejścia.
Jeśli fakt, iż mój pies się tym żywi uraża Cię, to faktycznie trudno będzie Ci bez negatywnych emocji oglądać galerię Basco.
HankaRupczewska rozumiem, że Ciebie to również oburzyło...
Przykro mi bardzo z tego powodu:-(
Choć sama mięsa nie jem od dawna, mojemu psu chcę zapewnić jak największą różnorodnośc, gdyż tego właśnie wymaga jego dieta BARF (wieprzowina i kurczak go uczula).
Szaraduszka o ile dobrze pamiętam na zdjęciach w Twojej galerii był cielaczek i inne zwierzęta. Rozumiem, że masz do nich podobne podejście jak do koni?

Nawet nie zapytam czy Wy i Wasze psy jesteście jaroszami, bo to się rozumie samo przez się!

Jeszcze raz bardzo mi przykro, że kogoś uraziłam.:-(

Posted

Teraz coś optymistycznego. Basco ma się dobrze. Niestety wczoraj kilka razy trzepał uszami i rana się otworzyła (mam trochę ścianę schlapaną).:roll:
Dzisiejsze poranne trzepanie było już bezkrwawe.:loveu:

Posted

BTW: denerwują mnie wegetarianie, którzy bezmięsną dietę narzucają swoim psom. Jeżeli tylko nie ma przeciwskazań zdrowotnych, pies powinien jeść mięso - taka jego natura! No i to gadanie w stylu: siostra-świnka, brat-cielak ;) A siostra-marchewka? :cool3:
An3czko, cieszę się, że Księciunio już ma się lepiej :thumbs: