an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='olcha'] Łał jak ja kocham krzyżaki :loveu: Śliczne zdjęcie :loveu: To krzyżak? Dobrze wiedzieć. W pewnej części łąk jest masa suchych, wysokich traw (właściwie to są badyle...). Takich pajęczyn jest tam mnóstwo:p Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='an3czka'] Ty mi tak? to ja Ci tez tak: :eviltong: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Teklunia']Ty mi tak? to ja Ci tez tak: :eviltong: No, no, no. Bez takich mi tu proszę:eviltong: Quote
mmbbaj Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Aniu witaj :multi: Jeszcze nie nadrobiłam wszystkiego, ale o zaliczeniu Basco już się doczytałam :lol: Wielkie brawa dla was i psiura :klacz: Rozumiem, że w ten sposób klejnoty Basco ocalone?;) A zdjęcia przepiękne :loveu: Quote
KaRa_ Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Świetne zdjęcie:lol: te spojrzenie i długasny język:lol: :lol: Quote
Mi. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 JAKIE PIĘKNE FOTY!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Dobcia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Cześć Aniu!;)Jaki fajny latający pies-nietoperek:loveu: Ciekawe, czemu on tak cedzi tą wode?:evil_lol:I pyszczuś mu się pojemniejszy zrobił:cool3: Quote
bigos Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Zdjęcia jak zwykle piękne:loveu::loveu::loveu: Jak udaje ci się uchwycić takie fajne momenty i miny Basco??? Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='mmbbaj']Aniu witaj :multi: Jeszcze nie nadrobiłam wszystkiego, ale o zaliczeniu Basco już się doczytałam :lol: Wielkie brawa dla was i psiura :klacz: Rozumiem, że w ten sposób klejnoty Basco ocalone?;) A zdjęcia przepiękne :loveu: Witaj Gosiu! Ocalone tymczasowo:evil_lol: Za brawa dziękujemy bardzo:p Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']blllleeeeeeeee niedobla ta woda Alu mylisz się. Ona najpyszniejsza na świecie:lol: Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Świetne zdjęcie:lol: te spojrzenie i długasny język:lol: :lol: Długi język być musi, żeby nabieranie wody do dzioba było wydajne:lol: Quote
Patka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 bryy Lilith az sie wzdrygnęła ona do wody nie wchodzi nawet kałuze omija no chyba ze to morze :lol: Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='*luthien*']JAKIE PIĘKNE FOTY!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dziękuję:p Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Dobcia'] Ciekawe, czemu on tak cedzi tą wode?:evil_lol:I pyszczuś mu się pojemniejszy zrobił:cool3: Bo on się delektuje jej cudownym smakiem:lol: Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='bigos']Zdjęcia jak zwykle piękne:loveu::loveu::loveu: Jak udaje ci się uchwycić takie fajne momenty i miny Basco??? Dzięki:p Nie wiem jak mi sie udaje. Po prostu pstrykam. Tu nie da sie nieczego aranżować, więc trzeba łapać chwilę:lol: Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='PIKA']a ten czego mi język pokazuje? :shake: :eviltong: Nie Tobie, tylko mi:eviltong: Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Patka']bryy Lilith az sie wzdrygnęła ona do wody nie wchodzi nawet kałuze omija no chyba ze to morze :lol: Basco uwielbia. Szczególnie takie stojące (lub prawie stojące) niekoniecznie czyste bajora. Można w nie wbiegać, uwalić się tym szlamem i wtedy jest super!:lol: :lol: :lol: Quote
AlKil Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Nadrobiłam wszystkie zaległości w Waszej galerii. Basco jak zwykle niesamowity, chyba najbardziej fotogeniczny pies świata. No i ogromne gratulacje!!! :buzi: Quote
Patka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Aniu zatem zapraszamy do nas obok domku płynie rzeczka a kawałek spaceru mamy bajorko i port drzewny na wiśle :evil_lol: idlealne dla Basko prawda ;) Quote
bigos Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='an3czka']Dzięki:p Nie wiem jak mi sie udaje. Po prostu pstrykam. Tu nie da sie nieczego aranżować, więc trzeba łapać chwilę:lol: Mi Bigosek ta szybciutko ucieka,że bardzo często pstryka tylko jego dupkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Sznowna Pani, chcialam zlozyc na Pani rece serdeczne gratulacje z okazji zwyciestwa w kwietniowej edycji dogomaniackiego konkursu zdjeciowego! Widac, ze KOSMICI wciaz fascynuja nasze spoleczenstwo :lol: Quote
bigos Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 GRATULACJE:klacz::klacz::klacz::laola::laola::laola::laola::laola: Quote
Behemot Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 I ja dołączam się do gratulacji :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts