an3czka Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Kenduś'] szczerze mówiąc to ta "kość" przypomina mi zabandarzowaną część ucha Basco :mdleje: HAHA to ogon koński! Quote
an3czka Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Dobrze, że to nic poważnego, bo Twój dowcip mógłby wydać mi się nie na miejscu:mad: :razz: :lol: Quote
olcha Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Kenduś napisał(a): szczerze mówiąc to ta "kość" przypomina mi zabandarzowaną część ucha Basco :mdleje: Kenduś potworze! .... faktycznie :lol: Quote
Nugatowa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Biedactwo:placz: :placz: To jest coś koszmarnego widziec zakrawionego psa a nie wiedziec gdzie jest przyczyna:placz: Co do uszka to i tak z tym białym kikutkiem wyglada przystojnie:loveu: Quote
olcha Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 an3czka napisał(a):HAHA to ogon koński! ......Ogon... koński.......:mdleje: Quote
an3czka Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Nugatowa napisał(a):Biedactwo:placz: :placz: To jest coś koszmarnego widziec zakrawionego psa a nie wiedziec gdzie jest przyczyna:placz: Co do uszka to i tak z tym białym kikutkiem wyglada przystojnie:loveu: Białego kikutka już nie ma. Spadł jakoś, ale po ranie nie ma prawie śladu:loveu: Quote
Vidge Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 No nie,koń szlachetne zwierzę:angryy: U mnie nawet świńskich nie można dostać:shake: Quote
an3czka Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Vidge może źle szukasz:evil_lol: Quote
Vidge Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ogólnie one są,ale albo już nie ma,albo w ten dzień nie ma dostaw itp. po ranie nie ma prawie śladu "Niesmiertelny reaktywacja":lol: Quote
an3czka Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Vidge napisał(a):Ogólnie one są,ale albo już nie ma,albo w ten dzień nie ma dostaw itp No to nie wiem:roll: Vidge napisał(a):"Niesmiertelny reaktywacja":lol: No:cool3: Quote
Hanna R. Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='an3czka']HAHA to ogon koński! DLACZEGO HAHAHA ??? :shake: Koński ??? :-( :-( :-( Quote
Behemot Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Biedny, biedny Księciunio :-( Uszy są bardzo ukrwione, więc wyobrażam sobie te hektolitry krwi :-( Ale pewnie Wy więcej się strachu najedliście niż on... Okropność... ja bym chyba zemdlała :cool1: Szczęście, że to tylko skaleczenie! :calus: Quote
an3czka Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']DLACZEGO HAHAHA ??? :shake: Koński ??? :-( :-( :-( hahaha oznaczało porównanie go do ucha Basco. Nie widzę w tym nic złego. Gdyby jadł akurat ogon cielęcy czy wołowy, również byłoby "hahaha":roll: Quote
an3czka Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Behemot napisał(a):Biedny, biedny Księciunio :-( Uszy są bardzo ukrwione, więc wyobrażam sobie te hektolitry krwi :-( Ale pewnie Wy więcej się strachu najedliście niż on... Okropność... ja bym chyba zemdlała :cool1: Szczęście, że to tylko skaleczenie! :calus: Ręce mi się tak trzęsły... Mówię Ci... Quote
Nugatowa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Hrabia juz powraca do zdrowia to dobrze:laugh2_2: :laugh2_2: Czekamy nawiecej przygód ale tych wesolych :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='an3czka']hahaha oznaczało porównanie go do ucha Basco. Nie widzę w tym nic złego. Gdyby jadł akurat ogon cielęcy czy wołowy, również byłoby "hahaha":roll: No nie .... :shake: :shake: :shake: Quote
Kenduś Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Basco ma tylko ogonek, a resztę i tak...zjedli ludzie...:placz: Quote
szaraduszka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Więcej tu nie wchodzę :angryy: Koński ogon :-( :-( :-( Quote
Behemot Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 szaraduszka napisał(a):Więcej tu nie wchodzę :angryy: Koński ogon :-( :-( :-( Nie no dajcie spokój, bez przesady ;) Przecież ludzie też jedzą koninę, prawda? :cool3: (ja akurat nie). Mnie bardziej odstręczają takie wynalazki jak suszone wołowe penisy :-o ale na pewno nie z humanitarnych względów ;) Quote
szaraduszka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ale ja jeżdżę konno i mam konie... i dla mnie koń jest na tym samym miejscu co pies i kot. A wyobrażacie sobie jeść psa? (a penisy wołowe moje psy uwielbiają :cool3: ) Quote
Behemot Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 szaraduszka napisał(a):A wyobrażacie sobie jeść psa? A wyobrażasz sobie jeść prosiaczka? ;) Takiego różowiutkiego, słodkiego, z zakręconym ogonkiem? ;) Quote
Kenduś Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Behemot napisał(a):A wyobrażasz sobie jeść prosiaczka? ;) Takiego różowiutkiego, słodkiego, z zakręconym ogonkiem? ;) A czy możemy być pewni, co tak naprawdę ląduje na naszym talerzu :-? Quote
an3czka Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Szaraduszka wybacz, ale ogon koński jest dla mnie tym samym co ogon cielęcy, wołowy, czy wieprzowy. Jest elementem diety mojego psa, który jest mięsożercą i inaczej się nie da. Nie obcuję z końmi i być może dlatego nie mam do nich specjalnego podejścia. Jeśli fakt, iż mój pies się tym żywi uraża Cię, to faktycznie trudno będzie Ci bez negatywnych emocji oglądać galerię Basco. HankaRupczewska rozumiem, że Ciebie to również oburzyło... Przykro mi bardzo z tego powodu:-( Choć sama mięsa nie jem od dawna, mojemu psu chcę zapewnić jak największą różnorodnośc, gdyż tego właśnie wymaga jego dieta BARF (wieprzowina i kurczak go uczula). Szaraduszka o ile dobrze pamiętam na zdjęciach w Twojej galerii był cielaczek i inne zwierzęta. Rozumiem, że masz do nich podobne podejście jak do koni? Nawet nie zapytam czy Wy i Wasze psy jesteście jaroszami, bo to się rozumie samo przez się! Jeszcze raz bardzo mi przykro, że kogoś uraziłam.:-( Quote
an3czka Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Teraz coś optymistycznego. Basco ma się dobrze. Niestety wczoraj kilka razy trzepał uszami i rana się otworzyła (mam trochę ścianę schlapaną).:roll: Dzisiejsze poranne trzepanie było już bezkrwawe.:loveu: Quote
Behemot Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 BTW: denerwują mnie wegetarianie, którzy bezmięsną dietę narzucają swoim psom. Jeżeli tylko nie ma przeciwskazań zdrowotnych, pies powinien jeść mięso - taka jego natura! No i to gadanie w stylu: siostra-świnka, brat-cielak ;) A siostra-marchewka? :cool3: An3czko, cieszę się, że Księciunio już ma się lepiej :thumbs: Quote
Recommended Posts