Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Basco zastanawiał się kiedyś nad wzięciem udziału w jakimś kastingu do filmu:roll: :evil_lol: Skąd on te miny bierze:loveu:

Buziaczek dla dzielnego chlopaka:loveu:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, zjechałam z działeczki i widzę, że już po wszystkim i jest ok. Jestem ciekawa kiedy odczujesz dużą zmianę w zachowaniu Basca do innych psów.
ja ze swoim też czasami mam problem, ale tylko wtedy gdy ktoś do niego podskakuje. Ale jak już ruszy to zanim zastopuję tę pędzącą lokomotywę, to parę metrów przebywam lotem koszącym...:shake: Gorzej, gdy w drugiej ręce mam smycz Killusia...:roll:

Całuski dla kochanego Basculka!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Olcha, ale jaja! Ja nie miałam pojecia, ze koty nie maja szwów po kastarcji - a nosiłam na kstarację dwa kocury mojej mamy..jednak ile to sie człowiek dowie na tej dogomanii...sorry, że znowu wracam do tematu, ale normalnie mnie wryło:roll::crazyeye:
Ania, pozdrówka dla rekonwalescenta! A jak to będzie z wystawami? Kastrat jest "pełnosprawnym" psem wystawowym?

Posted

madzia i medor napisał(a):
Czy Basco zastanawiał się kiedyś nad wzięciem udziału w jakimś kastingu do filmu:roll: :evil_lol: Skąd on te miny bierze:loveu:

Buziaczek dla dzielnego chlopaka:loveu:

Ja też sie podłączam do pytania, oglądając film z Basciem rylabym cały czas:)
Buziulki dla niego :)

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
A jak to będzie z wystawami? Kastrat jest "pełnosprawnym" psem wystawowym?

Nie. W każdym wzorcu jest zaznaczone, że pies musi mieć dwa wyraźnie wykształcone jądra w mosznie. Dlatego wnętry i kastraty nie mogą być wystawiane.

An3czka- gdzie się kobieto podziewasz? :roll:

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
Olcha, ale jaja! Ja nie miałam pojecia, ze koty nie maja szwów po kastarcji - a nosiłam na kstarację dwa kocury mojej mamy..jednak ile to sie człowiek dowie na tej dogomanii...sorry, że znowu wracam do tematu, ale normalnie mnie wryło:roll::crazyeye:
Ania, pozdrówka dla rekonwalescenta! A jak to będzie z wystawami? Kastrat jest "pełnosprawnym" psem wystawowym?

:lol: :lol: :lol:
tzn są dwie metody - jedna zupełnie bez jakichkolwiek szwów (wiąże się powrózek z naczyniem doprowadzającym krew do jądra) i druga metoda z jednym maleńkim szwem (podwiązującym to naczynie).

A u knurów się poprostu zgniata to naczynie i obcina :roll: nawet się nie wiąże :shake:

Posted

Witajcie, witajcie!
Przepraszam za nieobecność, ale ostatnio czasu brakuje. Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami...

Haniu on ma takie zrywy "czasami":lol:
Jest w bardzo dobrej formie. troszkę biedakowi gorąco w głowę od tego kołnierza, szczególnie przy tym upale...
Dobrze, że noce są chłodne.

Dobciu ja będę bardzo szczęśliwa jeśli zacznie ich po prostu ignorować:cool1:

Jo-jo jakoś nie mam nastroju na codzienne pstrykanie fot. Wenę chyba straciłam:cool1:

PIKA racja. Chamstwa nie popieramy:evil_lol:
Urlopujecie się?

Madziu nie wiem skąd on bierze takie miny. Taki się już urodził:cool3:
Buziaczek przekazany:p

Rauni sama często jestem nimi zaskoczona:lol:

Dealerku bardzo mi miło:p

Gochgoch Basco bardzo lubi kwiaty... zjadać:evil_lol:

Aluś pozwolę:lol:

Tekluniu to ja też:
Ładny avatarek Kasiu:eviltong:

Anetta :lol: :lol: :lol:

Kara nic nie wytropił. Czaił się na trawkę, którą TZ trzymał w ręce:evil_lol:

Bigosku nie mam:shake:

Alkil mam nadzieję, że zachowanie poprawi się szybko...
Współczuję, jak się Twoje bydlątko wkurzy:evil_lol:
Basco ucałowany:p

Agnieszka dzięki!:multi:

Nathaniel dzięki za buziulki:lol:

Nanami dzięki:cool3:

Olcha Tyś wet czy co?:razz: