an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']ehhhhhhhhhhh no tak obiektyw jak marzenie :loveu: Wiesz co, ja się już tak przyzwyczaiłam, że wydaje mi się to mało. Chciałabym 400, żeby pstrykać sobie nim malutkie ptaszki:loveu: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 No i kolejna specjalistka od zdjęć :p Aniu foty C U D O !!! Wszystkie mi się podobają, ale najbardziej zachwyciły mnie te z flamingami :loveu: Jak jakiś balet! Przepiękne :lol: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3::cool3::cool3:inne jak PIKowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet kolorystycznie podobne :eviltong: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='mmbbaj']No i kolejna specjalistka od zdjęć :p Aniu foty C U D O !!! Wszystkie mi się podobają, ale najbardziej zachwyciły mnie te z flamingami :loveu: Jak jakiś balet! Przepiękne :lol: Dziękuję, dziękuję:p Mi też się flamingi strasznie podobają. Niesamowite są. Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='olcha']Nawet kolorystycznie podobne :eviltong: Tylko rozmiar nie ten:evil_lol: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='an3czka']Wiesz co, ja się już tak przyzwyczaiłam, że wydaje mi się to mało. Chciałabym 400, żeby pstrykać sobie nim malutkie ptaszki:loveu: qrde ja marze o 200 ale a jakiej firmy kidowski nikona czy jakis inny :cool1: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']qrde ja marze o 200 ale a jakiej firmy kidowski nikona czy jakis inny :cool1: Nikona. Pewnie kitowski, choć nie jest tak opisany. Zapakowany był osobno. Natomiast na pudle, w którym był aparat ze standardowym obiektywem, jak byk napisane jest "KIT":lol: Quote
AlKil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Zajrzałam i oniemiałam!!! Co za zwierzęta tu zagościły!!! My się na razie do zoo nie wybieramy bo zimno i zwierzaki bedą pochowane... Ale zdjęcia są cudowne !!! Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='AlKil']Zajrzałam i oniemiałam!!! Co za zwierzęta tu zagościły!!! My się na razie do zoo nie wybieramy bo zimno i zwierzaki bedą pochowane... Ale zdjęcia są cudowne !!! Dziękuję bardzo:p Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Dzisiejszą popołudniową sesję zatytułowałam "Po prostu Basco..." Mam nadzieję, że Was nie zanudzę... Quote
dbsst Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Aniu uwielbiam takie zanudzanie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='dbsst']Aniu uwielbiam takie zanudzanie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też!!!:loveu: Quote
Honey Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Piękne zdjęcia, wycieczka do zoo - rewelacyjna ! Naprawdę z wielką przyjemnością się je ogląda. Tylko tak dalej :multi: Quote
mmbbaj Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='an3czka'] Pan szuka kleszcza... I znalazł? :lol: Śliczne zdjęcia Aniu :multi: Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='mmbbaj']I znalazł? :lol: Śliczne zdjęcia Aniu :multi: Nie:lol: Kleszcz znalazł sie później sam, przypadkiem:cool1: Cieszę sie, że zdjęcia sie podobają:p Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='Honey']Piękne zdjęcia, wycieczka do zoo - rewelacyjna ! Naprawdę z wielką przyjemnością się je ogląda. Tylko tak dalej :multi: Dziekuję Honey! Byłoby więcej zdjęć innych zwierząt, ale niestety przez siatkę czy pręty to nie wygląda juz tak fajnie:cool1: Najchętniej, to udałabym sie na safari, ale kto by z Basco został?:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Hanna R. Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='PIKA']A ja nie widzę zdjęć z zoo :-( I ŻAŁUJ, Pika, żałuj ! Quote
malawaszka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='an3czka'] hahaha jaka bezwładność :lol: :lol: :lol: Dziękuję za śliczne fotki :multi: :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Jaka cierpliwa minka:lol: moje by nigdy tak nie czekaly Quote
an3czka Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 PIKA jak to?:roll: Haniu witaj. Dawno Cie nie widziałam:p Malawaszka nie ma za co. W lecie również wybiorę się do ZOO i jesli nie zapomnę, to pstryknę Ci te zebry w wyższej jakości-gdyby aktualna nie wystarczała:p Kara on nie ma wyjścia. Musi być taki cierpliwy:diabloti: Quote
Recommended Posts